молба за помощ

• 6 974
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Защо отговаряш избирателно?
Отговори ми на първия въпрос! Защо хората трябва да помогнат на един мързеливец,а не на някое болно детенце?

# 46
Защо отговаряш избирателно?
Отговори ми на първия въпрос! Защо хората трябва да помогнат на един мързеливец,а не на някое болно детенце?
Откъде се познаваме? Кога си ме виждал/а? Та реши,че съм мързелив или работлив? Имаш някаква фирма в която съм работил някога ли? Предлагал/а си ми някакво работно место или какво? Много са ми странни хората,които не познават някого. Никога не са го виждали и нямат никаква представа за живота му. Обаче се нахвърлят да хулят и плюят. Първо започват с ругатни и обиди сякаш си им изял и изпил бащиното имане. Едва след това започват,след като се развихри агресивността им на макс, започват да зададат някакви логични и смислени въпроси.

Очаквал съм всичко. Само не съм очаквал такова поведение в един форум на уж културни и възпитани хора. За Бога, цели 5 страници изписани за да бъдат казани две-три основни неща. Съвсем елементарни с които можеше да се започне още в началото: "Вижте какво,тоя сайт е за осем годишни деца,а не за 82-годишни старци и техните роднини. Тоя форум е за семейни/или самотни майки и тъй нататък".
Един куп излишни приказки,хули,плюене и ругатни се изписаха няколко дни поред. За нещо,което можеше да бъде обяснено с две-три приказки за две-три минути. Може да съм всякакъв,мързелив или работлив. Обаче никога не бих си загубил от времето няколко часа поред или дни вместо да свърша нещо полезно у дома. Не знам тези дълги маратонски писания как се връзват с претенциите за голямо трудолюбие и работливост. Както и да е.

Значи оказва се, че ББ е виновен за липсата на документи, ама неговият мандат още не е стигнал 4г, но пък изгубеният паспорт/л.к. го няма от толкова. И пази Боже от такава обгрижваност (четири години не намерил изход за  документите Shocked), пожеланието по-скоро го приемам, като клетва.  И само да обясня, УМНИКО - институциите не се ограничават до старчески домове, каквито има по цял свят. Върви да се цаниш за общ работник, вместо да си губиш времето по форуми.
Вече ще станат 3 години откакто занимавам борисов с тези документи. Не съм бил намерил изход цели 4 години??? А какъв е изхода според теб? Да я сложа на гръб и я помъкна в РПУ-то ли? Да взема една сопа и да налагам навсякъде ли? Какъв е тоя изход,че и аз да го знам? С ритници и шамари да я подбера към полицията ли? Защо пишеш едни глупости на практика,съжалявам че трябва да го кажа. Защото просто е така. Не ти пожелавам да ти се роди такъв син и когато стане достатъчно голям и едър да имаш същите ядове каквито има аз. На твоята възраст не те застрашава нито инфаркт,нито друго както мен. Никога не си застрахована,че родителите ти няма да "луднат" в един хубав ден. Що за отношение към проблемите на хората?

Към кого да се обърна след като не си вади нова карта? Ти сама можеш ли да решиш подобен проблем без намесата на държавните институции?

Какво да кажа за борисов? Ако държавата беше решила този тежък проблем,никога нямаше да пиша тук и където и да е. Ако държавата си вършеше работата нямаше да го има и проблема. Какво да говорим повече? Към кого да се обърна щом не трябва да е към борисов? Към арменския поп ли? Информирал съм държавните институции още преди 3-4 години. Преди 4 години само разговор с полицаите,а преди 3 молбата ми до МВР и след като нямаше никакъв отговор и до борисов. Какво повече мога да направя? Може би да занимавам генералния секретар на ООН с една лична карта? Стана световен проблем.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 14:34 от AnMary

# 47
Значи оказва се, че ББ е виновен за липсата на документи, ама неговият мандат още не е стигнал 4г, но пък изгубеният паспорт/л.к. го няма от толкова. И пази Боже от такава обгрижваност (четири години не намерил изход за  документите Shocked), пожеланието по-скоро го приемам, като клетва.  И само да обясня, УМНИКО - институциите не се ограничават до старчески домове, каквито има по цял свят. Върви да се цаниш за общ работник, вместо да си губиш времето по форуми.
Вече ще станат 3 години откакто занимавам борисов с тези документи. Не съм бил намерил изход цели 4 години??? А какъв е изхода според теб? Да я сложа на гръб и я помъкна в РПУ-то ли? Да взема една сопа и да налагам навсякъде ли? Какъв е тоя изход,че и аз да го знам? С ритници и шамари да я подбера към полицията ли? Защо пишеш едни глупости на практика,съжалявам че трябва да го кажа. Защото просто е така. Не ти пожелавам да ти се роди такъв син и когато стане достатъчно голям и едър да имаш същите ядове каквито има аз. На твоята възраст не те застрашава нито инфаркт,нито друго както мен. Никога не си застрахована,че родителите ти няма да "луднат" в един хубав ден. Що за отношение към проблемите на хората?

Към кого да се обърна след като не си вади нова карта? Ти сама можеш ли да решиш подобен проблем без намесата на държавните институции?

Какво да кажа за борисов? Ако държавата беше решила този тежък проблем,никога нямаше да пиша тук и където и да е. Ако държавата си вършеше работата нямаше да го има и проблема. Какво да говорим повече? Към кого да се обърна щом не трябва да е към борисов? Към арменския поп ли? Информирал съм държавните институции още преди 3-4 години. Преди 4 години само разговор с полицаите,а преди 3 молбата ми до МВР и след като нямаше никакъв отговор и до борисов. Какво повече мога да направя? Може би да занимавам генералния секретар на ООН с една лична карта? Стана световен проблем.

най-накрая разбрах какво иска това дребно и комплексирано човече ( не мога да го нарека мъж), трябва Бойко Борисов или някой от РПУ да отиде и насила да накара жената да си изкара документ, а как точно е изчезнал нейният след като сте толкова грижовен син.................. newsm78
не се знае

# 48
Значи оказва се, че ББ е виновен за липсата на документи, ама неговият мандат още не е стигнал 4г, но пък изгубеният паспорт/л.к. го няма от толкова. И пази Боже от такава обгрижваност (четири години не намерил изход за  документите Shocked), пожеланието по-скоро го приемам, като клетва.  И само да обясня, УМНИКО - институциите не се ограничават до старчески домове, каквито има по цял свят. Върви да се цаниш за общ работник, вместо да си губиш времето по форуми.

Глупостите пишеш ти, че и избирателно с разтягане на лукуми! Толкова години чакаш премиера, лично да ти реши проблема? Не се ли сети да потърсиш правна помощ, има и безплатни такива. Ами ако утре жената си отиде от този свят, как ще докажеш коя е? Да е жива и здрава милата.  Ние видиш ли сме му загубили времето.... Такава наглост не бях срещала до сега. За последно пиша, че ми се  Sick 

# 49
Господине, не е нужно да занимавате Бойко Борисов с подобни битовизми като изгубена/открадната лична карта. Трябва да действате в подходящите институции - РПУ. Ако майка Ви е толкова зле, може да изискате пълно или частично запрещение от съда.

# 50
Аз пък искам телефона на ББ Simple Smile От 7 г. работя, гледам дете сама и плащам наем... ми не искам повече  Stop

Авторе, чета всичките ти писания и се чудя... Ако и в реалния си живот си толкова нагъл, ако се държиш с бъдещите си работодатели по този начин ... ми никой няма да иска да говори с теб, а какво остава и да те наеме...Прилошава ми сами като чета как държавата ти е длъжна...

Голям зор - една лична карта - има начини да убедиш майка си да подпише- все пак за да си я вземе от някъде пак трябва да се подпише нали ?!

Само че със или без л.к. нещата няма да се оправят ...

П.п. изобщо не държа да ми отговаряш , освен ако не напишеш тел. на ББ  Simple Smile Simple Smile

# 51
Изчетох цялата тема , но още на втора страница бях сигурна , че това ще да е някакъв "социален експеримент" и човекът е просто подставено лице ... Иначе няма логично обяснение ... newsm78

# 52
Изчетох цялата тема , но още на втора страница бях сигурна , че това ще да е някакъв "социален експеримент" и човекът е просто подставено лице ... Иначе няма логично обяснение ... newsm78
Госпожо,какво значи подставено лице? Вие ще ме вкарате в допълнителни разходи. Ще бъда принуден да сканирам официалните отговори от МВР и Мин. съвет и ще ви дам възможност да разгледате това,което ми изпращат като "отговор".
Вие не можете по абсолютно никакъв начин да принудите един алкохолик или наркоман или психично болен с безотговорно поведение да направи нещо,което не желае. Ако не вярвате на мен,разговаряйте с психиатри и те ще ви обяснят как стоят нещата в тоя случай. Моля,не пишете свободни съчинения,глупости и клевети. Ако имаше начини досега да съм действал. Обаче тя,майка ми не може да подпише нещо просто ей така. Понеже тя не е болна на легло,според разпоредбите на МВР трябва лично да отиде в пасспортната служба. И лично да подлише пред тях.
И проблемът дори не в в самия подпис. тя трябва да бъде ЗАСНЕТА в кабинката на паспортната служба. Няма абсолютно никакъв вариант да и бъде издадена лична карта без нейната снимка. Това можете ли да го разберете? Първо трябва да отиде в РПУ и то доброволно,а не насила. Второ трябва да се съгласи да подпише. Трето трябва да бъде снимана. без снимка няма и документ.
Ето затова бях принуден да пиша до МВР-София. Това дори не беше молба,а описание на случая и молба/въпрос какво може да се направи в тоя случай. Те не ми отговориха няколко месеца и тогава писах до премиера,че от МВР нямам никакъв отговор по моя проблем какво да правя.

А това за запрещението научавам едва сега. Като последен вариант. В отговора на Соня Божикова,секретарка на Борисов,не пише абсолютно нищо за такава принудителна мярка. Нима в канцеларията на Борисов работят неграмотни Юридически хора? Нима не можеха още в 2010 г да ме посъветват да не пиша молби,а да действам чрез съда?
А аз не съм и искал да вземам парите на майка ми както някои тук ме клеветят. Тя и сега си получава пенсията у дома. И сама си харчи парите. Не съм ги взел аз. Никога не съм го правил. Обаче пенсионният картон е за 3 или 4 години.След това трябва лична карта. И за интеграционните добавки за транспорт и телефон трябва карта. И за помощ за отопление каквато преди това получаваше също е необходим документ за самоличност.
Що за глупости ми пишат тук разни агресивни дами? Може ли вашите близки примерно да живеят без документи за самоличност? Ето на този въпрос ми отговорете. Да оставим парите,пенсиите и помощите. Нормално ли е ваш роднина да живее без документ за самоличност? Цели 4 години. Отговорете.

Общи условия

Активация на акаунт