Изневерила ли ми е????????

• 12 329
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
Станислава, не разбираш ли, че той точно това иска-да го ДОКАЖЕ! Grinning Аз му казвам, че не му е изневерила, ама не ме слуша! Shocked Wink

# 61
  • София
Ти пък, откъде знаеш дали му е изневерила? ЗвИзидитИ ли ти го говорят?
Всъщност, да, ако човек иска да знае истината, по-добре да я знае! Истината, каквато и  да е тя, поне прекратява агонията от неизвестното.

# 62
  • Плевен
Станислава, не разбираш ли, че той точно това иска-да го ДОКАЖЕ! Grinning Аз му казвам, че не му е изневерила, ама не ме слуша! Shocked Wink
Аз вече си мисля, че не иска да доказва нищо, а по-скоро иска жена му да си признае и да се разкае.
А  той после да докаже, че е по-хитър и тя не може да го излъже с нищо и евентуално при всеки удобен случай да й го натяква.
Честно да ви кажа не знам защо хората си причиняват такива неща.

# 63
Едва ли има човек, който да обича да го лъжат. Много ясно, че истаната е за предпочитане, каквато и да е.
Друг е въпросът, че в конкретния случай може наистина да е това, което казва жената. При липса на конкретни `улики`,  ония писания може просто да са били брътвежи.

# 64
Анди, Анди, ти тоз човек сякаш искаш да го разведеш! Shocked Жена му била такава, била онакава, била кат разгонена котка... ooooh!На теб кой ти го говори? Laughing

# 65
...на нея и` иде свише ... сори за спама. Joy Joy Joy

# 66

Искам само едно нещо,да стигна до истината и тогава ще се успокоя,защото тя самата няма доблеста да е коректна и да си каже,след като знам доста факти ,(признат грях не е грях),и тогава ще спя спокойно

Послушай ме, нищо няма да постигнеш та дори да си признае че е имало нещо.. що не си живеете живота бре хора.  
Дай да помислим valentino70.. добре, признава ти.. и какво, това ще те успокои ли.. едва ли, още по лошо брат.. червея ще те разяжда ежедневно, мира няма да видиш и накрая ще те боли още повече.
Мой личен съвет.. спри да я дебнеш и притесняваш, доколкото разбирам още силно я обичаш, покажи и го.. заведи я някъде.. отдели и себе си и нея от тази среда поне за седмица, избий черните си мисли и продължавайте напред.
Ако има нещо гнило, отдавна да те е напуснала.. за незначителен флирт не си струва да се тормозиш.
Помня един филм с Петър Слабаков.. цял живот се тормозил героя, защото си мислел че жена му дарила обецата си на предполагаем съселянин.. обеците дето той и ги подарил.. цял живот не намерил начин да и прости.
Намери и обецата докато чистеше кладенеца.. но бабата лежеше на смъртният си одър.. и какво като и прости, след като живота им беше минал вече.
Тъй че пич.. не си струва.. живота ни е кратък.  Peace

# 67
Едва ли има човек, който да обича да го лъжат.
Който не иска да го лъжат-не пита!
Интересно ми е,той би ли си признал?

# 68
  • София
Анди, Анди, ти тоз човек сякаш искаш да го разведеш! Shocked Жена му била такава, била онакава, била кат разгонена котка... ooooh!На теб кой ти го говори? Laughing

правя изводи на основата на това, което казва авторът. Обикновено съмненията имат причина. Другият вариант е той да е луднал на тема ревност. Така да се каже, работим с материали на клиента.

# 69
Така да се каже, работим с материали на клиента.
Joy Joy
Добре де,хипотетично:
Аз не виждам как, наличието на любовник, пречи на една жена да бъде пълноценна съпруга?
Докато за обратния вариант.....

# 70
  • София
В общия случай пречи, защото не й се прибира вкъщи, изнервена е от самия факт, че трябва да се вижда с мъжа си, не й се занимава с нищо. Любовникът иска времеви и емоционален ресурс. Като при мъжете е в общи линии. Просто жените по-рядко от мъжете са готови да се разведат и да зарежат децата, за да си търсят щастието с другия.

# 71
В общия случай пречи, защото не й се прибира вкъщи, изнервена е от самия факт, че трябва да се вижда с мъжа си, не й се занимава с нищо. .....
Е ,valentino70 ,забеляза ли нещо такова?Щото, ако не си ,какъв ти е проблема?

# 72
Приятели виждам че отговорите са много по моя казус,не съм ревнивец ,даже я пускам къде ли не с колежки по партита ,винаги съм толерантен към нея,защо да не се повесели с колежките,от моя страна е задоволена и материално и сексуално,но.............това с годините усетих че няма благодарност,работя по 12 часа,все пак аз щом съм усетил че има нещо не съм си го изсмукал от пръстите и пиша тук измишлъотини относно взаимотношенията ми с половинката .Да бих я завел някъде и с нея сме обсъждали този вариант ,тя казва че много ме обича ,но.....защо бяха тези нейни заиграфки с въпросния нейн колега?????,аз съм човек който обича истината макар и да ме заболи ,но да е цялата истина.Защото аз ще открия кое как и защо се е случило, и тогава за нея ще е по лошо защото ще има много въпроси от мен.

# 73
  • Tам през Атлантическия океан
Така да се каже, работим с материали на клиента.
Joy Joy
Добре де,хипотетично:
Аз не виждам как, наличието на любовник, пречи на една жена да бъде пълноценна съпруга?
Докато за обратния вариант.....

Laughing
Дам обратният вариант е кофти , ощетява се сем. бюджет, децата и т.н. има пробойна един вид  Mr. Green

valentino70 , успех в търсенето на Твоята истина  Wink
Споделям мнението на 'ветерана' sote-full Peace

# 74
....аз съм човек който обича истината макар и да ме заболи ,но да е цялата истина.Защото аз ще открия кое как и защо се е случило, и тогава за нея ще е по лошо защото ще има много въпроси от мен.
И как ще откриеш кое как и защо се случило?Ти не си пряк свидетел.Всеки може да ти каже всичко.
Тя може да признае и после да се отметне.Да каже ,че си е измислила за да те изпита до колко държиш на нея и дали ще я обичаш,въпреки това...

"Истината" е такава ,каквато искаш тя да бъде.
А на мен не ми харесва ,каква искаш ти, истина  да бъде.Като че ли искаш тя  действително да ти е изневерила и после да я обвиняваш,натякваш,наричаш неблагодарна,изискваш повече и т.н.

Да,Соте ти дава напълно адекватни съвети.Ето  той е мъж,защо неговите думи минават покрай ушите ти?Това не потвърждава ли по-горе написаното?

Общи условия

Активация на акаунт