БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 957 197
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!
Много добри гинеколози са др.Божидар Славчев,др.Ганчева,др.Карагьозов/младши/.
Др.Масларска-педиатър в Токуда-невероятна.

# 301
  • Burgas, Bulgaria
Момичета , посъветвайте ме ,кой от двамата АГ да избера за преглед д-р Стефан Ковачев от ВМА или д-р Димов от Щерев -  не съм от Сф ,има проблем и тук не знаят какъв уж кисти,искат яйчника да ми махат , а е един ,въпреки ,че имам 2 деца , не значи ,ще могат ей така да ми махат органи все пак !

# 302
  • Сф
Отдавна се каня да добавя в белия списък д-р  Телчарова- детски ревматолог,
София.Много кадърна и човечна.Диагностицира ни правилно, тоест отхвърли артрит и тнт, а отделно изяви готовност да съдейства, ако се наложи в бъдеще.Прие ни с направление. В една от клиниките/поликлиника в района на ревматологията приема. Благодаря и от сърце  bouquet

# 303
Момичета , посъветвайте ме ,кой от двамата АГ да избера за преглед д-р Стефан Ковачев от ВМА или д-р Димов от Щерев -  не съм от Сф ,има проблем и тук не знаят какъв уж кисти,искат яйчника да ми махат , а е един ,въпреки ,че имам 2 деца , не значи ,ще могат ей така да ми махат органи все пак !
ами за нито един от двамата не мога да те посъветвам, но пък защо не отидеш и на друг специалист-3-ти, примерно д-р Велев Шейново, д-р Чорбова-Вита, д-р Димитър Спасов -в центъра, където преглежда има наплив и за д-р  Димитър Георгиев? За по-сериозните неща, когато не мога да взема решение, защото се различават мненията на двама специалисти, ходя на трети, за да видя в коя посока ще се наклонят везните.

# 304
  • Burgas, Bulgaria
ами за нито един от двамата не мога да те посъветвам, но пък защо не отидеш и на друг специалист-3-ти, примерно д-р Велев Шейново, д-р Чорбова-Вита, д-р Димитър Спасов -в центъра, където преглежда има наплив и за д-р  Димитър Георгиев? За по-сериозните неща, когато не мога да взема решение, защото се различават мненията на двама специалисти, ходя на трети, за да видя в коя посока ще се наклонят везните.

Идвам в Сф , за да заведа малкото ми дете на консултация с кардиолог  и успоредно с това ЛЛ ми даде талон ,защото знае тук какво се случва . Просто няма свободни часове за известните специалисти ,че и по каса за толкова скоро  Tired  4-9май .

# 305
Здравейте. Аз бих искала да чуя някакви отзиви за Софиямед (натам съм се насочила за АГ) Дотук видях само два поста - за д-р Узунова(Наталия) - АГ, МБАЛ Софиямед (която липсва в сайта им, нз дали работи още там? newsm78 ) и за д-р Иван Димитров. Ако имате информация за отделението по АГ, моля споделете.
И да добавя - д-р Валери Нецов е началник на отделението по АГ в Софиямед, на първа страница е по-старичка инф-та.

Благодаря ви предварително  bouquet

# 306
adi4ka-maslinka, моя приятелка ражда при д-р Нецов и само хубави неща каза за него.

# 307
Супер, това е добре. Мерси, miloto73  bouquet

# 308
  • Там, където ме обичат
Някой да може да сподели мнение за д-р Огнян Стоев, зъболекар в Сф? Praynig

# 309
  • където и да е,само да не съм сама
Д-р Росен Тушев - шеф на хирургия в б-ца Вита.
Оперира ме с екипа си от рецидивираща епигастрална херния.
Прекрасен като специалист, човечен и със страхотно чувство за хумор.
Безкрайно съм благодарна на всички в б-цата / без изключение/, а на него благодаря, че ми върна вярата в названието ЛЕКАР.

# 310
  • Там, където ме обичат
Moмичета, някой дали може да препоръча лекар УНГ във Военна болница? Praynig

# 311
Д-р Милан Делев - педиатър - 3та градска болница. Мн. внимателен,прецизен и най-важното - добър професоналист

# 312
  • София
Доволна съм от Лазарова- гастроентеролог от Токуда.
Пре доволна съм от Нина Конова- педиатър- болница Лозенец
 Всичко е обаче до отделния случай. Видях името на Христова - АГ от Лозенец. За мен тя обаче е за най-черния списък, който може да съществува.

# 313

Всичко е обаче до отделния случай. Видях името на Христова - АГ от Лозенец. За мен тя обаче е за най-черния списък, който може да съществува.

Защо?

# 314
  • София
Много са причините, не е за тази тема. Писала съм. С 1 дума- тя 9 месеца ми следеше бременността и имаше безброй издънки, ужасно брутална жена, но най-фаталната беше, че 20 дни след раждането ми отидох при нея със сепсис на матката поради не почистена от тях плацента, което едва не ми струваше живота. На всичкото отгоре тя ме остави да се прибера вкъщи- нищо ми нямало. Изследвания ми правиха. Спасиха ме на следващия ден в Шейново.

Общи условия

Активация на акаунт