БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 951 627
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Сега не мога да правя промени.
Трябва първо да се изпише тази тема и от новата да се въведат.
Благодаря ти, че обръщаш внимание!
  bouquet

# 451
Mama Bubu, ако това е удобният за теб район, препоръчвам д-р- Даскалова, има я на 1ва страница, но е на друго място- http://zdravencatalog.com/dr-daskalova-lichen-lekar/.

Търся педиатър в 14-та поликлиника,но ако не намеря до декември ще се се възползвам и от д-р Даскалова   bouquet

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 21:48 от Mama Bubu

# 452
Момичета за подуване на краката /глезени и прасци/ на какъв лекар се ходи Съдов или Кардиолог.Урината е изследвана,там всичко е наред.

# 453
  • Sofia
и на двата

# 454
# 455
  • София
Привет, дами!
Налага ми се консултация с ортопед, пращат ме при д-р Асен Джеров /Горна Баня/, имате ли мнение за него?

# 456
Навремето имаше професор Джеров, много добър два пъти оперира баба ми за смяна на тазобедрена става, знам, че го боготвореше, но за д-р Асен Джеров, не съм чувала Sad

редакция - това е синът на професор Джеров. но дали е добър  newsm78

# 457
Здравейте, препоръчайте ми педиатър за района на Банишора, че скоро ще имам бебче и трябва да му намерим лекар.

# 458
За търсещите в София лекар ортопед травматолог, и известен най-вече на пациенти бебета и деца, горещо препоръчвам д-р Ивайло Ефремов в МЦ Ортомед в двора и зад (националната) ортопедична болница в кв.Горна баня. Транспорт с автобус №260 или с кола има паркинг в двора срещу 2 лв.

В този сайт пише, че е работил в детското отделение на тази най-известна в България ортопедична болница.
Приема и с направления от НЗОК в каб.11 в ляво от входа, от 8:30 до 13:30 ч., от понеделеник до петък.
От регистратурата там казват, че не се записват часове, а се отива и се чака по реда на пристигането.
За мен е внимателен, компетентен, опитен, търпелив и възпитан лекар.
Помогна ми много за моята болка увреждане (лезия) заден рог медиален менискус.
Направи всичко каквото зависеше от него при няколкото мои прегледа.
Знае много и за апаратите за ЯМР в София: най-популярния между болните във ВМА където и се чака най-много, модерния и нов,  отворен тип за страдащите от клаустрофобия, апарат Хитачи от 2012 г. единствен в София със защитна Фарадеева мрежа - в МЦ Спектър 2 в Парк Хотел Москва, където обикновено правят до 2 дни процедурата на болния, в Пирогов и т.н.
Препоръча ми за ставите да пия добавката Хондростоп по 2 капсули дневно за 4 месеца, 4 месеца почивка и пак 4 месеца прием - така няколко цикъла.
И той и други лекари настояват, че ефектът му е само при многомесечно приемане.

Желая успешно лечение на страдащите пациенти.

# 459
Здравейте! Имах ужасна раничка на шийката на матката, но Д-р Каляшева за пореден път много ми помогна. Супер много съм доволна и съм и много благодарна.

# 460
Искам да изразя искрената си благодарност и възхищение към Д-р Йорданов - хематолог от "Св. Ив. Рилски", София ! Praynig Невероятен професионалист и много човечен,направо съм във възторг от доброто отношение! Ако някоя от вас  има нужда от хематолог ,момичета, препоръчвам го с двете си ръце !!!! Hug Hug  Hug Hug
...
За съжаление , не мога да кажа същото за хематолозите от "Токуда"! Абсолютни грубияни, та и накрая се оказа че само съм си изгубила времето- в частност говоря за д-р Амин ! Приема пациентите си единствено като клинични пътеки и някой друг лев отгоре!! Долен печалбарин! Срамота !!:bad-words: #Cussing out

# 461
Здравейте, има ли някой мнения и впечатления за доктор Александра Стойчева от правителствена болница? Тя е млад доктор, който от скоро работи там и до сега и двата пъти при които  бяхме на преглед при нея беше много внимателна и сме доволни. Предстои да си изберем доктор който да ни следи и сме пред дилема...

# 462
  • Sofia

...
За съжаление , не мога да кажа същото за хематолозите от "Токуда"! Абсолютни грубияни, та и накрая се оказа че само съм си изгубила времето- в частност говоря за д-р Амин ! Приема пациентите си единствено като клинични пътеки и някой друг лев отгоре!! Долен печалбарин! Срамота !!:bad-words: #Cussing out
Имам позната,която е доволна от него Thinking

# 463

...
Имам позната,която е доволна от него Thinking
Възможно е да не му е било ден, разбира се, и докторите са хора , но кой пациент обича лошо отношениe, все пак...  Sad

# 464
Лицево-челюстен: доц. (ако вече не е професор) Станимиров. Работи в Св. Анна, частен к-т на пл.  Македония в София. Човечен, компетентен, изобщо, Лекар.

Общи условия

Активация на акаунт