БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 275
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 605
Здравейте, може ли препоръка за добър гастроентеролог ?

# 1 606
Доктор Даниела Стоянова - МЦ Гина - София

# 1 607
Препоръчвам с две ръце д-р Катина Стойчева - уролог! Млада лекарка с внимателно отношение към пациента - професионалист от висока класа! Възхитена съм! Доктор Стойчева ми върна вярата в лекаря, който е положил Хипократовата клетва. Има профил в Супердок

# 1 608
Да препоръчам добър ангиолог / съдов хирург/ - д-р Айлин Фърънджъ. Преглежда в Сити клиника Младост и МЦ Америмед

# 1 609
Здравейте, за ортопед - д-р Владимир Иванов във СофияМед - невероятен специалист. Само че не знам дали още приема с направления.

# 1 610
  • София
Да препоръчам добър ангиолог / съдов хирург/ - д-р Айлин Фърънджъ. Преглежда в Сити клиника Младост и МЦ Америмед
И аз останах доволна от нея.
https://www.bg-mamma.com/?topic=695089.1335 пост # 1 337

Скрит текст:
Доктор Даниела Стоянова - МЦ Гина - София
Аз се двоумя между д-р Рашкова и Д-р Мария Алексиева. Някой да има мнение?
Скрит текст:
От Доц. Явор Асьов, дм не останах доволна.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 22:58 от missence

# 1 611
Здравейте!
Може ли да препоръчате неврохирург. Става въпрос за стеноза и миелопатия на ниво C5-C6. Ако знаете и някой, който не насочва директно към операция, а има и друг вариант за лечение ще съм ви благодарна.

# 1 612
Здравейте, не ми е позната тази диагноза, но бих Ви препоръчала да погледнете тази страница :
https://dr-gerganov.eu/
Доктор Герганов работи в Германия, но при възможност идва в Бг и консултира пациенти на две места, в Пирогов, или в Спектър.
Мисля, че има и контактна форма на страницата му.
Иначе в Токуда знам доктор Наков.

# 1 613
За неврохирург препоръчвам проф. Красимир Минкин. Преглежда с направления в болница Св. Иван Рилски.

# 1 614
Здравейте! Препоръчайте ми, моля, добър детски невролог за дете на почти 4 години  направило 3 гърча в рамките на два часа и със съмнение за епилепсия! Благодаря ви!

# 1 615
  • София
Нашият опит е с тези лекари: д-р Иван Литвиненко, д-р Ралица Делиганева, д-р Мая Колева. И тримата ги препоръчвам.

# 1 616
Може ли препоръка за кардиолог в София, става дума за сърдечна недостатъчност при възрастен.

# 1 617
Може ли препоръка за кардиолог в София, става дума за сърдечна недостатъчност при възрастен.
Д-р Чилингирова в Света Екатерина Simple Smile

# 1 618
Някой има ли номер на д-р Румяна Войнова , болница Надежда ?

# 1 619
Здравейте, имам нужда от препоръки за АГ-та в София, които насърчават естественото раждане и от които сте доволни. Ще раждам юли месец и още не съм се насочила къде. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт