БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 203
  • 1 732
  •   2
Отговори
# 1 650
  • Бургас
Вече тоталто съм объркана къде да отида.
Накрая ще избера нещо на посоки и ще разчитам на късмета.

# 1 651
  • Ланкър, планините Овнерог
Irene Adler, като база за Вита и Надежда мога да кажа. Екстра са. Във Вита миналата година лежах 10 дена, гледаха ме като принцеса. Бях за тотална хистеректомия, отворена операция при доц. Карагьозов, като изначално отидох при д-р Крумов (с РМШ съм). В Надежда ходя за следене при онколог, там само за обстановката мога да кажа, не съм лежала и лекувала, но в онкологичното всички лекари са страхотни, предполагам, че и в другите отделения са така.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 11:34 от Гита Ог

# 1 652
Лекарите в цялост и за съжаление са доста меркантилни същества. От завист и за да държат пациенти към себе си са готови да заплюят лекари и от собственото им отделение, какво остава за друга болница. Дори лекари от най-възхваляваните болници не успяват да покажат класа в поведението и отричат колегите си в опит да се самоизтъкнат.

Irene Adler, направи си консултации и интуицията ти ще ти покаже кое е твоето място. Нямам причина да те агитирам за лечение на миома в Плевен, но аз съм силно положително впечатлена и то проследено в хода на времето. Много професионално и щадящо лечение, жената е здрава и роди 2 здрави деца. Диагнозата й беше поставена в София.

# 1 653
  • София
Всеки си споделя опита все пак. Аз също не съм се оперирала в София въпреки, че съм търсила мнение тук. Трябва да имаш вяра и на доктора си все пак.

# 1 654
Лекарите в цялост и за съжаление са доста меркантилни същества. От завист и за да държат пациенти към себе си са готови да заплюят лекари и от собственото им отделение, какво остава за друга болница. Дори лекари от най-възхваляваните болници не успяват да покажат класа в поведението и отричат колегите си в опит да се самоизтъкнат.

Irene Adler, направи си консултации и интуицията ти ще ти покаже кое е твоето място. Нямам причина да те агитирам за лечение на миома в Плевен, но аз съм силно положително впечатлена и то проследено в хода на времето. Много професионално и щадящо лечение, жената е здрава и роди 2 здрави деца. Диагнозата й беше поставена в София.
Това, което казвате за лекарите е вярно,  за съжаление. И важи в пълна сила и за зъболекарите.

# 1 655
Здравейте!
Може ли да препоръчате неврохирург. Става въпрос за стеноза и миелопатия на ниво C5-C6. Ако знаете и някой, който не насочва директно към операция, а има и друг вариант за лечение ще съм ви благодарна.

Здравейте, успяхте ли да намерите адекватен лекар за тази диагноза ? Имам проблеми с шийните прешлени и търся консултация със специалист неврохирург?

Здравейте!
Много се извинявам за твърде закъснелия отговор, но при нас нещата се проточиха доста поради трудността от вземане на решение за операция. Мога да ви препоръчам проф. Минкин от УМБАЛ "Св. Иван Рилски". Операцията мина успешно и сме доволни.

# 1 656
  • София
Момичета, някой има ли опит при проф.Стефан Ковачев -АГ от ВМА , преглежда и в частният си кабинет също.

# 1 657
  • София
Момичета, някой има ли опит при проф.Стефан Ковачев -АГ от ВМА , преглежда и в частният си кабинет също.
Здравейте, аз ходя на прегледи при проф. Ковачев. Той ме оперира. Моето мнение за него е изключително положително. Ходила съм при почти всички светила в София. Единствено той вижда кога трябва и кога не е наложително да се оперира. Доста от лекарите искаха да ме оперират без нужда (редовно ходя на профилактични прегледи), но аз съм от идеалните пациенти, защото нямам допълнителни заболявания. Изкарах десетина години, преди наистина да се наложи операция на кървящи миоми.
И в клиниката, която ръководи, се поддържа много чисто, заради неговите изисквания.

# 1 658
  • София
Благодаря много! Той прави и рутинна профилактика нали така в частната му клиника?

# 1 659
  • София
Да, д-р Ковачев прави всички рутинни прегледи.

# 1 660
Вече тоталто съм объркана къде да отида.
Накрая ще избера нещо на посоки и ще разчитам на късмета.

Аз съм оперирана в Плевен в Света Марина преди 5 години. Като изпълнение операцията беше много успешна,лапароскопски. Тотална хистеректомия. Малки белези,бързо възстановяване,много добри грижи за пациента. НО ако искате махане само на възлите,бъдете много внимателна и настоятелна във искането си,да не ви отстранят цялата матка,пък и яйчниците без да има нужда!!! На мен ми отстраниха здрави яйчници! Ако успеете да се договорите,обслужването е много добро!
Успех ви желая!

# 1 661
  • София
Да, там са добри в това да махат всичко.

# 1 662
Д-р Огнян Гъцев уролог от ВМА
Д-р Габриела Господинова кардиолог от ВМА
Д-р Гълъбица Велева АГ от Токуда

Препоръчвам с две ръце!

# 1 663
Здравейте, търся добър офталмолог за София, но не за определяне на диоптър, а при разкъсване на ретината. Моята лекарка почина преди няколко години и оттогава е мъка. Не зная как се търси в темата, съжалявам. Предварително благодаря!

# 1 664
Здравейте, търся добър офталмолог за София, но не за определяне на диоптър, а при разкъсване на ретината. Моята лекарка почина преди няколко години и оттогава е мъка. Не зная как се търси в темата, съжалявам. Предварително благодаря!

Аз препоръчвам д-р Златка Ямболиева.

Общи условия

Активация на акаунт