БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 187
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 665
Аз също търся офталмолог,но за махане на перде.Майка ми ще се оперира тази есен,но не знаем към кого да се насочим.Имаме отзив за един лекар от ИСУЛ и за 18-та поликлиника (София).Ще се радвам ако някой сподели мнение. Blush

# 1 666
В 18 поликлиника в частната клиника ходят мъжете у дома.
На младежа дори там му направиха една операция преди 2 години.
Мисля, че всички там са добри офталмолози.

# 1 667
Здравейте! За разкъсана/отлепена ретина горещо препоръчвам д-р Лукан Мишев. Каквото и да решите, не губете време, защото ретината некрозира и има вероятност зрението да не се възстанови добре, дори и операцията са е успешна.

# 1 668
Здравейте! За разкъсана/отлепена ретина горещо препоръчвам д-р Лукан Мишев. Каквото и да решите, не губете време, защото ретината некрозира и има вероятност зрението да не се възстанови добре, дори и операцията са е успешна.
Надявам се в момента да нямам разкъсвания, но съм имала в миналото и трябва да се следя.
Благодаря на всички за препоръките!

# 1 669
Здравейте, търся добър офталмолог за София, но не за определяне на диоптър, а при разкъсване на ретината. Моята лекарка почина преди няколко години и оттогава е мъка. Не зная как се търси в темата, съжалявам. Предварително благодаря!
Д-р Лукан Мишев, частна семейна клиника. Майка му е доц. Анета Мишева, много са добри

# 1 670
Искам да препоръчам д-р Янчо Делчев и екипа му във ВМА, имах големи проблеми и се справиха наистина невероятно, страхотни специалисти, вдъхнаха ми и голямо спокойствие с поведение и компетентност.

# 1 671
Здравейте,  Търся добър детски ортопед. Забелязах, че на детето ми краката започват да имат О-образна форма. Искам човек, който ще я вземе на сериозно.

# 1 672
  • Sofia
Здравейте, бих искала препоръка за наистина добър ендокринолог в София.

# 1 673
Здравейте,  Търся добър детски ортопед. Забелязах, че на детето ми краката започват да имат О-образна форма. Искам човек, който ще я вземе на сериозно.

Фурлакис. Яко цъкане на супердок и се намират текущо часове.

# 1 674

Д-р Емил Начев, прекрасен специалист, само да Ви предупредя, че никога не съм виждала по-динамичен и експедитивен човек през живота си, за да не се изненадате. Работи в МЦ „Акад. Иван Пенчев" в Майчин Дом, мисля, че има и часове в МБАЛ Надежда, но никога не съм ходила там.

# 1 675
  • София
Д-р Олег Младонов. За мен Фурлакис е прехвален доктор дето обърка жестоко дъщеря ми Simple Smile

# 1 676
Д-р Олег Младонов. За мен Фурлакис е прехвален доктор дето обърка жестоко дъщеря ми Simple Smile
Може ли да споделите, ако нямате против?

# 1 677
  • София
2 години пропиляни в слагане на специални обувки със свод (навън и вкъщи). Накрая проблема си остана и решихме да отидем при въпросният Олег Младенов, който каза да ходи боса и да е с боси обувки и проблема приключи Simple Smile Толкова за Фурлакис!
П.С.: Да не изключвам пищенето от болка в краката, за която той ни обесняваше, че били болки от растежа ѝ

# 1 678
Аз се запознах със д-р Анна Костова ендокринолог.
Работи на ул.Стара Планина във София.
Можеш да видиш в Супер дог.
Само хубави отзиви има за нея.
Успех ти пожелавам.

# 1 679
Аз се запознах със д-р Анна Костова ендокринолог.
Работи на ул.Стара Планина във София.
Можеш да видиш в Супер дог.
Само хубави отзиви има за нея.
Успех ти пожелавам.
Скоро ли беше нейна пациентка?

Общи условия

Активация на акаунт