БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 954 512
  • 1 739
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София, България
Моля за препоръка за добър детски ортопед в София.

# 1 726
Ние водихме малкия при този ортопед работи и във медицински център Медкрос .
Работи със здравната каса.
Доволна съм от него.
Даже ме подсети тази година Ноември месец ще трябва да го посетим.
Иначе е много внимателен и много спокойно и подробно обяснява.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-deyan-sokolov-4998

# 1 727
  • София
Д-р Олег Младенов

# 1 728
Някой ходил ли е при д-р Стефан Митев гастроентеролог. Не намерих никакви мнения за него. Чета публикациите му във Фейсбук,но искам мнение от хора които са се лекували при него. Интересува ме отношение към пациента,компетентност и дали е добър диагностик,както се рекламира във Фейсбук. Благодаря ви,всяко мнение ще ми е от полза.

# 1 729
  • София, България
Танчето_30 , I.R. , благодаря ви за насоките, ще ги проверя тези лекари!

# 1 730
Д-р Василис Фурлакис.

# 1 731
  • София
При Фурлакис се чакало с месеци. Но една вратичка: ходел и в Гоце Делчев да преглежда в някаква клиникаи там мисията била по-възможна и по-евтина.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 15:35 от Cuckoo

# 1 732
При Фурлакис трябва да се заиграеш със супердок, да проверяваш често и се освобождават часове. Даже и за деня понякога.

# 1 733
Търся препоръки за добър хирург от ВМА. Имах един уж огромен атером на врата, който ми махнаха пак уж с капсулата, че за да не рецидивира. Пак уж пратиха за хистология,  а нищо не бяха пратили. От два дни ми е на същото място
Моля за препоръки за лекар

# 1 734
Търся препоръки за добър хирург от ВМА. Имах един уж огромен атером на врата, който ми махнаха пак уж с капсулата, че за да не рецидивира. Пак уж пратиха за хистология,  а нищо не бяха пратили. От два дни ми е на същото място
Моля за препоръки за лекар
Проф. Павел Станимиров от "Александровска".

# 1 735
  • София
Здравейте, и аз се включвам в питане за гастроентеролог, който да не ме претупа набързо, а да ми назначи изследвания , при необходимост. Предпочитам да не е в крайните квартали.

# 1 736
На 1000 % препоръчвам др. Огнян Гъцев от ВМА!

Изключително внимателен лекар! Направи ми операцията толкова финно, проследяваше ме, постоянно и своевременно след това и през цялото време беше с чудесно чувство за хумор, което значително намали стреса ми от предстоящата интервененция. Лекар, който знае как да предразположи пациента си, за да съдейства напълно за успешното протичане на лечението. Благодарение на него не ме беше страх, а напротив стана ми интересно. Рядко съм виждала лекар с толкова естествен и лек, човешки подход на комуникация при лечение. Др. Гъцев е незаменим!

# 1 737
Maria Mihailova 786497, за уролога ли д-р Гъцев става въпрос - каква операция Ви направи? Съгласна съм, че има хубаво чувство за хумор.

# 1 738
С две ръце препоръчвам Д-р Таня Петкова
Скрит текст:
Едната й локация е в самия Център.

# 1 739
  • София
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт