БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 955 038
  • 1 745
  •   4
Отговори
# 1 740
Добър дерматолог, който работи по здравна каса да препоръчате, да провери бенка, която започна да се изменя? За платени прегледи ходя при доц. Брощилова, но се добрах до направление и искам да го използвам. Имам препоръка за д-р Мингова, но е с неудобни час и локация, но в краен случай ще ида при нея.

# 1 741
Добър дерматолог, който работи по здравна каса да препоръчате, да провери бенка, която започна да се изменя? За платени прегледи ходя при доц. Брощилова, но се добрах до направление и искам да го използвам. Имам препоръка за д-р Мингова, но е с неудобни час и локация, но в краен случай ще ида при нея.
Ние ходим само при д-р Мариета Петрова в 19 ДКЦ.

# 1 742
Благодаря, запазих си я 🤗

# 1 743
  • на последния етаж
Аз не съм доволна от Мариета Петрова, ходила съм при нея преди години, преди да открия д-р Албена Ангелова, която се справи успешно с тогавашните ми оплаквания. И аз съм в издирване на добър дерматолог.

# 1 744
Аз не съм доволна от Мариета Петрова, ходила съм при нея преди години, преди да открия д-р Албена Ангелова, която се справи успешно с тогавашните ми оплаквания. И аз съм в издирване на добър дерматолог.
Сигурно не всеки е доволен, но ние сме и ходим само при нея. Вечно има хора пред кабинета й, та сигурно и други са доволни. Чувала съм за д-р Ангелова също добри отзиви, но не ми се е налагало да я търся. Сега потърсих да я видя, но в нета нищо не откривам за нея. Няма я и в Superdoc.

# 1 745
Аз също ходех при д-р Ангелова. Но тя получи инсулт и доколкото разбрах, вече не работи. Скоро не съм звъняла да питам. И след нея, и аз не успях да намеря друг добър дерматолог, на когото да се доверя. Ходих при няколко на посоки, но нямам особено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт