Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 494
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Ами аз ще правя  физиотерапия в 2 поредни месеца. След препоръка от лекаря ми, разбира се.Две серии от по 10 сеанса с продължителност от един час. Първата серия ще бъде с магнит и на 4 полета на малкия таз. Втората серия е с лазер, не с магнит и трябва да се направи около 20 дена след първата, т.е. при мен ще е точно преди опита, който ще бъде през септември. Онзи ден ходих до клиниката да се информирам за подробности и цени и терапевтката беше много любезна, обясни ми подробно всичко.  Нагревките се правят в чисти дни. Консултирай се с Тимева за това. Смятам , че е полезно, поне за мен. Защото не правя много яйцеклетки, а с физиото се стимулира кръвообращението и се подпомага процеса на съзряване- поне така разбрах.

# 601
Здравейте, момичета!
Някой има ли информация кога ще бъде в отпуска това лято д-р Андреева? Мисля средата на август да правя инвитро, та не знам дали няма да се разминем с нея.

# 602
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте  Hug
Ето графика с отпуските на някои от лекарите:

Тимева ще е в отпуска от 6-ти до 16-ти юли
Андреева от 12-ти до 28-ми юли
Савова е от 8-ми до 12-ти юли

Все още има свободни часове за края на юли, но са малко, а графикът за август ще започнат да го съставят от другата седмица.

Хубав и усмихнат ден  Hug

# 603
Благодаря, пънче-мънче! Потвърждавам за Андреева - 12-ти до 28-ми юли, сутринта се обаждах.

# 604
Коновалова в началото на август ще е отпуск, до колкото си спомням.

# 605
Коновалова в началото на август ще е отпуск, до колкото си спомням.

да ,май в началото на август, но и аз не съм сигурна, юли със сигурност е тук.

# 606
  • гр. София
А някой знае ли д-р Ганева кога почива, тъй като трябва да броим атрални фоликули?

# 607
Ганева, Тимева и Александров ще пътуват на конференция.

# 608
  • гр. София
NTP, кога ще пътуват?

# 609
  • София
предполагам става дума за конференцията 05-10. 07 в Лондон.

# 610
Сигурно, защото Тимева ми каза в началото на юли, а отпуската й е август.

# 611
  • В сърцето на любимия човек
Тези дати ми ги казаха тази сутрин на регистратура след като попитах кога ще излизат в отпуска Тимева и Андреева. Информацията за Савова е от друга съфорумка. Не са ми казвали за август  newsm78

# 612
  • гр. София
А някой знае ли д-р Ганева кога почива, тъй като трябва да броим атрални фоликули?

И аз се присъединявам към питането. Засега се разбра, че ще е на конференция от 5 до 10 юли.

# 613
  • гр. София
На 2-ри ден ли се броят атралните фоликули?
Може би ще имам късмет да я хвана точно преди конференцията, ако ли пък не, все някой от другите лекари ще ме погледне.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт