Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 453
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Другите хормони наистина изглеждат с добри резултати Thinking Thinking много странно.... Thinking Thinking

За моите ли говориш, Иве ?
да, чак сега видях резултатите ooooh! ooooh! Имам предвид другите хормони, освен-ФСХ, АМХ и Инхибин.
На твое място бих ги повторила в друг месец.....
При майка ти на колко години е настъпила менопаузата- знам, че има наследствена връзка.
Също така бих те посъветвала да си направиш изследвания на кариотип- за съжаление ми се наложи да се запозная отблизо с генетичната материя и тогава разбрах, че някои ген. проблеми водят до ранно влошаване на ЯР.

# 586
  • гр. София
Другите хормони наистина изглеждат с добри резултати Thinking Thinking много странно.... Thinking Thinking

За моите ли говориш, Иве ?
да, чак сега видях резултатите ooooh! ooooh! Имам предвид другите хормони, освен-ФСХ, АМХ и Инхибин.
На твое място бих ги повторила в друг месец.....
При майка ти на колко години е настъпила менопаузата- знам, че има наследствена връзка.
Също така бих те посъветвала да си направиш изследвания на кариотип- за съжаление ми се наложи да се запозная отблизо с генетичната материя и тогава разбрах, че някои ген. проблеми водят до ранно влошаване на ЯР.

Не знам кога е настъпила. За съжаление няма как да я питам.  Cry
Кариотипа - цитогенетично ли се водеше?
Аз имам записан час за генетик на 08.07. Ще пусна и за тромбофиллиите.

# 587
  • София
да, цитогенетично! То е хубаво да се направи преди следващи опити. Не казвам, че ще има проблем там- понеже е по-скоро рядкост човек да има такъв проблем, само като идея го казвам.
Пиши след коментара на доктора. Стискам ти палци!

# 588
  • София
Каке, това за връзката между резерва и кариотипа не го знаех. Къде мога да прочета инфо по темата Simple Smile

Иначе и за връзката с менопаузата при майката си права, Владимиров ме разпитва на тази тема.
Шоколадче  Hug

# 589
  • София
Тите, хич да не ти се налага да четеш по темата, че е тъмна Индия.
Не помня дали съм го чела или някой от многото генетици ми го каза...

# 590
  • София
Каке, аз в Индията отдавна влезнах  Mr. Green
Но се чудя дали и тази екстра да не си пусна, защото аз имам генетични - пълния пакет в геника, обаче от прочетеното и споделеното тук във форума, оставам с убеждението, че са различни неща.

# 591
  • София
едните са цитогенетични-кариотип-хромозоми. Другите са генетични за тромбофилия.
Ако питаш мене-пускайте ги и двамата с мъж ти. Peace
На нас чак след втория неуспех ни ги назначиха.

# 592
  • гр. София
Говорих с лекаря. Каза, че резултатите са в границите, но заради ниските стойности е добре да видим и атралните фоликули. Попитах за Фертилейд и Овабууст и каза, че са добри и ми препоръчва да ги вземам. Това е. Не е много изчерпателно, но толкова, когато се говори по телефон и чака пациент за преглед.

# 593
Schokoladche, нищо друго не ни остава освен да се доверим на нашите лекари. Успех!!!

# 594
  • гр. София
Schokoladche, нищо друго не ни остава освен да се доверим на нашите лекари. Успех!!!
Благодаря и на теб!  Simple Smile

# 595
Предстои ми трети опит при д-р Тимева .
Чудя се  кой е най добрия лекар в тази клиника ?
Дали да не сменя лекаря  Thinking

# 596
Защо искаш да сменяш Тимева? Има ли нещо конкретно, което те кара  да се замислиш за смяна на лекар?

# 597
Защо искаш да сменяш Тимева? Има ли нещо конкретно, което те кара  да се замислиш за смяна на лекар?
Заради неуспешния опит при нея ...

# 598
Аз съм при друг доктор. Имам 3 опита до момента. 1 с биохимична, 2 почти успешен- с мисед в 8.г.с. и 3- с липса на инплантация. Но не мисля да сменям лекаря. Търсим причини и променяме допълнителните манипулации. Правим макс, ко култивиране. Сега ще правим и имси, освен всички други неща, както и физиотерапия, която вече се предлага и  в клиниката.

# 599
... Сега ще правим и имси, освен всички други неща, както и физиотерапия, която вече се предлага и  в клиниката.
Какви точно процедури ти назначават при физиотерапията. Аз следващия месец ще правя ин витро при Тимева.

Общи условия

Активация на акаунт