Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 432
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, първи опит инвитро ми е на ЕЦ. Докторката иска да ми върне ембриона, ако е ок,Дай Боже, на 3-ти ден. С обяснение, че бил само един и щяло да му бъде по-добре така, а не да се чака 5-ти ден! Моля ви ме посъветвайте, дали да настоявам за 5-ти ден??? Чета мнения на доктори и май 5-ти ден е по-добре, мисля си дали все пак не искат да вземат парите и затова предлагат 3-ти ден?
Помогнете с мения  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 496
Момичета, първи опит инвитро ми е на ЕЦ. Докторката иска да ми върне ембриона, ако е ок,Дай Боже, на 3-ти ден. С обяснение, че бил само един и щяло да му бъде по-добре така, а не да се чака 5-ти ден! Моля ви ме посъветвайте, дали да настоявам за 5-ти ден??? Чета мнения на доктори и май 5-ти ден е по-добре, мисля си дали все пак не искат да вземат парите и затова предлагат 3-ти ден?

Лудост е само 1 ембрион да се чака до 5-ти ден. Загубата ще е повече твоя, отколкото на клиниката. Защото от клиниката ще ти вземат пари за пункция и трансфер ако не е оцелее до 5-ти ден. Но ти ще си загубила един ембрион, който ако е бил трансфериран на 3-ти ден е можел да се развие успешно.
За информация - момченцето в подписа ми, вече на три години, е именно от 1 върнат ембрион на 3-ти ден.  Peace

# 497
Коя е докторката ти, ако може да споделиш?
 Аз имам трансфер и на 3ти и на 5ти ден. Мисля, че 3 ден е добре за връщане. Все пак ти си на ЕЦ и наистина е по-удачно да се върне на 3 ден. Има по-големи шансове за успешно имплантиране.

# 498
Благодаря ви, момичета за бързите отговори! И за подкрепата! При д-р Ганева съм!  Peace
Зачела съм се в тази тема и май ще се съглася с вас! Да стигнем до трансфер, де:)))  Praynig

А трансферите само сутрин ли се правят в Щерев?

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 23:30 от helios13

# 499
  • гр. София
Благодаря ви, момичета за бързите отговори! И за подкрепата! При д-р Ганева съм!  Peace
Зачела съм се в тази тема и май ще се съглася с вас! Да стигнем до трансфер, де:)))  Praynig

А трансферите само сутрин ли се правят в Щерев?

Моят беше в 15 часа. Успех!  Simple Smile

# 500
  • София
helios,аз имам връщани по един ембриони от ЕЦ на 3, 5-много добри и,последният беше на 4 ден. От първите два имам биохимична и мисед,а този,от 4 ден,съжалих,че не го изчакахме до 5 ден,защото беше със забавено развитие и ,при всички случаи щеше да спре да се развива. Просто си платих и безсмислен трансфер. Принципно,ако един ембрион е качествен,дали ще го върнат на трети или на пети ден-все ще продължи да се развива и след това  PeaceКъсмет Hug

# 501
  • София
helios,аз имам връщани по един ембриони от ЕЦ на 3, 5-много добри и,последният беше на 4 ден. От първите два имам биохимична и мисед,а този,от 4 ден,съжалих,че не го изчакахме до 5 ден,защото беше със забавено развитие и ,при всички случаи щеше да спре да се развива. Просто си платих и безсмислен трансфер. Принципно,ако един ембрион е качествен,дали ще го върнат на трети или на пети ден-все ще продължи да се развива и след това  PeaceКъсмет Hug
newsm10 и аз съм на това мнение.

# 502
  • София
Имала съм трансфери на всички възможни дни -2,3,4,5:) Двете лентички в подписа ми са - първата-трансфер на 3-ти ден; втората- трансфер на 5-ти ден. Подкрепям Христина, здравите круши, вятъра не ги брули, имплантацията обаче е сложен процес и за съжаление не зависи само от качеството на ембриона, нито от количеството върнати такива.

# 503
Момичета, вижте презентацията на новите методи, предлагани в клиниката ни. Ние ще се възползваме от тях задължително, също и ко култивирането.
http://www.ivf-bg.com/blog/2013/06/05/%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5% … 1%82%D0%B0%D0%BD/bouquet

# 504
Момичета някой има ли информация вече за физиотерапията колко струва?

# 505
Здравейте момичта, правя един бърз, спешен разбор как се гледа в различните клиники на въпроса с ТСХ-то. Във вашата клиника държат ли задължително да е под 2 и да не се почва процедура ако към 3.00? Коментира ли се изобщо това?

# 506
  • гр. София
Здравейте момичта, правя един бърз, спешен разбор как се гледа в различните клиники на въпроса с ТСХ-то. Във вашата клиника държат ли задължително да е под 2 и да не се почва процедура ако към 3.00? Коментира ли се изобщо това?

Отговорих ти в друга тема, но и тук ще ти кажа, че хич не го гледат. Даже имах завишено FSH преди стимулацията, но не си и направиха усилието да ми кажат да си изследвам инхибина и анти-мюлеровия хормон. Недей да си губиш времето в тази клиника. Аз лично възлагам надежди за д-р Емин и клиника Надежда. И за двете места имам записани часове. Но имай впредвид, че за клиника Надежда се чака доста за първичен преглед при специалистите.
Сама прецени къде да отидеш.

# 507
LUBADIM, аз съм писала за това в тази тема, но пак ще го напиша - на първия ми преглед док ми написа какви изследвания да пусна и един от хормоните беше ТСХ. Стойността излезе около 4-5 и   Андреева веднага ме изпрати при Начев, той да си каже мнението и тогава да действаме .... той каза - не, ТСХ трябва задължително да под 2. Няколко месеца го сваляхме .... ТСХ.  

# 508
При мен и при 2-та опита не ми го изследваха ТСХ-то(а е било над 3  Rolling Eyes )
В Надежда много държат да е под 2  Naughty

# 509
хм, да, извинявам се че питах едно и също нещо в различни теми, но исках да чуя от различни момичета в различните клиники как е. мерси за отговорите. явно почти навсякъде вече това се следи, въпреки че има успели и с по-високо ТСХ...

Общи условия

Активация на акаунт