Евтините неща, от които сме доволни - 15

• 66 068
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
За това на ГР нямам отзиви, но искам да похваля други два продукта
1) калциев гел на перфект - използвам го като основа
2) Essence gel-look топ лак
откакто ги използвам определено лака ми издържа повече, в момента един кара 4ти ден и няма нито едно бяло връхче, а преди още на 2рия се виждаха Peace

# 301
При мен този топ лак на ГР наистина придава стъклен блясък на ноктите, но никак не е траен. Напротив даже с него лакът ми издържа по-малко, отколкото без топ лак.
Имала съм и на Пърфект и много повече ми харесваше като трайност.  Peace

# 302
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз от този топ на ГР пък съм очарована.На 6-я ден ми се обели връхче, а по принцип на втория ми се скапва лака...После ще покажа снимки..

# 303
  • Бургас
Ако може да ми споделите и впечатленията си от този топ лак, че моят е на привършване и се чудя дали да го купя или да си взема пак на Перфект. Придава ли стъклен ефект на лака и наистина ли издържа повече? За 10 дни наистина не ми се вярва, но ако лака издържи от 3 до 5 дни си е добре.

Добър е, много. За трайност- не знам. На мен и с Перфект и с него ми издържа лакът около 5-6 дни- т.е. лакирам се всяка неделя   Mr. Green. Но с този на ГР ме питат с гелиш ли съм  Flutter и то лустросани мацки  Mr. Green ...И аз: "Не, с обикновен - еди-какъв си(името на цветния лак)." И те: "Много хубав блясък има!". И аз: "Сигурно е от топ лака" Sunglasses Mr. Green

Става дума за лака Gell look нали? Че не се вижда добре...

Този, който е за бързо изсъхване на лака също е много добър. Лакът изсъхва за минута, а струва 2,50 лв някъде.

# 304
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/01/golden-rose-16-33-gr-gel-look.html

# 305
Благодаря ви, момичета!  Определено ще си купя топ лака на Голден роуз, навихте ме. Иначе със сегашния топ лак на Перфект лака ми започва да се бели на 2-3 ден Confused

# 306
Ако може да ми споделите и впечатленията си от този топ лак, че моят е на привършване и се чудя дали да го купя или да си взема пак на Перфект. Придава ли стъклен ефект на лака и наистина ли издържа повече? За 10 дни наистина не ми се вярва, но ако лака издържи от 3 до 5 дни си е добре.

Добър е, много. За трайност- не знам. На мен и с Перфект и с него ми издържа лакът около 5-6 дни- т.е. лакирам се всяка неделя   Mr. Green. Но с този на ГР ме питат с гелиш ли съм  Flutter и то лустросани мацки  Mr. Green ...И аз: "Не, с обикновен - еди-какъв си(името на цветния лак)." И те: "Много хубав блясък има!". И аз: "Сигурно е от топ лака" Sunglasses Mr. Green

Става дума за лака Gell look нали? Че не се вижда добре...

Много съм доволна, ефтин, но страхотен продукт. лака издържа по 8 - 10 дни.
Обаче после трудно се трие Simple Smile

# 307
Само аз ли не намирам нищо особено в този топ лак?  newsm78 Моят маникюр не издържа повече от 4-5 дена, а и не ми харесва, че се цапа черната от самия лак.  Naughty

# 308
  • Стара Загора
Този гел топ лак на Golden rose бързо ли съхне?
Аз сега използвам на Perfect бързосъхнещ. Не знам защо, но и с него, и с други топ лакове уж всичко е изсъхнало, а след това  лакът ми е на черти от дрехи или нещо друго... Cry

# 309
  • Бургас
На Golden rose има два топ лака - единият е стандартен топ лак - Top coat, а другия е за бързо съхнене на лака - Quick dry. С втория лакът съхне бързо - аз го нанасям, чакам 1-2 минути и лакът е вече изсъхнал. Не ми се драска лака след това, напълно сух е.

# 310
  • Пловдив
miss july,   bouquet ! Не съм обърнала внимание, че има два вида. Другият път ще си взема бързо съхнещ  Simple Smile

# 311
  • Стара Загора
Благодаря за отговора, miss july, но аз питах за този гел топ лак, който е споменат по-горе gel look top coat.

# 312
Благодаря за отговора, miss july, но аз питах за този гел топ лак, който е споменат по-горе gel look top coat.
Аз му слагам изсушител за лак на Пърфект, след като се лакирам, и съхне бързо Simple Smile

# 313
Аз му слагам изсушител за лак на Пърфект, след като се лакирам, и съхне бързо Simple Smile
Сиси попита за топ лака Gel look na GR Wink Или ти слагаш след него изсушителя? Няма ли да стане много наслоено- основа за лак, две нанасяния на лака, топ лак и изсушител #Crazy

# 314

При мен съхне толкова бързо колкото и Speed dry на Перфект...май съм писала

//medissa , аз пак казвам за моите нокти как е.При всеки е индивидуално.При мен примерно оригинален гел-лак правен в салон изкара 7 дни ... на 4-я ми се цепна връхче Crazy А при познати си изкарва 20-тина дни...Та всеки си знае за себе си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт