Евтините неща, от които сме доволни - 15

• 66 095
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • вече Пловдив
Имам малко тъп въпрос Rolling Eyes, но досега не съм ползвала ББ-крем, а се навих
Мога ли да тествам директно на лицето в магазина или по-добре да си купя тестер и да пробвам вкъщи? newsm78

# 631
  • Пловдив
Уникален антицелулитен гел! За 5.75 от Кауфланд  Heart Eyes

Чак пък уникален Rolling Eyes Ти като мъж в/у себе си ли го тества или... Mr. Green

# 632
  • Den Haag
http://beautycosmetic.biz/images/DevaHandCreamCacao.jpg
 Много вкусно мирише това кремче, а и омекотява сравнително добре. Струва 1.15 лв
И аз вчера си взех същия за 1.00лв  Grinning, мирише на бисквитки  Peace

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 09:53 от bubanka

# 633
И аз вече съм притежателка на ББ крема на Гарние,големи сте зарибителки Mr. GreenВзех този за мазна кожа,като го пробвам ще пиша Peace
Имам точно това кремче за ръце на Дева,много ми харесва на мен.Сега съм в издирване на каяла на ГР и май ще се отписвам от тази тема,че каквото похвалите и търча да го купувам ooooh! Laughing

# 634
Днес съм с anti-age BB Garnier. Очарована съм от него! Невероятна покривност, мазен, плътен, разнася се лесно.

# 635
аз също съм доволна от ББ на Гарние за мазна кожа и от антиейджинг креме; с първият, който излезе, нещо не се разбрахме  Laughing

някой беше похвалил комплекта на Дева - кремове за ръце и крака със затоплящ ефект - като за 3 лв. са ок, приятни, омекотяват, но след няколко ползвания мога да кажа, че нито веднъж не устетих затоплящ ефект  Laughing
слагала съм ги у дома, където е топло, но в моменти, в които краката и ръцете ми са били ледени - някой да се похвали, че се е с грял с тях, за да му завиждам   Mr. Green

# 636
Аз, bubanka.  Grinning Страдам от вечно студени ръце и крака. Ей, родих се с тях!

# 637
завиждам ти  Crossing Arms
за ефекта от кремовете, де  Mr. Green

# 638
Стимулантът на Икаров го ползвам приблизително от два месеца. Мисля, че омазняването намаля Simple Smile Тъй като си изхвърлих кутийката... бихте ли погледнали дали пише на нея трайността след отварянето? Върти ми се нещо от сорта, че може да се ползва три месеца. Което практически ... не е възможно, тъй като количеството според мен не може да бъде изразходвано за това време.

# 639
  • Перник
Стимулантът на Икаров го ползвам приблизително от два месеца. Мисля, че омазняването намаля Simple Smile Тъй като си изхвърлих кутийката... бихте ли погледнали дали пише на нея трайността след отварянето? Върти ми се нещо от сорта, че може да се ползва три месеца. Което практически ... не е възможно, тъй като количеството според мен не може да бъде изразходвано за това време.

Точно така - срокът след отваряне е 3 месеца. И според мен е неизпълнимо условие - ще си го ползвам, докато не преценя, че се разваля  Peace

# 640
  • София
Аз за доста по-малко от три месеца го изразходвам. Simple Smile

# 641
  • София
Днес съм с anti-age BB Garnier. Очарована съм от него! Невероятна покривност, мазен, плътен, разнася се лесно.

Всичко това е много добре, но на лицетео мазен ли стои или матира?

# 642

Матира. И най-вече седи естествено на лицето. Искаш ли снимка?

# 643
  • На ръба..
А отзиви за ББ крема на Мейбълин има ли, че сега гледам една снимка на една девойка..изглежда ми доста добре

# 644

Матира. И най-вече седи естествено на лицето. Искаш ли снимка?

на мен антиейджингът ми е малко тежък, след 2-3 часа се усеща и си иска матираща пудра; кожата ми не е мазна, поносимо смесена е

А отзиви за ББ крема на Мейбълин има ли, че сега гледам една снимка на една девойка..изглежда ми доста добре

имам един на мейбълин, но не виждам къде е означен цвят - на мен ми е оранжУв, т. е. много неподходящ

този на лореал също е добър, пасна ми

Общи условия

Активация на акаунт