Тя се роди, въпреки всичко!

• 16 593
  • 160
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
момичета минавам само да кажа, че принцеса Лия се роди на 18 февруари, и тя въпреки всичко.
беше страшно, даже много страшно, но всичко завърши благополучно и сега се радвам на едно мъничко съкровище от 1400 грама. Още сме много рискови и затова още ме е страх да пиша каквото и да било, но вярвам че Господ бди над моята малка рожба  Praynig
като имам сили ще пиша подробно.
Честито Сигма! Малката Лия е силна, като мама и двете ще се справите и с това предизвикателство! Стискам палци!!!   bouquet Hug

# 106
  • Шумен
Честито и от мен   bouquet Дано малката Лия скоро се стабилизира, тя е едно борбено малко човече. Успех!  Hug

# 107
Честито, мили борбени дами...дано това е последното изпитание в живота ви!

# 108
Сигме, да ти честитя и тук! Hug Hug Hug
Да порасне бързо малката принцеса Лия и да се прибирате вкъщи да се гушкате! Heart Eyes

# 109
Момичета, от един месец ходя на работа и нямам много време да чета и пиша във форума, та малко закъснявам с реакциите!

Сигма, честита рожба! Бъдете силни и здрави!  Hug

Джулия, дано с баща ти всичко е наред   Praynig

# 110
Не, не е наред........

# 111
Честито за малката принцеска.....

# 112
Джулия,ти си мн борбена........и се моля за твоя татко....

# 113
За съжаление в случая не става дума за моята воля и борба, а за скапаната система, заради която за всяко нещо трябват пари, много пари, касаещи здравето. Трябваше да водя малката по лекари, вече не мога да си го позволя. усещам как губя почва под краката си, опитвам се да се държа заради нея, но усещам невероятна умора и отчаяние. Tired

# 114
Скъпи момичета, майки, апелът ми е да разпространите моята молба, тъй като сме все още до никъде, а дните се нижат безвъзвратно...Много ви моля за съдействие, ако искате в отчетните теми в които пишете, във Фейсбук страниците си, просто всяка стотинка е от значение, БЛАГОДАРЯ!!!

# 115
Новини?

# 116
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
записвам се и пак ще чета наново да преосмисля

# 117
Нищо по-различно...

# 118
  • Sofia
Сигма, честита ти женска рожба   bouquet  Нека малката ти Лия расте здрава и лъчезарна!  Flutter  На теб сила и вяра, майчице!  Hug  Всичко е наред и ще продължава да бъде ОК, ето, вече са минали 9 дни оттогава, нали така?  Peace  Praynig

Джулия, пред заплата съм в момента. Ще ти помогна, наистина. Обещах ти и просто чакам паричките да дойдат вече. Като стане, ще ти сигнализирам по някакъв начин. Или направо по сметката, която си дала в началото на темата си?

Сигме, Лия коя зодия е, Водолей или Риби, искаш ли да проверя това, ако не знаеш?  newsm78

# 119
Днес е получил кръвоизлив и на стомаха.....

Общи условия

Активация на акаунт