Тя се роди, въпреки всичко!

• 16 578
  • 160
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
И аз също, но оставам с надеждата за скорошно Чудо  Praynig

# 91
кокона, благодаря ти за всичко  Hug
Вихрогонче извинявай за тъпият въпрос, ама преди да сложиш лентичка не направи ли тест за бременост  newsm78 щото тук сме толкова препатили че такива неща слагаме чак след сърчице.

Скоро Ягодка не се е повявавала. Молим да се отбележи  при първа възможност.

Аз така и така се разписах, поне да докладвам- приключвам втора серия кортикостероиди и кифлата се оказа, че е пораснала за седмица с 200 гр. Още 4 дни и влизам в заветната 32 седмица   Mr. Green

# 92
  • Sofia
Направих тестове - негативни.
Повярвах на тялото си обаче!
Сега разбирам, че не е трябвало, така исках да съм бременна...

# 93
  • UK
Направих тестове - негативни.
Повярвах на тялото си обаче!
Сега разбирам, че не е трябвало, така исках да съм бременна...
Пожелавам ти го от сърце!!!  Hug

# 94
  • Sofia
МЕРСИ МНОГО   bouquet

# 95
Моля се за вас, момичета. Не съм писала, понеже ме сполетя огромно нещастие,  не касае Ягодка, а дядо й, моля молете се с мен....

# 96
Джули, дано татко ти се оправи  Praynig

# 97
Не спират да ми се случват трагедии, толкова ли много искам от живота?! Sad(((

# 98
  • UK
Не спират да ми се случват трагедии, толкова ли много искам от живота?! Sad(((
Praynig Praynig Praynig

# 99
# 100
Аз така и така се разписах, поне да докладвам- приключвам втора серия кортикостероиди и кифлата се оказа, че е пораснала за седмица с 200 гр. Още 4 дни и влизам в заветната 32 седмица   Mr. Green

Сигме, щом си приключила и втората серия кортикостероиди всичко ще е наред. Пък и бебка си расте, казвах ти аз, че няма никакво изоставане, здраво си е детенцето, хапва си и си расте. Peace

julia,дано всичко да е наред с татко ти!

# 101
Моля ви , пуснах тема по въпроса имам нужда от вашата подкрепа!!!

# 102
Джули, сви ми се сърцето като прочетох темата  Hug
Не знам дали ще мога да организирам от тук някаква, па макар и минимална помощ за операцията на татко ти, но ще се опитам.
Прегръщам те и ще се моля с теб  Praynig
Това няма ли вариант да мине по ЗК или някаква помощ от държавата\ фонд или нещо друго\

# 103
За съжаление, не, става дума за прешлени , които са много скъпи и не се поемат по здравната каса:(

# 104
момичета минавам само да кажа, че принцеса Лия се роди на 18 февруари, и тя въпреки всичко.
беше страшно, даже много страшно, но всичко завърши благополучно и сега се радвам на едно мъничко съкровище от 1400 грама. Още сме много рискови и затова още ме е страх да пиша каквото и да било, но вярвам че Господ бди над моята малка рожба  Praynig
като имам сили ще пиша подробно.

Общи условия

Активация на акаунт