Тя се роди, въпреки всичко!

• 16 570
  • 160
  •   1
Отговори
# 150
  • Шумен
Паниката и страховете, няма да ги забравя докато бях бременна. Аз по начало съм емоционална, не мога да тая нищо в себе си, освобождавам емоцията под формата на сълзи (винаги съм била голяма ревла). Да но като забременях само за рискове слушах, което още повече ме напрягаше. Докато в един момент си дадох сметка, че това не е начина. Наложих си да стана едва ли не кон с капаци, гледах напред и мислех за настоящето много силно вярвах в децата си, поставях си малки цели по пътя към раждането на две здрави и големи девойки. На един настолен календар отмятах всеки изминал ден а това много ми помогна. Наложих си да не мисля изобщо за раждането, целта ми беше да се износим максимално дълго. Може би заради този начин на мислене осъзнах, че ще раждам в нощта преди секциото та се наревах едно хубаво вместо да спя  Blush

# 151
И аз имах една програма за едно бебенце и колко дни остават, както и постоянно в полунощ рефрешвах лентичката си...

# 152
  • София
Джулия, днес твоето момиченце има рожден ден! Да ти е жива и здрава и много да те радва!  newsm59 newsm38
Мария_Магдалена,   bouquet   Hug Минала си и ти през много трудности и изпитания и вярвам че Бог ще те благослови с леко раждане и живо и здраво бебче на финала!  Praynig Продължавай да вярваш и да се молиш, има голяма сила в усърдната молитва на праведния! Опитай се колкото можеш да се успокоиш и да не мислиш за лоши неща. Обикаляй бебешки магазини, чети бебешки списания, обмислете евентуално пренареждане на апартамента за бебчо  Heart Eyes разглеждай каталози с бебешки стоки, това вярвам, че ще те зареди с много положителна енергия!  Hug С нетърпение ще чакаме да се похвалиш че всичко е наред!   bouquet
desitoo, много си права, че трябва да гледаме напред и да не мислим за лошите неща. Радвам се че сега си горда и щастлива майка  baby_neutral
Джулия, много прегръдки от нас и бързо възстановяване на баща ти!  Praynig

# 153
Честита 1 годинка на малката ти принцеска.
Дано вече нищо не помрачава дните ви   bouquet

# 154
О, те са помрачени вече доживот TiredСега сме на вълна болнични легла и като им гледам цените ми се реве....трябва да избирам дали да си платя квартирата или леглото, баси в каква държава живеем, реве ми се с глас! #Cussing out

# 155
  • UK
Julia_21 има ли новини вече за татко ти? Надявам се, да са поне една идея по-хубави и оптимистични  Hug

# 156
Пак грижи  Tired Изписват го временно, но пък сега събираме пари за легло за лежащ инвалид, понеже не може да стои в обикновено, ужасно е, почвам да се отчайвам, с бебе сме, а ще имаме борчове до живот Rolling Eyes

# 157
  • UK
Пак грижи  Tired Изписват го временно, но пък сега събираме пари за легло за лежащ инвалид, понеже не може да стои в обикновено, ужасно е, почвам да се отчайвам, с бебе сме, а ще имаме борчове до живот Rolling Eyes
Джули, не се отчайвайте, радвай те се, че все пак е жив и е сред вас, всичко друго винаги се подрежда по един или друг начин Hug
Няма ли начин и това легло някак с направление или от НЗОК да се поеме, има някакви такива случаи за които съм чувала, но не съм се интересувала из детайли, може би, трябва да се провери и тази програма за социален асистент, т.к познати чрез нея, се бяха сдобили с инвалидна количка и някакъв специален матрак за легло за лежащо болен Peace

# 158
Количка и матрак да, легло не дават..

# 159
  • UK
Количка и матрак да, легло не дават..
Ами, др вариант е от някоя болница да се закупи един вид преоценено, ако става разбира се за употреба ... Къде е държавата в тези случаи Rolling Eyes

# 160
Гледам ги втора употреба, пред разпад пак по 400 - 500 лв - или наема или легло #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт