Тя се роди, въпреки всичко!

• 16 586
  • 160
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Благодаря, че питаш, Коки..За съжаление всичко си е същото, той е станал кожа и кости, вчера са му правили операция на краката, не се знае колко още ще стои, вече не му се и живее...Живота ни се обърна на 180 градуса след 15 февруари, не стигаха и другите препятствия...

Praynig ох, Джули молим се, моли се и ти! Трябва да му вдъхнете някак сила за живот, много е важно, тя дава криле и прави чудеса с хората Hug
Защо не се посъветваш с психолог, да те "упъти" един вид, как да подходиш към него.
В Зачатие преди време имаше безплатни консултации с такъв! Можеш и на ЛС да и пишеш, откликват! Hug

# 136
Той е неподвижен, едва като го изпишат, ако се случи, вече ще тръгнем по рехабилитации и психолози. ooooh!

# 137
  • UK
Той е неподвижен, едва като го изпишат, ако се случи, вече ще тръгнем по рехабилитации и психолози. ooooh!
Това ясно, мисълта ми Crazy беше ти, да се консултираш и да започнеш, да му говориш. Трябва да му се вдигне духа, да има сила за живот! Hug

# 138
Говори му се постоянно, но...
Сега например не може да си прости, че са хвърлени по него толкова много пари, дето е вече стар а ние имаме толкова по-голяма нужда от тях с бебето, само това повтаря.

# 139
  • София
Джули, ще се моля за татко ти, да се оправи и да се вдигне на крака!  Hug

# 140
джули, а ти как си?

# 141
Няма да крия, зле. Доста от очакванията и представите, които имах за определени хора се сгромолясаха с гръм и трясък, но е за хубаво. Но все още се събирам, и още дълго ще е така. Напоследък ми е трудно да те следя как сте с бебка, така че ще се радвам да споделяш и тук какво се случва с теб и малката кукла.

# 142
ами аз съм в болница с нов, трети тромб за осем месеца, този път от секциото. но вече вървя към оправяне.
малката е добре, расте и така. баба и ходи да я гушка и храни. мъничка е още, но ще порастнем.
надявам се скоро всички гадости да приключат и да сме заедно.

# 143
Ще го бъде Hug

# 144
Големи и жестоки премеждия си минала. Да сте живи и здрави и ти, и бебето!
След като прочетох поста ти, направо си отдъхнах... викам си: гледай какви неща се случват, а ти се разтреперваш от някакава си там пораздразнена лигавица....
Направо ми просветна, чесно.
На 37 навършени години съм, омъжена съм от 5 години, от толкова опитваме да имаме дете. Миналата година направих 2 спонтанни аборта: единия къде 6-та седмица и другия в 8-ма.
Сега съм в 16 г.с. и 2 дена вече треперя и си чакам четвъртъка, в който трябва да пусна генетичните изследвания за Даун и ако ти кажа, че за последния месец съм ходила на църква толкова, колкото за последните 10 години, ще разбереш...
Изпадам в ужас на моменти, никога не съм била лабилна, не знам какво ми става. Чак паля свещи в къщи. Ужасява ме мисълта да търся помощ от психиатър, макар че имам приятели такива и мога да разчитам. Ужасявам се от необходимостта да стигна до там.
Така де... притеснения... сигурно неоснователни напълно. Направо се отпуснах, като прочетох за патилата ти. Човек никога не знае как и с какво помага на другите.
Благодаря ти, че сподели своята история!

# 145
maria_magdalenna Hugне се напрягай излишно, моят доктор все повтаряше, че на бебето му трябва една спокойна майка, а немалко седмици престоят. Ако трябва и на психолог иди, аз колкото психиатри обиколих и колкото хапчета изпих чет и брой нямат, но все си повтарях думите на док, че е важно да се чувствам възможно най-спокойна, доколкото въобще е възможно в моята ситуация. Не страдай от никакви предубеждения, става дума за теб и твоето бебе. Много сили ти желая и успешен финал Heart Eyes

# 146
Все гледам да не се стига до хапчета, то ако може автотренинг, масаж, самовнушение, молитви, там имаще една тайна на вселената за положителната енергия, не знам и аз какво... При други обстоятелства минавам малко на вегетарианство или суровоядство за няколко дни, но сега не смия заради бебето.  Опитвам се. Не искам да пия нищо заради бебето. Ходя като сомнамбул понякога и съм благодарна, че живея в къща с двор и мога да си обикалям като идиот на открито по всяко време на денонощието, без да излизам от къщи. Идва ми добре 15 минутна нощна обиколка в безсънна нощ. Хубавото е, че 2 нощи спя добре, една съм сомнамбул. Като ми се запуши носа и изпадам в истерия. А имам разни алергии и комбинирано с бременността става на моменти гадно.
Забелязах, че консумацията на хляб и тестени работи обърква работата. Всъщност от както съм бременна не мога да вкуся хляб. Изобщо спрях дя го ям и въобще не ми липсва, асоциациите от него са гадни, излизат ми зверски киселини, противен вкус в устата, направо ме задръства. А какъв фен на мазните банички бях!
Забелязах, че ако от обяд нататък наблегна на салати и плодове и не ям никакво тесто, вечерта е доста спокойна.
Почнах с кралска закуска, умерен обяд и от там нататък салати, плодове, сокове, колкото поеме. И вечерта е лека.

# 147
Ето, бебето само си регулира режима:) Явно имаш по-силна воля и вяра от мен, аз бях доста лабилна психически и физически и не можах да се справя, а  натискът беше огромен...както и да е, прави това, което ти помага, ето ти сама си открила за себе си кое ти дава сили и увереност, един чай от маточина няма да ти навреди също. Гледай си снимки на бебето, аз все си гледах ехографските снимчици на бебка как се е свила като бобче и ми даваше сили.

# 148
Мама, лека и пръст, работеше в психиатрично отделение повече от 30 години. Най-добрите психиатри в града и бяха колеги. Покрай работата и и колегите и съм видяла доста и най-различни неща и методи за справяне с психически напрегнатите моменти.
Освен това сред добрите ми приятели е лекар с 4 специалности, 3 от които са неврология, психиатрия и сексология. С него пък сме си говорили надълго и на широко за какво ли не.
Ето, дойде моментът да ползвам наученото. Наиснина хапчетата предпочитам да ги избягна по възможност точно сега.

# 149
Това ще ти е от огромна полза! Аз бях сама. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт