Тя се роди, въпреки всичко!

• 16 575
  • 160
  •   1
Отговори
# 75
И аз в зора си като вече исках да раждам, че бях полудяла, Сигридов вика стой мирна до 30-та седмица, след това прави каквото искаш Mr. Green

# 76
И аз да се вкиуча.....родих в 35 седмица.......бях много изплашена(и все още съм) но аз имам проблеми от 20......почти всички казваха че няма да устискам и се борих за всяка седмица.......за това знам какъв е ужаса......ще се моля силно за вас.....не но 32 а за повече ще се моля..........да сте живи и здрави и всичко да е наред с бебчо........ще следя редовно и се надявам всичко да е ок......да се радваме всички за теб и твоето бебче......една  Hug за теб мамче........ти ще си герой.......повярвай ми има бог......това ще е едно изпитание за теб........дано след време да си човек,който ще утешава други мами в твоето положение и ще дава пример със своето живо и здраво вече пораснало дете.....

# 77
минавам да се отбележа.
Няма да раждам до понеделник или поне така са ми заръчали  Crazy
Д-р Дяволов ме следи в интензивният сектор.
Вливат ми магнезий, засега една серия кортикостероиди и фраксито голямата доза.
Засега водите не са мръднали което ми дава голяма надежда че ще ги задържим още месец.

николина, сутринта те гледах и ми наплниха душата двамата бандити. Да са ти живи и здрави Hug

# 78
Само така, Сигма! И аз бях с намалени води от 31 г.с, но ми изписаха лекарства и изкарах до първия ден на 40 г.с., водите се повъзстановиха, следяха тонове и не се наложи спешно родоразрешение. Ники и аз я гледах сутринта с децата и "бау-бау".  Hug

# 79
  • UK
Ще ги задържите Сигма, само неспирай да вярваш. Всичко ще е наред Praynig! Много народ стискаме палци, няма начин да не успеете! Дръж се  bouquet

# 80
Сега виждам, че и Нединка е успяла, БРАВО! Hug

И още как - изкарах до заветната 38-ма седмица и пет дни този път! Бях се похвалила в темата за серклажа, пък и да дам малко кураж на девойките там. Ама си беше девет месеца яко треперене - то не бяха контракции от трети месец, кървене, серклаж, почти непрекъснати болки в корема, анемия, още в седмия месец Дамян беше се смъкнал толкова ниско, че доки му напипваше главата на прегледа. За сметка на това имах невероятно леко раждане - четири часа от влизането в болницата до раждането на чаровника и два часа по-късно вече сменях памперси.

Но е важен крайният резултат, така че, Сигма, стискай зъби....и крака още малко!   bouquet

# 81
Сигме, супер си, щом водите не са мръднали се надявам да ги задържите колкото се може по-дълго, за да порасне още бебка. Hug
Ние стискаме палци, а ти стискай краката и почивай! Hug

# 82
Минавам само да се похваля, че сме успяли да повъзстановим водите. Засега положението е овладяно

# 83
  • Шумен
Само това да се чува  Peace

# 84
Браво Сигма, всичко ще е наред.

Благодаря за милите думи за близнаците. Виж какви бабаити са, а са родени в 29 г.с. по 930 гр и 1170гр.

# 85
  • Sofia
Джулия, сега те прочетох за първи път и плача ли, плача!!!  Hug  Hug  Hug
Ти си силна Жена, а дъщеря ти нека е винаги така борбена, жива и здрава!!!  Praynig  Peace   bouquet
Имах нужда от твоята тема, и то точно сега, когато безумно ме е страх и ми е толкова тъжно, че май че загубих моето миниатюрно сладко и така желано бебче  Cry

# 86
Вихрогонче, как така май си загубила бебето. Кървиш ли, че си мислиш такива неща?
И иди на ехограф да видиш, а не да живееш в неведение.

# 87
  • UK
Минавам само да се похваля, че сме успяли да повъзстановим водите. Засега положението е овладяно

Страхотна новина! Дори и да не вярваш много се радвам за ВАС Hug

Джулия, сега те прочетох за първи път и плача ли, плача!!!  Hug  Hug  Hug
Ти си силна Жена, а дъщеря ти нека е винаги така борбена, жива и здрава!!!  Praynig  Peace   bouquet
Имах нужда от твоята тема, и то точно сега, когато безумно ме е страх и ми е толкова тъжно, че май че загубих моето миниатюрно сладко и така желано бебче  Cry

Вихрогонче Hug кое те кара да мислиш такива неща Hug Ако кървиш веднага иди на док  :peace:

# 88
  • Sofia
Оказа се менструация, не е имало бебе изобщо, но заради голям мерак бях успяла да си забавя цикъла и да си докарам всички симптоми на реална начална бременност  Shocked

# 89
  • UK
Оказа се менструация, не е имало бебе изобщо, но заради голям мерак бях успяла да си забавя цикъла и да си докарам всички симптоми на реална начална бременност  Shocked
Hug Hug Hug съжалявам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт