Тя се роди, въпреки всичко!

• 16 574
  • 160
  •   1
Отговори
# 60
Използвам темата да кажа, че имам нужда от много положителна енергия да мен и малчо. Намалели са ни водите и ни вкарват в болница до раждане.
Засега се борим за 32 седмица. Всяка отгоре ще ни е бонус.
Моля ви момичета, стиснете палци за нас да се преборим  Praynig

# 61
Стискам силно палци и се моля за всяка ден и седмичка. Вярвам, убедена съм, че всичко ще е наред! В коя болница си?

# 62
в майчин дом при дяволов.
обеща ми михова, че ако устискам още 2 седмици ще го спасят. Само дотогава да успеем. 

# 63
Пускат ли посетители? Можем да минем с Ягодка да те видим Hug

# 64
sigma, ще стане, ще те мислим две седмици, ама ще стане  Hug Две от мацките, с които лежахме в патологията родиха в 32 седмица. Да ги видиш сега бебоците какви са бойни.

# 65
Сигме, изпращам ти много положителна енергия! HugВсичко ще е наред с бебка. За да те успокоя ще ти кажа, че днес на отворените врати ни показаха бебче, родено в 28 седмица, нямаше и килограм. Състоянието му било стабилно.
Стискам палци! Hug Hug Hug

# 66
  • Шумен
Силно стиснати палчета и от мен. Нека бебчето си стои на топличко в мама и всичко да е наред пожелавам. Вярвай в детето си. Дано се роди максимално късно  Praynig

# 67
Ще се справите, мила. И тя ще се роди жива и здрава - въпреки всичко Simple Smile Вярвай в това! А ние ще се молим  за вас Hug

# 68
Сигма, стиснати палци и от нас.
Какво значи, че ако стигнете до 2 седм ще го спасят?
Стига, ние сме родени в 29 г.с. и сме си екстра. Споко.

# 69
благодаря ви момичета.
Ники не знам какво значи. Така ми каза Михова от клиниката на Стаменов. Ако устискам до  седмици ще успеем без да е увредено детенце.
Аз на половината разговор почти липсвах де, щото бавно се кристализирах.
Както и да е. Днес тичам да си свърша задачките че от утре влизам и не  знам до кога ще е.

# 70
sigma, нещо не си доразбрала. И сега да се роди бебето, шансът да си е ок е много, много голям. Ти си в съвсем прилична седмица. Критична се води преди 29 г.с. и пак има много родени бебета 28-29 г.с., които са си съвсем в час. Споко!  Hug

# 71
sigma това което е казала д-р Михова е, че колкото повече детето седи в теб толкова по-добри шансове има. Но няма гаранция дали ако е родено в 32г.с. ще е по-здраво от дете родено в 28=29 г.с. Нещата са строго индивидуални.

# 72
Сигмичка, много стиснати палци!

# 73
Сега виждам, че и Нединка е успяла, БРАВО! Hug

# 74
Така ми каза Михова от клиниката на Стаменов. Ако устискам до  седмици ще успеем без да е увредено детенце.

sigma, аз съм чувала от Сигридов, че статистиките за родените в 32 и след това седмици са почти същите като за доносени - като шансове за оцеляване и липса на големи здравословни проблеми.

Може това да е имала предвид Михова.

Моята голяма дъщеря е родена в 30 г.с. - страшничко е, но неонатолозите в МД са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт