Тя се роди, въпреки всичко!

• 16 572
  • 160
  •   1
Отговори
# 45
Да ви е жива и здрава и много да ви радва след всичко преживяно. Всяко дете се развива индивидуално, така че не бързай да се връзваш на лекарските думи. Късмет! Вие сте истински героини  Simple Smile Simple Smile

# 46
  • Шумен
Направи консултациите и се успокой, но не мисля че и има нещо. Не помня кога какво умение придобихме ние, но и на мен все ми се струваше че изоставаме. Бабите допринасяха с инфомация как еди кой си на 8 м. проходил друг пък на 9 м. и т.н. На вашата възраст едва се учеха да сядат сами  (нещо спонтанно в което аз принос нямах а начина будеше смях докато разбера каква е целта), от 8 м. седяха седнали но само сложени в тази поза сами не умееха повече от месец. Пропълзяхме на 13 м. а проходиха на 16 м., като първо се научиха да се изправят без опора подпирайки се само на земята. Можеше и по-рано да стане ако на всеки опит ги бях вдигала, но ги оставих сами. Родата се погрижи достатъчно да ги изтормози да ходят та да ходят, децата чак се плашеха като ги видеха а мен ме няма наоколо да ги защитя следваше неспирен рев ooooh!
Пишеш за пляскане с ръце, ситуации ли и показваш или просто механично? Ние "пеехме" с радиото и после като викна "бравоо" и се разпляскам малките постепенно го овладяха. Ние и до сега не искаме да търсим, оглеждат се и дори не забелязват каквото търсят ако самите те не го пожелаят. Децата са различни и всяко има своя темп на развитие. Те и близначките ми всяка със свое темпо се развива какво остава да се сравнява с други деца.

# 47
Джу, да ти пожелая здраве, за да си дълги години до твоята Ягодка!
Желая ти светлина в душата и безброй усмивки на лицето!
И вярвай, че ще бъдеш до детето си дотогава, докато то има нужда от теб!

# 48
Благодаря ви за пожеланията и утехата, скъпи майки!!!
Като направи нещо я поощрявам, казвам - Браво - и пляскам с ръце, както и докато и пея...

# 49
Казват, че на всеки човек му се "дава" това, с което може да се пребори, летвата, която може да прескочи и правейки го, да научи нещо за себе си, да развие силите си. Просълзих се и аз, защото ти си поредното доказателство за героизма на жената, бореща се за мечтата си със зъби и нокти. Вярвам, че ще преодолееш и паническите атаки, и че всичко с детето ти ще е наред, вярвай и ти, защото и двете сте доказали себе си.   bouquet

# 50
  • В градината...
Колкото и да се възхищавах на героизма и волята ти докато четях, толкова повече негодувах и се възмущавах на свинщината и безчувствеността на някои.

Това, което си написала, трябва да стане публично достояние. Трябва министърката на здравеопазването да го види. Едва ли ще има ефект, но нещо ТРЯБВА да се прави, за да спре това!

# 51
Julia_21, много ме разчувства. Не знам какво да кажа, освен да ви пожелая да сте здрави и много щастливи  Hug

# 52
Браво на теб.Ти наистина заслужаваш името МАЙКА.А Ягодка е прекрасна.
Като те притеснява нещо потърси специалист.Ако така ще си по спокойна.Може би Ягодка е с по муден темперамент.Но ако не е ще получиш навреме помощ.
Аз лично мисля че може би е от по спокойните дечица.Моя син сега на 3,7 години мислех че е хиперактивен с разните му там отклонения.Водих го на лекар на психолог и невролог около 2 годишен беше.Оказа се че е с висок праг на болката което е свързано с по груб маниер на поведение.Което напълно овладяхме.И психическото му състояне отговаряше на дете на 2,4 месеца.
Така че-успокой се.Ти си много добра майка.Слушай сърцето си.

# 53
desitkata77 И моя Марти е така, аз си мислих, че е хиперактивен и даже много леко си мислих да няма аутизъм  Sick, защото понякога избухваше, реди всякакви неща, но ме успокоиха, че си е напълно нормално детето. И той е с доста висок праг на болка, понякога като ме ухапе и го ухапя и той се смее.

Julia_21, ако нещо те притеснява, можеш дасе свържеш с една много добра неволожка, при която ние ходехме. Тя ни следеше дали сядаме, дали лазим, какво правим. Всичко с времето си. Просто има полениви деца и това е. Йо ми е такава, по-късно пролази, по-боязливо проходи, а сега не можеш да ги спреш у дома.

perunika и какво като се разчуе? За съжаления няма да има файда. Ако знаеш колкопроблеми има, колко мъка, колко фондации и организации и пак нищо.Всичко  от днес до днес.

# 54
Момичета,аз. Родих.........неможахме да докараме дори и до 36 седмица.........5 дни откакто родих,но детето ми е добре.......барзо го изкараха от кувиоз..........моля се всичко да е добре и наред.

# 55
Биби, няма страшно! Всичко с бебчо ще е наред, вече спасяват толкова мънички бебчета Hug

# 56
zdraveite pro4etox prez kakvi izpitaniq e minala tazi maika geroinq i malkata i princesa!mnogo se radvam no az nqmax neiniq 6tasliv krai i moeto bebe vapreki vsi4ki borbi jivq 7dni sled svoeto rajdane i me napusna

# 57
Мила rumqnkakr, много съжалявам за загубата ти Sad. Знам прекрасно как се чувстваш, защото и аз загубих първото си бебче - също инвитро. И макар, че нямаше лекар, който да даваше надежди, че ако изобщо забременея отново ще мога да износя нормална бременност, ето че синът ми се роди жив и здрав и щъка тук край мен. Сигурна съм, че с божията помощ и ти ще имаш детенце. Просто не спирай да вярваш в това. И да се бориш за мечтата си, така както Джулс - авторката на темата и още много, много други изстрадали майчета. Силно те прегръщам   Hug

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 13:19 от di_va

# 58
Мила Руми, ти си героиня! Както и всички майки, износили и загубили дечицата си, за това трябва да имаш чудовищна воля и характер, аз не бих се справила, дълбок поклон преди силата ви!

# 59
mnogo vi blagodarq za toplite dumi

Общи условия

Активация на акаунт