Тя се роди, въпреки всичко!

• 16 581
  • 160
  •   1
Отговори
# 30
Мисля, че вече е ред на теб и твоето момиченце да забравите тревогите и да сте щастливи една с друга. Пожелавам ви го от все сърце!  Hug

# 31
Бори, не си разводнила нищо, темата не е само за моята изповед, а и за споделяне на мъката и тревогата на всички майки,  за които всеки ден до появата на бебето е една битка. Дано новата година донесе на всички желаното чудо!

# 32
Желая на авторката много здраве и щастие, което заслужава!   Peace

# 33
Мила,напълно те разбирам...не искам да ти казвам за моя ужас който преживявам......в момента съм с паднала тапа и разкритие и лежа вкъщи молейки се за всеки ден.......в 35 седмица съм и се моля да устискам дом 38,защото бебчо е мн малък.вярвам че бог пази нас и малките ни съкровища,но въпреки всичко плача и се моля постоянно.

# 34
Олеле Джули, какъв бонбон си имаш вкъщи  Heart Eyes

# 35
Julia,
здравей и тук. Отчасти съм запозната с историята и винаги съм си мислила че си преживяла доста, но това което си написала е ... не намирам правилните думи...Радвам се за Ени, за теб и мъжа ти. Силни прегръдки от нашата мъжка банда  Hug

Момичета, и аз да потвърдя за доктор Сигридов, че той спаси моето второ момченце, други лекари преди него го бяха обрекли още в 13 седмица... Успех на всички ВИ  Heart Eyes

# 36
Още веднъж ви благодаря, момичета! Biliqnab всичко ще е наред, в сигурни седмици си, дано издържиш колкото се може повече,. разбира се, пращаме ти силички с Ягодка!
Сигме, изстраданите деца са много хубави, да знаеш, и теб те чака Heart Eyes
Силве Hug

# 37
   На авторката и хората, които обича , желая цялото щастие на света. Бъдете здрава! От сърце желая семейството ви да се увеличи още! Simple Smile

# 38
  • Бургас
Джулс,ти-си-знаеш!!! Hug Hug Hug Hug
Защо-така-разрева-леля-Славка? Heart Eyes
Ения-е-съвършена!
Извинявай,но-нямам-интервал. Sad
На-моменти-се-вбесих-на-докторите,ама-нейсе! Sick

# 39
Славче моля ти се, тука лели няма!
Каки сме  Joy

# 40
Здравей,
разказът ти ме разчувства. Докато го четох направо се молех заедно с теб бебето да е добре. Наистина много ти се е събрало, но все пак си имала късмет да си имаш едно прекрасно малко чудо. Забрави лошото.
Пожелвам ти много радостни моменти с бебка и да спреш всички лекарства.  Hug

---
Така като гледам една сериозна част от стреса е заради прекрасната ни здравна система. За съжаление всички сме зависими от нея. Напоследък се замислям, че май не можем да живеем без лекари. Не се сещам за познат, който да не му се налага да ходи по доктори....

# 41
Julia_21, браво на теб и малкия бонбон. Прекрасна е.
Аз си мислих, че съм преживала ад, но и твоята история ме просълзи.

За пореден път се уверявам в силата на майката и бебето, но все пак и всеки един от нас си има своя път, своята съдба. Нейният път е бил този, трънлив, труден, но важно е, че всичко е наред.

Ако се тревожиш за малката, мога да ти дам координати на детски-психолог, на невролог. Аз водя децата по доста лекари, но е нормално да се тревожа и да искам най-доброто. Толкова дълго чакани деца са всички.

# 42
nikolina-pikolina , докато ''мътех'' колко съм те чела, ако знаеш...другата седмица сме на ТФЕ при доц Георгиева и после ще мисля какво да правим, днес ме наплаши педиатърката ми, че не е нормално на 10 мес. нищо да не може да прави, аз пък все гледам сама да се успокоявам Confused

# 43
  • Шумен
Julia_21, ягодката ти е страхотна  Grinning Да ти е жива и здрава  Simple Smile

Какво точно трябва да прави детето, че си наплашена? На снимката е седнало, значи седи седнало. Да танцува ли трябва  newsm78

# 44
Деси, благодаря! Ами, като изключим, че стои, не е особено деятелна. Не подражава, не пълзи, не може да седне сама, а само с помощ, показвам и например да плесне с ръчки вече 3 месеца, не го е направила и до сега. Имаме мартенска група във Фейсбук, другите деца направо ме сбъркват: знаят вече мама, тати, ало, пълзят до определени предмети, намират скрити неща и прочие. Или те са вундеркинди, или моята Ягодка си пада мързеливичка, да не кажа по-сериозна дума newsm78

Общи условия

Активация на акаунт