С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
То затова му се и казва - кърска любов.

# 691
Онази свекърва , дето давала акъл за сексуалния живот на сина и снахата, м ие любима Mr. Green
Сори, не помня на кого беше.
Моята  Mr. Green Обаче в ролята на получаващите съвети са другият и син / девера ми / и снахата . Аз явно много съм я уплашила и пред мен не смее да гъкне  Laughing

# 692
Омммммммммммммммммммммммммм
Предстои втори ден на бабата и дядото вкъщи. Всяко мое действие или бездействие се гледа под лупа и се коментира после със сина им! Направо не е за вярване........... На фона на това, че се правя на глуха и не реагирам на глупости и подмятания...........

Стискайте палци да издържа и днес  Praynig

# 693
  • София
the ladybird, след като действията и бездействията ти се гледат под лупа, предлагам ти цял ден да бездействаш.  Grinning С теб съм - оммммммммммм...  Laughing

Аз да се оплача... от майка ми, но все пак във връзка със свекърва ми. Знаете, че нямам отношения със свекърите. Обаче тази сутрин свекървата се обадила на майка ми и чувам моята: "Кажи, миличка"!  Close Добре, че мъжът ми беше до мен иначе щях да я подредя. Очаквам някаква солидарност, а не така глупаво майка ми да се мазни на свекърва ми. Но според майка ми, това било дипломатичност. Ай, сиктир и дипломатичността с тия простаци.  Naughty

# 694
омммммммммммммммм tonkabonka мерсииииииииииии  Wink
Говоря само, ако ме питат и се усмихвам, че вече не знам кое как ще се изтълкува! Детето плаче и бяга от тях, те се опитват да го ОБУЧАВАТ на азбуката /на по-малко от година и половина е/. Донесли са му говореща азбука с функция за изпитване, страхотна е, ама май за по-големи  Crazy
Сама съм с тях и детето в къщи и се преструвам, че имам мн работа на компютара, Outta Joint добре че не му разбират и не виждат, че се чудя с каква глупост да се занимая....  Омммммммммммммммммм

# 695
  • I want it all and I want it now.
Излез и ги остави сами с детето.Отиди на пазар или просто да се разходиш. Така ще мине по бързо времето. Peace

# 696
the ladybird стискай зъби малко остана, не се давай баш накрая.  Hug

# 697
Ааа как така ще изляза, нали ще кажат, че не ми е било приятно с тях! Вчера им се е сторило, че не се радвам много, че идват и много се засегнали  Whistling

# 698
Ей и ако някой се чуди кое започва с буквата У да дойде да чуе бабата как побтаря за n-ти път У-ОХЛЬОВ  Laughing Joy

# 699
А къде е любимият?

# 700
  • Варна
Ей и ако някой се чуди кое започва с буквата У да дойде да чуе бабата как побтаря за n-ти път У-ОХЛЬОВ  Laughing Joy
Joy Joy Joy Това ми напомня за една наша баба - леля на баща ми, която се мъчеше да възпитава брат ми, когато беше малък... Та понеже брат ми беше още много малък и казваше на моторите "Бу", тя го поправяше: "Не е "бу", бабо, казва се "мАтор"!"
 Joy Joy Joy

# 701
Тежък случай! А вашите не могат ли да дойдат, без да искат, случайно у вас на гости? Да си видят любимите сватове.  За уравновесяване на полюсите, така да се каже   Whistling. А ти - някъде с приятелки на кино.

Хубав въпрос.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 13:25 от LaValetta

# 702
На година и половина детето ТРЯБВА да знае цялата азбука- на комшийката Пенка правнучето така хубаво я знае, `щото майка му много се занимава с него, пак наш`та само на кАмпютъра стои  Naughty Crossing Arms
the ladybird , сложи си и слушалките на ушите и се усмихвай като Мона Лиза, това може и да ги откаже от опити за контакт  Mr. Green

# 703
  • София
Залагам на единствения възможен вариант - на работа.  Peace

# 704
Защо единствен? Събота е все пак. 

Общи условия

Активация на акаунт