С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мисля си .... то след време и засечка може да стане в тази тема със снахите .
Дано да го доживея този момент. Кръв ще се лее.  Mr. Green
(А аз ще следя темата за тъщите в Татковци.)

# 676
  • Fort Worth, TX
Като я докараме дотам ще сменим профили , замразим акаунти и т.н.Пременя се с чисто нови дрехи и ги чакаме в засада. Mr. Green Mr. Green

# 677
  • София
Като си говорим за далечното бъдеще, когато ще станем тъщи/свекърви, аз имам 24-годишна дъщеря, която е вече 7 година с гаджето си (та един вид от много години го раздавам практически тъща  Embarassed)...Е, аз не им се меся хич, пред мен съм забранила скандали и оплаквания от страна на дъщеря ми - тя си го е избирала, тя да си носи отговорността за избора...отделно, всяка жаба да си знае гьола, аз си имам моя мъж, тя нейния, и ако обича, да не си ги месим...когато съм болна у нас, се мотая по пижама цял ден и не искам да ми се изтърсва с гаджето, затова и у нас се идва винаги с предупреждение (това беше споменато по рано в един пост).  Тя от 3 години живее отделно...Така че не се безпокойте, ние всички снахи си взимаме поука и не ставаме копия на свекървите...

# 678
Аз определено вярвам, че от тази тема ще излязат достойна смяна свекърви, четейки  ги в ролята им на снахи.   Grinning
Аз ще съм проклета, то се знай.

# 679
Милена,понеже и аз съм с активна във ФБ свекърва,да споделя как се развиха при мен нещата:Жената спамеше яко и на моята стена и на приятелите ми,та получи две устни предупреждения/с поредното обяснение,за правото на лично пространство/.....след,което си позволи неуместен коментар на стената на зъболекарката ми/не се познават лично,даже не знае коя е и какво ни свързва/ и без всякакви угризения я блокирах.....и така вече две години,рахат Crazy.Въпрос на време е да бъде блокирана и от сина си,защото сега се вихри на неговата стена-лайк-ва активно/и често не на място-например някой виц на английски,който тя не разбира,клипчета на футболна тематика или скандинавски блек метъл/.

Луна,точно щото очаквам и аз да правя издънки,отсега съм предупредила мъжа/нищо,че са ми малки още момчетата/,че ще живеем надалеч от децата и ще се виждаме по празници....

А,за чукането при влизането в стаята-елементарно възпитание е .......а,и както каза някой-ако се случи поради разсейване.....не се повтаря.

# 680
Ехххх, какъв морал, какво нещо....)
Интересно, как ли в близкото минало изобщо са се раждали деца, когато са живеели по 3поколения в една къща...
Остави това, но по-бедните са живеели и в една стая. И това не им е пречело да раждат по 10-ина деца.  Wink

Преди известно време гледах по телевизията репортаж за един дядо, който след пенсионирането си се беше върнал в родната си къща на село, възстановил я и направил нещо като етнографски музей. Показваше обзавеждането на стайте- спалното помещение беше общо за цялото семейство- в единият ъгъл беше постелята на свекъра и свекървата и леглата на по-големите деца, а в другия край на стаята- постелята на младите и люлката на новороденото. Дядото специално обърна внимание как младите си правели секс в тяхната част от стаята през нощта, а старите тактично се престрували, че не ги чуват Wink)

# 681
  • планетата Земя
Милена,понеже и аз съм с активна във ФБ свекърва,да споделя как се развиха при мен нещата

Съпругът ми предлага да я махна от френд листата ми и толкова.Засега само й трия неуместните коментари.Не искам да я трия.Идеята беше да гледа снимки на детето и е много гадно като някой те изтрие без да ти обясни.
Ще разгледам настройките дали може да се направи нещо повече
Като има повече работа няма време да лее мозък из фейса.Та се надявам да има многооооооооооооооо работа  Mr. Green

# 682
Миленче,....и аз не исках да я трия/и на мен ми се виждаше доста крайна мярка/,затова проведох не един разговор...,ама,като не помогна....А,лошото е,че моята няма никаква работа и цял ден виси във ФБ и Скайп/но на Скайп-а няма достъп до други хора,а и винаги мога да прекратя разговора/.А,да-сега поне не виждам и как публикува мои снимки,представяйки ги за нейни/поне няколко пъти е изплясквала мои торти,пити и козунаци/...
Мисля,че можеш да ограничаваш достъпа й до това което ти си публикувала.....,но как стои въпроса с това да вижда какво си писала на чужди стени-не съм сигурна,че може Thinking.Но,като се замисля-сложи я в отделен списък и задай ограничени права....може и да стане...

# 683
  • София
.А,лошото е,че моята няма никаква работа и цял ден виси във ФБ и Скайп
Люба, какво чакаш - прати я в бг-мамма.  Mr. Green Гаранция, че ще е уплътнена денонощно и няма да скучае. Ще забрави и за фейс, и за скайп...

# 684
Направо да й пратя линк към темата,а? Joy..Да,оцени колко деликатна снаха има/щото колко изцепки не съм споделила...ма те не са за разправяне/......Макар,че може и да е чела,но не е казала.....................,а и тя е от типа,хора,дето като не и хареса нещо се прави,че не го е чула/прочела......

# 685
  • Fort Worth, TX
Разкажи някоя.Може да имаш нещо дето ще удари всички свекървински изцепки дотук в земята и ще застане на челна позиция.

# 686
  • София
Онази свекърва , дето давала акъл за сексуалния живот на сина и снахата, м ие любима Mr. Green
Сори, не помня на кого беше.

# 687
  • София
Преди известно време гледах по телевизията репортаж за един дядо, който след пенсионирането си се беше върнал в родната си къща на село, възстановил я и направил нещо като етнографски музей. Показваше обзавеждането на стайте- спалното помещение беше общо за цялото семейство- в единият ъгъл беше постелята на свекъра и свекървата и леглата на по-големите деца, а в другия край на стаята- постелята на младите и люлката на новороденото. Дядото специално обърна внимание как младите си правели секс в тяхната част от стаята през нощта, а старите тактично се престрували, че не ги чуват Wink)
Joy Joy Joy Тогава мъжете едва ли са знаели какво е това клиторен оргазъм (или оргазъм при жената изобщо) Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 688
Разкажи някоя.Може да имаш нещо дето ще удари всички свекървински изцепки дотук в земята и ще застане на челна позиция.
Не го ща първенството:naughty:....., не и в тая тема /тук влизам да си чета и да се поуспокоявам,че има и по-зле..., а и да събирам опит, че живот и здрави поне две снахи ще имам/

# 689
Бре хора, не забравяйте, че в старите времена освен къща, е имало и плевня, и обор, и кър... Да не говорим, че бабата и дедото са били толкова скапани от работа, че са заспивали като порязани на мига, а младите, нали са по-енергични и жизнени все още, са успявали да се позадържат будни 5-10 минути за единия секс.

Общи условия

Активация на акаунт