С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Забравих да спомена, че мъжът е диабетик.

Е тогава целият е за теб - защо се оплакваш  Mr. Green Mr. Green

# 16
Вместо само да се записвате, да ви замоля за вашето мнение - какво да се мисли за свекърва, която за Коледа подарява на сина си /40 +/ шоколад. При това този шоколад е за него и за жена му общо.

Важна е и информацията с какви възможности е жената. Иначе е абсурдно, разбира се.

а защо да е абсурдно Rolling Eyes
аз бих се зарадвала на шоколад, вместо на прахосъбирачки.

# 17
Еми, поне да бяха два. Така ще станат разправии кой колко да изяде. Simple Smile

Но след допълнителната информация ми е още по-неподходящ подаръка.
Забравих да спомена, че мъжът е диабетик.

# 18
  • София
Има шоколади, сладка и вафли за диабетици. Аз редовно купувам на моя баща. При това са доста по-скъпи от обикновените.

# 19
  • планетата Земя

Да и аз бих се зарадвала.Ще го изядем поне.Иначе жената може да няма финансова възможност за повече

# 20

Да и аз бих се зарадвала.Ще го изядем поне.Иначе жената може да няма финансова възможност за повече
Подаръкът е супер-рядко някой не обича шоколад.  Heart Eyes
Ако отношението е добро, хич не ми трябва подарък ,но жеста ще оценя ако го направят.  Peace
Понякога нещата не са чак толкова лоши, а другаде са ужасни Sad

# 21
Шоколадов подарък - вкусно!
Ако не е подходящ за диабетици - тъпо..
Ако майката не знае, че синът й е диабетик - странно..
Ако знае и подарява недиабетичен шоколад си е направо подигравка..

Значи обръщение като "боклук" може, щото нали всеки си има различни мили думи, но Крокодииил?! Mr. Green Моля ви се, по-весело  Laughing Друг е въпроса, че за хора като моята няма достатъчно силни думи.
А дали четат.. понякога се надявам да ме прочете, честно Grinning

# 22
Да се разпиша по въпроси от предната тема.

За обръщението - една позната наричаше в очите й свекърва си "Пепи", съкратено от пепелянка.

Към Трещерица за скандалите - да, не бива да се обвиняват само свекървите. Основно вината е на съпруга, но е факт, че откакто не контактуваме с тях, както преди и нямат толкова информация за нас, семейния ни живот доста се подобри. Не че пак не се караме, но не е както преди и си е за неща, които засягат нас. Защото наистина много фино го настройваха и той мърмореше за неща, на които по принцип не обръща толкова внимание.

Касита, надявам се с времето да се уталожат нещата. Не вземайте прибързани решения, защото явно това е била идеята и на свеки. Нормално е да си обидена и засегната, но се надявам да не разрушите любовта си, както тя очаква. Кураж и дано намериш сили да се разберете!  Hug Хубаво е, че майка ти е застанала зад теб. При мен се получи нещо подобно и никога няма да забравя подкрепата, която ми оказаха нашите, въпреки неразбирателствата помежду ни.

# 23
  • до едно тепе
Вместо само да се записвате, да ви замоля за вашето мнение - какво да се мисли за свекърва, която за Коледа подарява на сина си /40 +/ шоколад. При това този шоколад е за него и за жена му общо.
Ако знае,че сина и е диабетик е много ама много несъобразителна.Ако моята ми подари шоколад ще го дам на сина и да яде и дебелее на воля.За протокола аз не трябва да ям шоколад,защото имам ИР(преди диабета е ама все пак).По принцип тя знае за състоянието ми,но няма да и се разсърдя защото я познавам и знам че няма да има умисъл в действията и( тя рядко се съобразява с който и да е,но никога не е умишлено и злонамерено).Уважавам я,че не настройва сина си срещу мен като чета какви свекита има ooooh!

# 24
  • Fort Worth, TX
Много нови попълнения в нашата тема.Непознати за мен дами.Добре дошли все пак. Mr. Green Mr. Green
А и да ви кажа не се обеснявайте на Трещи.Тя е винаги от другата страна на барикадата.Чакам с нетърпение да стане активна свекърва.
Трещикисс.

# 25
  • До морето :)
За шоколада - моя мъж със сигурност би се зарадвал.  Mr. Green Аз - не, но има кой да ми го изяде.
Все пак се надявам шоколада да е бил съобразен с болестта на сина.

# 26
  • Mediterraneo
Шоколади приемаме всякакви в нашето семейство  Mr. Green

# 27
Шоколади приемаме всякакви в нашето семейство  Mr. Green

И при нас така , стига да не е някой марципан от преди 30 години. Laughing

# 28
Аз бих се зарадвала на шоколад...)

# 29
  • София
И какво излезе - свекървата с шоколада не е крива! Я пак помислете, че отиде темата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт