С какво ви дразнят свекървите- 22

• 55 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Събота е работен ден за доста фирми, банки, да не говорим за магазините...
Но не е единствен вариант, разбира се  Peace

# 706
Така е, но не е единствен възможен вариант.

# 707
  • Mediterraneo
.А,лошото е,че моята няма никаква работа и цял ден виси във ФБ и Скайп
Люба, какво чакаш - прати я в бг-мамма.  Mr. Green Гаранция, че ще е уплътнена денонощно и няма да скучае. Ще забрави и за фейс, и за скайп...

Моята е регистрирана от почти 5 години  ooooh!

# 708
.А,лошото е,че моята няма никаква работа и цял ден виси във ФБ и Скайп
Люба, какво чакаш - прати я в бг-мамма.  Mr. Green Гаранция, че ще е уплътнена денонощно и няма да скучае. Ще забрави и за фейс, и за скайп...

Моята е регистрирана от почти 5 години  ooooh!
Е,твоята сигурно е културен потребител.....Аз,нашата баба ако,я регистрирам,ще оспами де що има тема/цял ден във ФБ се сипят с килограми статуси,картинки с кафета,котенца...и всичкия оборотен спам,дето се върти из нет-а,през нея минава/.

# 709
Моята не разбира от компютри и кара една нейна колежка на работата им да й отваря профила ми и да гледа снимките на малката, е ограничих албумите си да ги гледат само приятелите ми.  Twisted Evil  На някой може да му се стори дребнаво, но на мен изобщо, като се има в предвид, че изобщо не идваше да я вижда, а ни караше все ние да й я  водим....

# 710
Вие от лошотия или от простотия и дребнавост не искате снимките на децата ви  да се виждат от бабите им, ама за голямата опасност от публикуване на снимки на децата ви и подробности за тях в Интернет, не се замисляте.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 16:05 от K.A.G.

# 711
  • Fort Worth, TX
Моята не разбира от компютри и кара една нейна колежка на работата им да й отваря профила ми и да гледа снимките на малката, е ограничих албумите си да ги гледат само приятелите ми.  Twisted Evil  На някой може да му се стори дребнаво, но на мен изобщо, като се има в предвид, че изобщо не идваше да я вижда, а ни караше все ние да й я  водим....
Верно издребняваш.Дали на ваша или тяхна теротория все тая.Нали все пак я е виждала.Макар да ти знам историят в случая наистина издребняваш.

# 712
  • София
Че и аз съм си ограничила албумите само за приятелите.
Нищо по-естествено от това.

# 713
  • Fort Worth, TX
Значи сте склонни приятеля на приятеля ви да ви гледа детето, ама собствената му баба не. Thinking ThinkingИ като и разрешите да види някой друг албум на дедето кво ли ще стане?Снимки дето не са за всички ги ограничавайте, ама снимки на децата си ooooh! ooooh! ooooh!

# 714
Няма да може да покаже на колежката колко са лоши младите, че ей на, само на компютър мога да си видя внучето, и то през чужд профил. Реалното виждане се осъществява по други канали, но само когато има искрено желание за това.

Креми, правилно ли разбирам, че препоръчваш албумите със снимки на деца да са публични?

# 715
  • София
Склонна съм хората, фигуриращи в списъка с приятелите ми, да видят снимките.
Не техните приятели или някой друг.
Албумите ми не са публични.

# 716
  • Fort Worth, TX
Цитат
Креми, правилно ли разбирам, че препоръчваш албумите със снимки на деца да са публични?

Не, не ме разбираш изобщо.Моите албуми се виждат само от моите приятели.Когато искам да скрия нещо има опция по избор или само аз виждам албума.Обаче да си крия децата от бабите, а да ги виждат други хора не ми се връзва нещо.

# 717
  • Fort Worth, TX
Склонна съм хората, фигуриращи в списъка с приятелите ми, да видят снимките.
Не техните приятели или някой друг.
Албумите ми не са публични.
Така де. Мой приятел споделя снимка.Кой я вижда?Всички негови приятели я виждат също, нали?Така че тая публични, непублични пак могат да ти видят снимката дори и да не искаш.

# 718
Че бабите са най-големите врагове на дечицата им!

# 719
Че бабите са най-големите врагове на дечицата им!

Уточни , кои баби, защото тъщите не влизат в този списък.  Mr. Green
Моята свеки колкото и лоша да е , винаги съм им пращала снимки на детето(ммс).И за мен това е издребняване,какво като гледа снимки на детето, голямата работа.Аз пък даже за да докажа, че не съм чак толкова лоша снаха и оставих детето да го гледа 10 дена(с нейно съгласие разбира се) и от тогава доста редовно се обажда да пита как сме и дали имаме нужда от нещо(може би и е дошъл акъла). Praynig

Общи условия

Активация на акаунт