Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 367
  • 806
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Според мен става въпрос за DS 467 (клик върху снимката за голям размер)

# 256
  • Sofia

Колко не ми отиват такива цветове! Нямам никакви топли, есенни боички, имам чувството, че ме състаряват.

# 257
  • София, Лагера
Колко не ми отиват такива цветове! Нямам никакви топли, есенни боички, имам чувството, че ме състаряват.
+1  ooooh!

# 258
Момичета,знаете ли да ли магазин Мориа ще работи днес? Писах им и във ФБ,но не са ми отговорили все още.Не ми се ходи чак до мола на България за Ревлон  Praynig

# 259
  • София
Колко много сте изписали. Аз вчера си купих Нейкид, днес ще я изпробвам за празничната вечер. Роклята ми е от доста дантела в кафяво и златно, та палитрата мисля, че ще е подходяща  Grinning

# 260
  • София
Оказа се, че вместо Reflects Copper съм си взела Copper Sparkle. Определено има разлика в резултата, явно ще се прави нова поръчка  ooooh!
Скрит текст:

# 261
  • София
ЕЛ страхотен грим
както винаги

п.с някои назад питаше дали съм изкуствени мигли на снимките - да с изкуствени съм на Есенс

# 262
  • Sofia
Момичета,знаете ли да ли магазин Мориа ще работи днес? Писах им и във ФБ,но не са ми отговорили все още.Не ми се ходи чак до мола на България за Ревлон  Praynig

Aко за базата за лице - свършила е в мола. Ще има след н.г.

# 263
Elle-meme, много интересен грим и перфектно изпълнение, естествено Simple Smile    bouquet

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 12:45 от *Polly*

# 264
Ел, кое е златното? Много, много ми харесва! След малко ще тичам до Инглот точно за нещо подобно. Hug
Перфектна както винаги!  Heart Eyes

# 265
Elle-même, на мен ми прави впечатление колко добре си си сложила миглите  Heart Eyes
Аз така и не се научих да си слагам мигли - един път ги сложа добре, едни път зле  Rolling Eyes

# 266
  • в 1001-та нощ
Elle-même  newsm78 струва ми се, че веждите са ти станали по-дълги (не широки), което на мен много повече ми харесва, преди ми се струваха неестествени къси, може би от към широкия край (вътрешния)  Peace

# 267
  • в 1001-та нощ
аз за сега съм готова само с лака  Mr. Green едно разкошно ciate, самото нанасяне бе такова удоволствие  Heart Eyes

мислих си зали да не го поръся с нещо за разкош, но .... реших да го оставя така, имам чувството, че съм лакирана с кадифе  Heart Eyes

за очите - планирам броката, напоследък - нали не ходя на работа - слагам само него  Mr. Green

за надолу планирам тези ботушки

с тесни сиви дънки (skinny soft) с широк колан (на самите дънки) и бял топ

# 268
Eх, как ми се носят обувки с висок ток!  Rolling Eyes Но заради ръста ми, не си позволявам да нася подобни обувки Sad   Rolling Eyes
Аз още не съм решила с какъв грим ще бъда. В последния момент ще го измисля.  Mr. Green

# 269
  • в 1001-та нощ
е, аз имам преимуществото да не съм много висока  bowuu

но и да бях  Rolling Eyes пак си мисля, че щях да нося, заради начина, по който променят стойката и визията  Heart Eyes но пак не може да е сигурно, защото това са приказки "по принцип"; имам една колежка наближаваща 50г. ... висока - едва тази зима я придумах да носи маааалко по-високи и женствени ботуши (4-5 см ток, лека платформа - под сантиметър), по крака от ест. велур - черни; вече цяла зима не ги сваля, но битката беше голяма, колко по-висока щяла да стане и т.н.  Mr. Green

аз на разходките с малкия (майчинството) - толкова носих ниски обувки (що километри се навъртаха), че после и като тръгнах на работа - продължих с ниските, но .... от както случайно увеличих височината на тока - няма връщане назад - цялата стойка и визия се променят, като сляза на равни и имам чувството, че съм качила 2 кг   Mr. Green Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт