Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 203
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Адри, ти сериозно ли мислиш да разкараш палитрата на Инглот  Shocked То вярно, че Вайса е супер красива, но пък няма чак толкова много цветове  Rolling Eyes

Весе, най-сериозно се замислям, да.
Освен Vice имам и Naked, сега чакам и Naked2, а възнамерявам да се сдобия и със Smoked палитрата. Това значи, че ще имам всички най-използвани от мен цветове и почти всички се повтарят с инглотските. А пък да държа палитра 40ка заради 4-5 цвята, които ще ползвам три пъти в годината ми се струва излишно. Още го мисля, но ми се ще да си минимализирам гримовите запаси. 1-2 спирали вместо 6, 2-3 молива вместо 30, 5-6 червила вместо 25 и т.н... Катеричият синдром (да трупам в хралупката и да се запасявам) ме поотпусна и вече влагам доста повече размисъл в това, което взимам и винаги се разделям с нещо друго за сметка на новото  Peace

# 721
Le Soleil*, мен ми харесва повече със.  Peace

Минавам иначе да споделя за молива на UD 24/7 Perversion, както снощи ме убедихте да го пробвам днес. Днес пробвах и новото ми червило на YSL Red Muse , така че направо и за него ще споделя. (На снимката не съм аз.) Единствено, наблюденията ми са от два часа носене, защото после трябваше да махам грима.

Моливът ми харесва като цяло. Нанася е много меко и приятно, а и се работи лесно с него. Двата часа не мръдна изобщо. Даже после нямаше махане, едвам съм го изтъркала. Ама на, след едно ползване и е за острене естествено  Tired , а как не обичам да се занимавам с това. Та крайната ми оценка е на кантар...

Червилото е невероятно!!! Гилзата е едно малко бижу, много тежка. Нанася се като масло, много е кремообразно,, даже се изненадах как се плъзна. Пробвах го без молив и нямаше никакво разтичане през двата часа носене. Цветът също не мръдна. Имаше съвсем леко изсушаване. Единствено първите десетина минути имаше някакво леко прехвърляне по зъбите от време на време, но след това спря и не съм имала проблеми. Много съм доволна от покупката! А и идеално ми се върза с OPI-то, дето се налакирах вчера. Въобще перфектно класическо истинско червено червило.  Heart Eyes

# 722
Адри, ти сериозно ли мислиш да разкараш палитрата на Инглот  Shocked То вярно, че Вайса е супер красива, но пък няма чак толкова много цветове  Rolling Eyes

Shocked #Crazy Shocked

Тъкмо се навих да ходя до Inglot и заради вашите писания, отново ме обзеха съмнения!  ooooh!

Аз имам 12 цвята на Инглот и никак не ми харесват. Като текстура, не като цветове. Перлени нямам и за тях не знам, но матовите им са ужасни, а на DS след като набързо им изчезнат частичките се превръщат в брашно. Не съм професионалист, не съм и много добра в гримирането със сенки, но по-незадоволителни резултати не мога да постигна с нищо от другите ми сенки.

# 723
  • София
Аз от сума време му се каня на 24/7 на UD в Perversion (мнооого готино име  Crazy )
Разглеждах цените и в крайна сметка ми се струва, че е по-изгодно за 65лв (толкова излиза в сайтовете) да си купя палитрата Smoked, която върви с такъв молив и с праймър, вместо да дам 30-35лв само за молива  Laughing

Намери какво да кажеш, изобщо не бях обърнала внимание, че палитрата е с този молив, а вчеря пах бях на ръба като минах през Сефора Whistling НО не ми трябват повече сенки определено Naughty

# 724

Весе, най-сериозно се замислям, да.
Освен Vice имам и Naked, сега чакам и Naked2, а възнамерявам да се сдобия и със Smoked палитрата. Това значи, че ще имам всички най-използвани от мен цветове и почти всички се повтарят с инглотските. А пък да държа палитра 40ка заради 4-5 цвята, които ще ползвам три пъти в годината ми се струва излишно. Още го мисля, но ми се ще да си минимализирам гримовите запаси. 1-2 спирали вместо 6, 2-3 молива вместо 30, 5-6 червила вместо 25 и т.н... Катеричият синдром (да трупам в хралупката и да се запасявам) ме поотпусна и вече влагам доста повече размисъл в това, което взимам и винаги се разделям с нещо друго за сметка на новото  Peace

Е, ти като се гримираш основно в топли бежово-златисти цветове, тези палитри са ти повече от достатъчни  Laughing Аз също вече много внимавам какво купувам и дали въобще да купувам  Whistling За това и споменах, че за тази година нямам планирани покупки почти на нищо. Просто вече имам толкова неща, че ще се гримирам със сегашния ми арсенал поне 2 години  Laughing

# 725
Smoked палитрата е уникална. Много ми харесват сенките, страхотно качество според мен. Нанасят се и смесват лесно. И изобщо не се разхвърчат по лицето. Още свиквам да се възприемам в цветове, различни от чисто сиво и черно, но започва да ми харесва.

А тоя молив с какво да го остря сега, става ли с обикновена острилка или трябва да му купувам специална?

Май все пак ще взема шанелския автоматичен....

Една интересна класация http://m.instyle.com/Photos/detailDL.rbml?galleryId=20263773_202 … 590162&item=1.

# 726
Остри го с обикновена острилка, нищо му няма.

Яд ме е, че не можах да избера още 4 цвята от Инглот и сега има празни места в палитрата.

# 727
  • София
Епона, с най-обикновена острилка също можеш да си го наостриш.
С автоматичните моливи на Шанел няма да сбъркаш. Те са май най-доброто, което може да се купи  Heart Eyes
А ако търсиш кой да подслони молива на UD, драсни едно ЛС. Веднага ще измисля какво да ти предложа за него  Mr. Green

Весе, да. Основно в неутралната гама се гримирам. Просто много често ми се случва да изникват непредвидени работни срещи, на които не мога да се явя като папагал или фолк дива  Laughing
За вечерни излизания се мацам по-обилно, но ако слагам нещо цветно, то е в тъмно лилаво, тъмно синьо или тюркоаз, а тези цветове ги има във Vice и в Smoked.
А пък да държа цялата палитра на Инглот заради експериментите и снимките в блога ми се струва малко излишно. Вече имам една идея на кого мога да я подаря, но ще помисля още малко  Thinking

# 728
Мразя да се затрупвам с вещи, било то дрехи или козметика, но и на мен от време на време ми се иска нещо новичко, различно от това, което  вече имам. След последните коментари, тотално се отказах от Inglot и отново ще разгледам сенките на МАС.

# 729
Еха, този син тюркоаз, първия цвят на долния ред е просто Peace, какъв номер е Денси. Зеленото е също чудно.

B&C, много ми хареса гримът ти, изчистено и нежно. Peace

# 730
  • София
Червилото е невероятно!!! Гилзата е едно малко бижу, много тежка. Нанася се като масло, много е кремообразно,, даже се изненадах как се плъзна. Пробвах го без молив и нямаше никакво разтичане през двата часа носене. Цветът също не мръдна. Имаше съвсем леко изсушаване. Единствено първите десетина минути имаше някакво леко прехвърляне по зъбите от време на време, но след това спря и не съм имала проблеми. Много съм доволна от покупката! А и идеално ми се върза с OPI-то, дето се налакирах вчера. Въобще перфектно класическо истинско червено червило.  Heart Eyes
Хм и на снимка изглежда чудесно! Heart Eyes

И аз днес се добих с класическото червено червило, което търсех.
01 на Кейт за Римел. Hug
Но ме гложди едно питане... Сега трябяа ли ми молив за устни? Ми че аз от години такова нещо не съм имала и позлвала.
Цвят? Нюд ако взема? Няма ли да ми е универсално за всички червила се питам или трябва да си "гоня" цвета на червилото непременно. Thinking

# 731
Цветовете са AMC 155, AMC 153, AMC 32, AMC 33, Pearl 428, Pearl 446.
Тюркоаза е АМС 32, а зеления тюркоаз е АМС 33.

# 732
  • София
B&C, не бързай да се отказваш от Инглот. Сенките им са много хубави. Аз нямам намерение да се отърва от тях защото са лоши, а защото може би са ми излишни. Моята палитра е 40ка, която е огромна и много тежка.
Вземи си някой цвят за проба, пък ако ти хареса чак тогава мисли за палитра  Peace

# 733
  • София
Аз съм си попрецакала малко синия цвят от Вайс Cry, явно съм взела с по мокра четка отколкото е трябвало и сега има едно петно, което седи малко като спечено, но ми изглежда тънко и май ще се оправи ако го изчегъртам, но първо реших да се допитам до вас Thinking

# 734
Според мен от Инглот най-вече си заслужават по-изчанчените цветове  Peace От тях имат наистина страшен избор. Сенките са им хубави, но някои малко се разпрашават. Тези с частичките вече стана ясно, че не трябва да се блендират, за да стоят с блясък. Трябва да се нанасят само с потупване  Peace

За сметка на това имам една мостра на блестяща сянка на Сигма - там няма падане на блясъка, дори и при блендиране  Wink Общо взето останах много приятно изненадана от тази сянка - нанася се мазно, наситено и лесно  Grinning Една позната се очертава след известно време да ходи към Щатите. Може да й поръчам една палитричка  Crazy

Аз съм си попрецакала малко синия цвят от Вайс Cry, явно съм взела с по мокра четка отколкото е трябвало и сега има едно петно, което седи малко като спечено, но ми изглежда тънко и май ще се оправи ако го изчегъртам, но първо реших да се допитам до вас Thinking

Почисти леко горния слой със салфетка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт