Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 167
  • 806
  •   1
Отговори
# 795
Да, тази е!  Heart Eyes Уникална, копринена мекота!

# 796
  • в 1001-та нощ
Жаки  Peace

# 797
  • София, Лагера
Не разбирам от нови теми  Embarassed и не мога да пусна.
Най-любимото от тази година (въпреки че не е коментирано) са ми 2 от прекрасните червила на Шисейдо + MAC whisper of guilt + пудрата на Здрач:
Скрит текст:

# 798
  • в 1001-та нощ
Ще я пусна аз по изключение  Rolling Eyes Жаки някъде избяга  Rolling Eyes

# 799
  • София

открих белия молив, който е бетон на водната линия - NYX и трябва да взема и още цветове

Алена, за тези моливи ли става въпрос?

Скрит текст:

моят изглежда малко по-различен, но тези трябва да са  Peace имената бяха такива, мисля, че на водната линия с по-телесно розов цвят ще е по-добре  Peace

сега ще намеря точна снимка - няма такова къдраво и пише, че е за очи  Peace

Благодаря много  Hug Ще разгледам в ибей сега. Носила съм бял молив преди няколко години във водната линия, но така и не намерих свестен- все бяха груби, твърди. Ще погледна точно за телесно, защото контраста ще е голям иначе за през деня предполагам.

# 800
за вътрешната линия ползвам този телесен цвят на Isadora
Скрит текст:

# 801
SUQQU са едни от най-често ползваните четки от Лиза Елдридж, а аз на нея ѝ вярвам безрезервно. Трудно се докопват обаче.

Аз съм в категорията на тези, които трупат гримове от 10 години (аууу, защо ми трябваше да ги смятам ooooh!) и трудно се впечталявам, но все пак любимите ми неща тази година са:

Четките Real Techniques
MAC Whisper of Gilt
MAC Cream Colour Base Pearl
Моливите на Римел Scandaleyes и червилата на Кейт
Maybelline Colour Tattoo в цвят Pomegranate Punk, който си мислех, че ще ме прави изморена, но се оказа, че много ми отива
MAC Stereo Rose MSF
и един светъл гел за вежди на Алверде (за пръв път започнах да си запълвам веждите леко тази година и се изумих от разликата във вида ми  Mr. Green)

Тази Smoked палитра и на мен ми прогаря душицата  Crazy Сенките хич не ми трябват, но са тооолкова красиви, а пък и молива и базата ще ми влязят много в употреба...От тези моливи имам Rockstar от стария вариант на The Dangerous Palette и го обожавам  Heart Eyes

Скрит текст:

Очето не е мое  Grinning

И един страхотен грим от сайта на Елф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Stardust, гримът на сестра ти е станал разкошно!  Heart Eyes

# 802
Ще я пусна аз по изключение  Rolling Eyes Жаки някъде избяга  Rolling Eyes

Мога и аз да я пусна, не ми е проблем  Wink Но ще е утре сутрин, че трябва да чета приказки сега  Crazy

# 803
Аз ще се въздържа от посочване на любими продукти, години, бройки, натрупвания и т.н....
Две неща ще посоча като супер важни:
 Четката за фон дьо тен на Диор, която ми е за гледкане и галкане / фетишиска четка е тази/ и Блокбастъра на ЕЛ отлаган точно 5 години.

# 804
# 805
  • в 1001-та нощ
Аз ще се въздържа от посочване на любими продукти, години, бройки, натрупвания и т.н....
 Четката за фон дьо тен на Диор, която ми е за гледкане и галкане / фетишиска четка е тази/ и Блокбастъра на ЕЛ отлаган точно 5 години.

о, densi, давай тогава, Адри - ще изтрие другата  Peace

# 806
о, densi, давай тогава, Адри - ще изтрие другата  Peace
О не вече отидохме там, благодаря ти много за новата тема. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт