happy_crazy_sheep@abv.bg
Благодаря предварително!

.
може ли онлайн да се поръчат? 

Едва ли някой може да ти предложи някаква ефективна и точна рецепта за витилиго, с която да се излекуваш. Има толкова много неща, които може да пробваш и да видиш дали на теб ще ти подействат! Започни да четеш темата от начало и ще се увериш в думите ми!
понякога не съм си правила билките или не съм си мазала петната!Но съм решила че този път поне една година ще правя само неговото лечение, макар ,че след като прочетох какво ново сте изписали, може да си взема и аз това гингко да пия !

Защо си толкоз несериозна? Лично аз се излекувах от неговите билки, сега съм МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ПРЕДИ!!! Почти се излекувах, останаха ми още няколко петънца колкото черешки... Направо боготворявам човека и после след като се излекувам,ще послушам брат си ( а той е хирург във Франция и е консултирал с няколко колеги и те са му казали, че имунната с-ма да отслабва, което ще рече че някои от органите в оргранизма не функционира правилно, затова имунната с-ма атакува меланина!) и затова ще си направя основни прегледи , за да разбера откъде ми идва проблема! Билките наистина помагат - САМО СПАЗВАЙ РЕЖИМА... да вариш всяка сутрин по 5 минутки на слаб огън и тн ... НАИСТИНА ИМА ЕФЕКТ! Така че, бъди сериозна и ще видиш резултата!
Препоръчани теми