Посмях се с теб! Мерси!

desi_mama, колко мл. е Елидел-а? Дано петънцето да се е пигментирало от него!

Но наблюдавам китайците, че ги събират да си правят разни лекарства... Гингкото ( не Гинко) е много полезно не само за кръвообращението, паметта, но и против депресия, подобрява мъжкото сексуално здраве, забавя процеса на развитие на алцхаймер, облекчава артрити, помага на оздравителния процес при кожни болести, мощен антиоксидант и .н. С една дума - и за душата и за тялото е Гингкото. Самото дърво едно от най- старите оцеляли растителни видове ( не знам от коя ера...)
Но което със сигурност се случва от него е, че ми успокои нервите и подобри сънят
нещо от което също имах нужда 
Но да мислим " всяко зло - за добро" поне си се попрочистила...
ХАйде, успех
понякога не съм си правила билките или не съм си мазала петната!Но съм решила че този път поне една година ще правя само неговото лечение, макар ,че след като прочетох какво ново сте изписали, може да си взема и аз това гингко да пия !

Много мои познати го ползват( по различни от моите причини) и никакво оплакване нямат. Опитайте се да го намерите от реномирано място, защото това, което осе случва, предполагам е, че не се търси много, хората не знаят много за него и просто застоява!!!! Пожелавам ви да намерите с добро качество и никакви оплаквания да не получавате. Препоръчани теми