На море в Гърция 2013 - 1

• 124 203
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
АЗ запазих за Посиди парадайс- AI -73 евро на вечер на семейство от 23.5-26.5

после да споделиш...аз чакам оферти за юни, иначе за месец май има супер много!  Rolling Eyes

# 451
Моят въпрос пък е само на мен ли ми се струва, че цена от 40 евро за студио за средата на юни е висока  newsm78 Питах на няколко места в Керамоти, Неа Ираклица  и други по-наблизо и по-ниска цена не получих (само по-висока Simple Smile )> Чудя се дали такива са си цените или да търся още. Мислех си, че този период може и на 30 да се намери  Rolling Eyes

За студиата:
От л.о. в последните две години се натъпка с българи в ираклица и перамос Спали сме и в двете села на цени ЮНИ 45евро ЮЛИ - 55-60евро ;Август 75евро Септември пак 45евро. това е така, защото е тъпкано все едно си на Слънчев бряг;Несебър.
НО пък в Неа Врасна /което е до Аспровалта ЮНИ сме спали за 25евро; ЮЛИ за 40евро;Август за 35евро. За мен принципно от София неа врасна и аспровалта са по близо на км. 269 а горните са на 310км. като разстояние. Аспровалта е много по приятно за разходки вечер храната е с около 10евро от цялата сметка по евтино от горните 2.!
Сега ще разгледам и там, просто мислех,че Керамоти и Кавала са по-близо ако се влиза през Златоград или евентуално Маказа.  За нас 80 лв. само за нощувка са много, така че може и тази година да отпадне Гърция Sad

# 452
  • На земята, която е всъщност звезда.
Моят въпрос пък е само на мен ли ми се струва, че цена от 40 евро за студио за средата на юни е висока  newsm78 Питах на няколко места в Керамоти, Неа Ираклица  и други по-наблизо и по-ниска цена не получих (само по-висока Simple Smile )> Чудя се дали такива са си цените или да търся още. Мислех си, че този период може и на 30 да се намери  Rolling Eyes

За студиата:
От л.о. в последните две години се натъпка с българи в ираклица и перамос Спали сме и в двете села на цени ЮНИ 45евро ЮЛИ - 55-60евро ;Август 75евро Септември пак 45евро. това е така, защото е тъпкано все едно си на Слънчев бряг;Несебър.
НО пък в Неа Врасна /което е до Аспровалта ЮНИ сме спали за 25евро; ЮЛИ за 40евро;Август за 35евро. За мен принципно от София неа врасна и аспровалта са по близо на км. 269 а горните са на 310км. като разстояние. Аспровалта е много по приятно за разходки вечер храната е с около 10евро от цялата сметка по евтино от горните 2.!
Сега ще разгледам и там, просто мислех,че Керамоти и Кавала са по-близо ако се влиза през Златоград или евентуално Маказа.  За нас 80 лв. само за нощувка са много, така че може и тази година да отпадне Гърция Sad

Според мен можете да намерите студио за 30 евро, но с доста търсене. А за бунгало в къмпинг мислила ли си?

# 453
  • Варна
МНОГО се оплакват от пренаселеност на района ТАСОС , АСПРОВАЛТА , ХАЛКИДИКИ.Не е ли време да се открият и други невероятни местенца в Олимпийската Ревиера например , но без Паралия Катерини:Алики Китрос,Литохорио , Платамонас,Пантелеймонас,Неа Пори,Скотинос,Плака,Лептокария,Олимпиаки,Коринос,Макригиалос,Метони и въобще на юг към ВОЛОС и около него.
Oт София и до Сарти и до  Платамонас са точно 400 км. За отбелязване е и друго-през едноседмичното ни размотаване там наоколо видяхме 2- 3 коли с бг номера.По същото време на Тасос,Аспровалта или Халкидики колите с бг номера със сигурност са били  хиляди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 454
Нямам нищо против за бунгало, даже е за предпочитане за нас, но не откривам много къмпинги по-наблизо или ако намеря, то нямат бунгала. Писах на един къмпинг - Одисея близо до Катерини, но още не са ми отговорили. Ако имате предложения приемам веднага.

# 455
  • с/у ОколоМръсТното

Oт София и до Сарти и до  Платамонас са точно 400 км.

но се пътуват за различно време Wink
Пък и да ти кажа, по-добре нашенци, отколкото сърби, македонци и руснаци.

Има много хубави местенца... За мен не е важна квартирата, а всяка лагуна да е нов плаж, ако може безлюден. Е, все още има такива по Ситония, например.

Djina - 30Е е макс. за нощувка, поне за мен.
Но нашата цел е доста по-надолу. И с търсене - става. За сефте в Гърция е добре да идеш организирано, за да видиш, че има милион и едно предложения, които ги няма в нет-а, а са разкош.
Само не трябва да търсиш в съботен ден, че тогава и самите гърци полазват от Солун по ръкавите, в търсене на място за отдих.

# 456
Момичета, бих искала малко инфо от по-запознати с района на Олимпийската ривиера  Praynig знам, че около някои градчета плажа е силно каменист, а другаде не чак толкова ....има ли някъде където мога да добия ориентация  newsm78
Решили сме тази година да сменим района на Халкидики, но с нещо на подобно разстояние, че колата ни е малка ламя  Mr. Green и всичко над 450 км отпада автоматично докато не я сменим  Wink Така, че гледам района под Олимп, тъкмо можем да видим и него  Wink или Кавала примерно...но и за двете съм боса .... и моля за помощ  Praynig

# 457
  • с/у ОколоМръсТното
малко инфо от по-запознати с района на Олимпийската ривиера 

Пред х-л Олимпиан бей има камъни в началото на морето... Около метър са, после става хубав пясък.
Предполагам, че повсеместно е така, все пак това е една плажна ивица.
Но виж, в Платамонас и Нео Пори не беше така. Нямаше камъни въобще.

# 458
  • На земята, която е всъщност звезда.
Нямам нищо против за бунгало, даже е за предпочитане за нас, но не откривам много къмпинги по-наблизо или ако намеря, то нямат бунгала. Писах на един къмпинг - Одисея близо до Катерини, но още не са ми отговорили. Ако имате предложения приемам веднага.

Аз лично не съм била и нямам впечатления от първа ръка, но намерих това:

http://bgcamping.com/camping.php?stype=reg&page=greece&option=index

Има много симпатични студия, а при ранна резервация може би ще намалят цената. 

# 459
Аз май намерих това, което търся  newsm44
Направо ще хвръкна, толкова се радвам Simple Smile Е, докато не стане всичко да не бързам де Simple Smile От Одисея къмпинг ми отговориха - цена 30 евро и ако платя в същия ден на резервацията ползвам 20 % отстъпка, което си е 24 евро на вечер. Много съм доволна, още повече че имаме познати,които живеят там, та ще помагат с пътя ако нещо се наложи, а и на място няма да ни оставят. И ще сме на плажа, абе направо не мога да повярвам още Simple Smile Чакам да ми отговори как се плаща и се надявам да помагате ако се наложи, защото не знам как се превеждат пари там  newsm78 Предполагам, че не е по-различно отколкото да преведа в българска банка...Пак ще пиша да споделя, че моя мъж не е толкова въодушевен и ми убива ентусиазма Simple Smile

# 460
  • София
Djina, някои преводи хич не са "безобидни".  Wink В първи пост има посочени по-евтини варианти.

# 461
  • В светлината на слънцето
Ммм, аз нали наскоро превеждах капаро, да споделя - от ОББ вече е отпаднал варианта с откриване на валутна сметка и после 6 лв за превода. Сметката си е пак 2 лв, но после превода е някакъв процент от сумата или не по-малко от 17 евро (35 лв). Тоест като в другите банки. Емпорики банк вече не съществува у нас, заменена е от някаква Credit agricole, която работи на същите принципи като останалите банки. В определени случаи West.Un. излиза по-евтино.

# 462
Привет!
Ние почти всяко лято сме в Гърция,понякога по 2 пъти.От както отидохме веднъж не сме стъпвали на нашето море.Аз лично бихти препоръчала о-в Тасос.Близо е,приблизително 350 км от София.Препоръчвам ти да си наемете апартамент.На Тасос,почти всички апартаменти под наем са напълно оборудвани,за да можете вие да си приготвяте храната.Острова е малък и много спокоен,идеален е за семейства,много красив,а и плажовете са много по-хубави от Халкидики.Препоръчвам ти Paradise beach,със сигурност не си виждал такъв плаж в БГ.Ние отсядаме при един дядо и една баба,Миналото лятото всичко на всичко 7 дни ни излезе 550лв със бензин,храна и спане.Бяхме с още едно семейство и си делнахме бензина.Отношението на хората е много добро и мисля,че ще останете доволни.Ако имате желание обиколете острова,отвема около 2 часа,но тъй като ще искате да спирате доста често за снимки,тъй като гледките са страхотни,по добре си отделете цял ден.Ние обикновено ходим в края на август,но и септември мисля,че ще е ок.Поздрави!

# 463
Здравейте, Честита Нова 2013г. на всички и с пожелание за здраве и много късмет! Естествено и хубави почивки в Гърция Wink
Моля за съвет. За първи път бих искала да отидем със семейството ми до Гърция тази година. Мисля си за място, където можем да отидем със собствен транспорт и да е подходящо за малки деца, вкл. и детенце на 1 г. Предпочитаното време е септември.
От четене малко се обърках и колебанията ми са за Халкидики или Кавала. Ако ми препоръчате Халкидики -  къде точно? Според Вас хотел или друг тип настаняване е по-добре?
Сега отново се връщам да чета темата и да търся подробности за различните места, които все пак са близки до БГ.  Laughing

Привет!
Ние почти всяко лято сме в Гърция,понякога по 2 пъти.От както отидохме веднъж не сме стъпвали на нашето море.Аз лично бихти препоръчала о-в Тасос.Близо е,приблизително 350 км от София.Препоръчвам ти да си наемете апартамент.На Тасос,почти всички апартаменти под наем са напълно оборудвани,за да можете вие да си приготвяте храната.Острова е малък и много спокоен,идеален е за семейства,много красив,а и плажовете са много по-хубави от Халкидики.Препоръчвам ти Paradise beach,със сигурност не си виждал такъв плаж в БГ.Ние отсядаме при един дядо и една баба,Миналото лятото всичко на всичко 7 дни ни излезе 550лв със бензин,храна и спане.Бяхме с още едно семейство и си делнахме бензина.Отношението на хората е много добро и мисля,че ще останете доволни.Ако имате желание обиколете острова,отвема около 2 часа,но тъй като ще искате да спирате доста често за снимки,тъй като гледките са страхотни,по добре си отделете цял ден.Ние обикновено ходим в края на август,но и септември мисля,че ще е ок.Поздрави!

# 464

Привет!
.........а и плажовете са много по-хубави от Халкидики.

Хехехехехе много силно изказване. То вярно, че по вкусове сме различни, ама чак пък много по - хубави от Халкидики...... Изобщо не съм съгласна с това. Всяко от двете места си има собственото очарование, но Халкидики определено е много по-разнообразен от към плажове (има всякакви)- ситен пясък, широки (има и такива), каменисти, малки лагуни. А и пътя е почти еднакъв (до Керамоти и например Никити от София).

И не разбрах защо пусна 2 еднакви постинга един след друг.

Общи условия

Активация на акаунт