На море в Гърция 2013 - 1

• 124 182
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Лариса, подкрепям Параход на 99.9 %. Елинотел е хубав, но селото не е от най-романтичните Simple Smile, а Афитос ми е любимо място и по-точно х-л Афитис.
п.с. Ако можете да си позволите Данай бийч ехххх .... #Crazy

# 436
Тъй като доста хора идват с питане за нискобюджетна почивка (то няма и как да е предвид икономическия ни хал), искам да направя за пореден път уточнение относно естеството на разходите в Гърция.

5-10 евро плюс-минус от цената на нощувката не са от особено значение - основният ви разход в Гърция ще бъде по заведенията (ако ги ползвате, разбира се).
Вече ако планирате съвсем обран откъм разходи вариант - готвене в студиото, на барбекюто в двора и пазаруване от супермаркети, без ходене по таверни - тогава, да. Това не е толкова лоша възможност, особено ако човек е в готина компания за вечерната софра - повечето от сърбите и македонците правят именно така; по този повод някои от тях инвестират малко повече в по-просторно и луксозно студио с наистина хубав двор.

Другият вариант за нискобюджетно летуване са хотелите HB, някои от които се предлагат на доста добри цени - като база може и да са окей, но като качество на храната най-често ще са зле.
Тъй като бензинът в Гърция е по-скъп, предвидете и напълване на резервоара в България непосредствено преди границата.
Това мога да обобщя накратко.

# 437
  • Пловдив
 Hug
Благодаря Параход!

Искам аз да кажа, че тези дни следя на процент.бг (планет травъл) офертите - и пускат доста, които се покриват със желанието на половината от нас, търсещи хубава, изгодна почивка, на близко разстояние - имат хотели с халф борд, имат хотели с ол инклизив, има на халкидики, тасос, олимпийска ривиера. аз се бях спряла на олимпиан бей от олимпийската ривиера,тук една потребителка сподели, че е ОК, ако си падате по ол инкл, но...сега искам да пуснат нещо интересно за ситония, с храна и дати през юни и Запазвамее...

честно казано, решихме (защото не сме само нашето семейство), че за тази година, когато отиваме за първи път и не знаем къде, какво е най-добре да отидем с храна, а не да носим, купуваме и готвим, по таверни не става винаги, особено с малки деца (трябва да си има супичка за тях и то без да палим колата или да тръгваме до таверната...)...та така, догодина повече!

# 438
  • с/у ОколоМръсТното
супата в олл инкл. на олимпиан бея беше само вечер. не си я представяй като нашенските супи...

# 439
  • В светлината на слънцето
Аз само да уточня, че ако се прави резервация отрано, никой не те натиска да плащаш на 100% цялата сума (каквото условие поставят някои български курорти и хотели например). Капарото най-често е около 20%.

# 440
  • София
lulumba, някои се връзват гащите така, а и ползват парите за друго, докато дойде време за плащане Simple Smile Предполагам, де

Главата ме заболя, момичета. Търся самостоятелна къща - 3ма възрастни и детенце, в близост до плажа в района на Никити или Вурвуру. Навсякъде, каквото и да видя се отдава по отделно на стаи... Притеснява ме факта, че може да има непознати хора в периода и да не можем да разделим двора и изобщо да изкараме спокойна почивка.... Та въпросът ми е, дали изобщо мога да открия такова нещо и ако някой е бил на подобно място и има координати, ако може да ми ги предостави, дори и на лични.

Ще съм много благодарна от все сърце!

# 441
Виоленца,
това, което искаш, излиза по-скъпо отколкото студио в по-голяма къща, предполагам си го предвидила?
Ето едно предложение - всъщност две. Къщата в Никити е с два апартамента, а във Вурвуру - само с един, голям.

Мога да ти покажа и една самостоятелна вила в Торони, която съм проверила лично, но тя е на доста сериозна цена.

# 442
  • София
Здравей, Параход. Предвидила съм по-голям бюджет за сметка на по-голямо спокойствие. Сега ще пусна запитване за цени и ще информирам, за други които се интересуват Simple Smile
Едно голямо благодаря!!!!!

# 443
  • София
супата в олл инкл. на олимпиан бея беше само вечер. не си я представяй като нашенските супи...
обикновено са по 2 вида -  топла супа и подобие на таратор. Grinning

# 444
  • софия
АЗ запазих за Посиди парадайс- AI -73 евро на вечер на семейство от 23.5-26.5

# 445
За студиата:
От л.о. в последните две години се натъпка с българи в ираклица и перамос Спали сме и в двете села на цени ЮНИ 45евро ЮЛИ - 55-60евро ;Август 75евро Септември пак 45евро. това е така, защото е тъпкано все едно си на Слънчев бряг;Несебър.
Mного благодаря за това инфо! Спести ми доста ровене, защото точно днес заоглеждах този район, но не ми се плаща повече от 40 евро за юни, още по малко пък ми се ходи по претъпкани плажове  Whistling

# 446
  • София
Искам да благодаря и на вивалди за сайта. Искам да ви кажа, че това, което ме интересуваше го намерих! На пръв поглед намирам къщи с две спални, хол и кухня за 80-120 евро. Сега вече имам огромен избор. Много благодаря на параход и вивалди.

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 17:00 от violenzaa

# 447
Лариса, от високия клас това, което трябва да разгледаш, са Данаи бийч, Елинотел Аполамаре, може и популярното Сани, но задължително извън българските национални празници Simple Smile
Антигони Бийч е много приятен. Антемус има добри отзиви във форума.

Моето предложение обаче (особено ако Данаи ти се струва скъп, защото той е ужасно скъп Simple Smile), е да избереш хотел в Афитос - Blue Bay, Rigas, Afitis... плажът на селцето не е от най-хубавите в Халкидики, но то е най-близкото до романтична атмосфера, което полуостровът предлага. Има чудесна стара архитектура и прекрасни заведения с гледка към морето.
Лариса абсолютно съм съгласна с Параход - Афитос е най-романтичното място на 3те ръкава  Peace За хотел Афитис от личен опит мога да потвърдя, че е ОК, друг вариант ако сте без деца, което предполага повода  Wink е ТОВА
Антигони бийч е много добро предложение - проверено  Wink но е по-изолирано, Антемус - също няма да ви разочарова....Данаи е класа, имам приятели, които ходят там на няколко годишнини от сватбата и винаги се връщат доволни и заредени  Grinning... но за съжаление не е за всеки джоб  Sick
За Аполомаре - от 2ма вече чувам, че са свалили нивото за съжаление, последно септември  Rolling Eyes

# 448
  • София
Гледам офертите от процент и искам да ви питам за Anna Maria Paradise***, Халкидики, по-подробно ме интересува как е плажа там,пясъчен или каменист,някой дали знае как стои въпроса със шезлонги ,има ли свободна зона за чадъри?
И аз като повечето начинащи, и с малко дете, на първо ходене ще заложа на хотел,поне с HB.

# 449
  • Пловдив

Мога да ти покажа и една самостоятелна вила в Торони, която съм проверила лично, но тя е на доста сериозна цена.

моля, покажи я. или друга вила, в която се събират 4-ма възрастни с 2 деца.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт