На море в Гърция 2013 - 1

• 124 160
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
Записвам се да следя темата. Никога не сме ходили на почивка в Гърция. Искам тихо място, възможно най- близо до плажа, със кухня и ако може да е евтино и да е близо до България. Май много искам. Отивам на първа тема да чета и се образовам.

# 196
Не е много, точно Гърция е твоето място  Peace За поредна година ще ходим там, изискванията ни не са по- различни от твоите и всяка година се влюбваме все повече и повече в гръцкото море, плажове, тихи селца и спокойствие Heart Eyes

# 197
  • София
Моля, препоръчайте ми студио на първа линия, населеното място не е от значение. Ние сме с малко дете и е желателно да има и вътрешен двор.

# 198
  • До сърцето...
Да се запиша и аз да ви следя.
Търся изгодно настаняване за м.юни на о.Амуляни (мисля, че така се изписва). Ако някой е ходил и е доволен от настаняването там, моля да сподели.

Ние бяхме на на о.Амулиани (или както там се пише, но в booking го пишат так и аз така си му казвам).
Настанихме се в хотел Kastalia и много ни хареса. Отзивите в booking също са отлични. Хотела е в селцето Амулияни, не е на самия плаж. Но пък магазините и кръчмичките са под носа, а и плажа Аликес не е далеч (5 мин. с кола; 15-20 мин. пеша).
Ние си изкарахме чудесно, пожелавам го и на тебе! Peace

# 199
  • софия
На отчет и тук. Започва се пак с търсенето и чуденето. Дано само не се натреса като миналата година.
 Hug
Сподели, моля  Simple Smile

Не искам да се повтарям. Споделих миналата година Simple Smile

# 200
Цитат
Ние бяхме на на о.Амулиани (или както там се пише, но в booking го пишат так и аз така си му казвам).
Настанихме се в хотел Kastalia и много ни хареса. Отзивите в booking също са отлични. Хотела е в селцето Амулияни, не е на самия плаж. Но пък магазините и кръчмичките са под носа, а и плажа Аликес не е далеч (5 мин. с кола; 15-20 мин. пеша).
Благодаря за отговора Radika  bouquet

# 201
Моля ви за коментари на следните хотели:

Anna Maria Hotel  

Main Road, 63085 Пефкохори;

Panorama Inn Hotel

V. Konstantinou & Katerinis 10, 60100 Паралия Катерини;

Ще съм също много благодарна да ми препоръчате  хотел (в близост до плажа) с възможности за

риболов.

Септември бяхме в Анна Мария Парадайз, собственикът е брат на този, който държи Анна Мария. До плажа се стига през улица повече от указаните 100 м. на локацията в гугъл мапс се вижда добре, че не е близо. Самия хотел, бяхме там на организирана таверна вечер, е обграден с доста басейни и малко тревна площ, стилът с едни амурчета и шадраванчета, малко нео барок, нооо това са подробности  Flutter, храна прясна, аз лично не бих повторила, защото не отговаря на това, което търсим, непрекъснато трябваше да ходя и пазя детето да не падне в басейна. Собствениците изключително любезни и гостоприемни.

# 202
савана благодаря за отговора. За по-големи деца сигурно  ще бъде скучно на това място. Мисля да се ориентирам към Паралия Катерини.

Ще съм много благодарна за отзиви за
Panorama Inn Hotel

или ако някой ми препоръча хотел подходящ повече за 13 годишни деца.

# 203
савана благодаря за отговора. За по-големи деца сигурно  ще бъде скучно на това място. Мисля да се ориентирам към Паралия Катерини.

Ще съм много благодарна за отзиви за
Panorama Inn Hotel

или ако някой ми препоръча хотел подходящ повече за 13 годишни деца.

Много добра оценка в booking 9.1 и изглежда много по-добре от първия  Peace

# 204
  • софия
Цитат
За тази година и за нас това е мястото. Имам намерение следващата седмица да приключа драмата с резервацията. После ще споделя. Омръзна ми да се щурам. Приятелка е много доволна и тази година няма да експериментирам.

# 205
  • София
Цитат
За тази година и за нас това е мястото. Имам намерение следващата седмица да приключа драмата с резервацията. После ще споделя. Омръзна ми да се щурам. Приятелка е много доволна и тази година няма да експериментирам.

И аз го загледах, макар, че май ще сме компания и гледам и къщи.....

# 206
На отчет и тук. Започва се пак с търсенето и чуденето. Дано само не се натреса като миналата година.
 Hug

Пост № 1414, стр. 95 от мненията на zvanche ( измежду мнения за Лидл, Вип Брадър , колективно пазаруване и прочие),

# 207
  • софия
 Hug

Пост № 1414, стр. 95 от мненията на zvanche ( измежду мнения за Лидл, Вип Брадър , колективно пазаруване и прочие),
Laughing има и друг начин. важен е резултатът Mr. Green

# 208
другият начин не ми излезе в търсачката Grinning

Момичета и аз съм нова тук, но за да не бълваме страници безполезни постове, опитайте се да четете и назад, както и използвайте търсачките.

# 209
  • софия
другият начин не ми излезе в търсачката Grinning

Момичета и аз съм нова тук, но за да не бълваме страници безполезни постове, опитайте се да четете и назад, както и използвайте търсачките.
Инфо-то, което си намерила вече не е актуално. Нормално.  Mr. Green

Спирам със спам-а. Със сигурност тази година ще бъде Амулиани. Тъкмо харесах нещо и се оказа, че няма свободни апартаменти.  Confused Вече има разпродадени хотели (за средата на юли).

Общи условия

Активация на акаунт