MAC & Sephora - 9 тема

• 35 852
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
kopche, благодаря!   bouquet
Пожеланието ти е много готино!  Party Mr. Green

И от мен честита Нова година!
Пожелавам много здраве, щастие, късмет и усмивки!   bouquet

# 16
Момичета свиркайте като се появи Vice палитрата в Сефора. Случайно я загледах и адски много ми хареса, но се оказа, че е свършила абсолютно навсякъде в УК.  Crossing Arms Май освен в американската Сефора на друго място не можах да я намеря.  Tired Някой ако попадне на нея моля да сподели.  Peace

# 17
Беболинка, аз доколкото разбрах в Сефора в София е свършила vice и повече няма да получават

# 18
Честита Нова Година!
Пожелавам ви любов във всякакви аспекти.

Благодаря на Вдовичката за темата! Heart Eyes Hug  bouquet

Вечните ми любови Мас и Шанел не ме предадоха и в новогодишната нощ и заложих на много техни продукти. Heart Eyes

# 19
  • София
Честита Нова Година, момичета  Hug

Идвам да споделя за Ciate Velvet Manicure - с извинение (и без) този сет е абсолютен боклук. Лакът не е лош, бива, но ефектът е пълна трагедия. Изглежда точно все едно сте си легнали с още не изсъхнал лак и той се е деформирал от спалното бельо. Не си хабете парите за това недоразумение  ooooh!

# 20
Искам да попитам тези, които имат метеоритите, как изглеждат на професионални снимки?  Hug

# 21
Честита Нова Година, момичета  Hug

Идвам да споделя за Ciate Velvet Manicure - с извинение (и без) този сет е абсолютен боклук. Лакът не е лош, бива, но ефектът е пълна трагедия. Изглежда точно все едно сте си легнали с още не изсъхнал лак и той се е деформирал от спалното бельо. Не си хабете парите за това недоразумение  ooooh!

Защо Ел? Hug
Благодаря ти, спести ми едни пари. Харесах лилавия и мислех да го вземам, но онзи ден бързах страшно. Грабнах хайверения и палтирата и реших, че друг път ще взема другите желани неща.

Моля, модератор да сложи в началото на  тази тема, старата тема, за да се намират лесно, защото имат ценна информация. Благодаря!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691307.msg23713885#msg23713885

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 17:47 от densi

# 22
  • София
Densi, точно с лилавия сет съм аз. Като се лакираш се предполага, че трябва хубаво да полееш лака с велвет-четата. Само че има лимит, който може да се захване за нокътя. Като полееш хубаво наистина седи добре, но не може всичко от това, което си сложил, да се залепи. И всъщност остава само един, доста тънък слой ефект. Останалото пада. И сега като си погледна ноктите виждам само маникюр, който е като размазан. Никакъв ефект, само дефект  ooooh! Хайвереният е много труден за носене, но има такава красота, че всичко му е простено. А този (velvet) и е пълна трагедия.  Tired

# 23
Да хайвера е само за супер специално поводи и то като акцент. На всички пръсти аз никога не можах да го нося.
Имам ти пълно доверие за козметични продукти и другия сет ще го пропусна.
Благодаря ти за ревюто и споделянето. Hug

# 24
А този (velvet) и е пълна трагедия.  Tired[/color]

Имах такива подозрения. И аз благодаря за предупреждението!  Peace

Прекрасна нова година желая на вскички ви, красавици!  Hug cheers

Аз посрещнах с Whisper of Gilt обилно на бузките, много е красив  Heart Eyes

# 25
  • София
Честита 2013-та, момичета! Пожеланието на Копче е един път  Peace
В последните дни на старата година ходих да гледам Монте Карло-то на Шанел. Наистина е непретенциозен червен цвят. Но ми се стори съвсем като балсамче. А бях отишла с идеята да си тръгна с него.
Денси, убеди ме да го купя  Praynig Кажи, че е трайно или друг плюс, който ми е убягнал  Mr. Green

# 26
  • в пералнята
Честита нова година с пожелание за много оригиналност, свежест и ексцентричност  Peace

# 27
Честита 2013-та, момичета! Пожеланието на Копче е един път  Peace
В последните дни на старата година ходих да гледам Монте Карло-то на Шанел. Наистина е непретенциозен червен цвят. Но ми се стори съвсем като балсамче. А бях отишла с идеята да си тръгна с него.
Денси, убеди ме да го купя  Praynig Кажи, че е трайно или друг плюс, който ми е убягнал  Mr. Green
На моите устни всичко е трайно, така че не съм критерии. Не ям, не пия и не пуша и дори балсам докато не изтрия с ръка или салфетка ми мазнее.
Няма плюсове това червило, за мен е просто единственото. Отива на всичко, подхранва, не се съобразяваш с него, има красив вид и гилза и е най-хубавия чревен цвят, който някога съм откривала. А аз не е като да не пробвам, особено червила знаете. Whistling
Имам над 70 бр., но ако трябва да съм с едно ще е точно Монте Карло. Името му ми харесва също.
Но това са само мои размисли, чуждите са си друго нещо. Ако не ти трябва или не го харесваш достатъчно не го купувай, а търси своето. Heart Eyes Hug

# 28
  • София
Радвам се, че съм ви спестила един излишен харч  Hug
Аз снощи бях с хайверения. Днес го махнах, за да пробвам velvet-а. Сега и него трябва да махна, за да сложа нещо нормално  Whistling

# 29
  • София
Искам и аз хубаво червено червило. Flutter
densi нещо на Кейт, Римел и Максфактор-Калър елексир като сравнение можеш ли да направиш? Thinking
Някакво хубаво червено, което ако не ми хареса, да не съжалявам за инвестицията след това. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт