Баща му се намеси...

• 33 203
  • 631
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не останах с впечатлението, че момичето е финансово зависимо от приятеля си.

Финансово не, ама емоционално  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 76
Бизнес може да се прави и на Нова година, лошо няма. )

Няма начин. Освен ако тотално не ти пука за семейство и близки разбира се, и не целиш при това красноречиво да им го демонстрираш.

# 77
Изтрещява народът масово и това е.  Tired

# 78
Бизнес може да се прави и на Нова година, лошо няма. )

Няма начин. Освен ако тотално не ти пука за семейство и близки разбира се, и не целиш при това красноречиво да им го демонстрираш.

Да бе големия бизнесмен, за това не може да живее самостоятелно и живее при родителите си ...

# 79
  • София
Изтрещява народът масово и това е.  Tired

Ааааааааааа за мъжете се отнася това изтрещяване. Ние сме си добре  Mr. Green Mr. Green

# 80
  • Варна
Здравейте отново!
Мисля, че темата загрубя. Както почти всяка тук. Защо винаги всички свързват подобни ситуации с друга жена, с изневяра ? Само и само развитието да стигне до там , с пуканките ли? Нямам нищо против обсъждането и на този вариант(намеса на друга), но защо винаги става така подигравателно? С насмешка, с грубост и т.н.
Аз темата си я написах с цел - може ли на голям човек родител да му повлияе.
Разбира се, от тук нататък се започва на посоки , в което няма нищо лошо, но все пак....
В крайна сметка, каквото и да стане, живота продължава.
Да, млада съм, развивам се професионално, мога да бъда самостоятелна.
И в никакъв случай аз по никакъв начин не искам и нямам намерение да обиждам или да обвинявам баща му.
Най-вероятно проблема е в сина( аз никога не съм го и отричала ). Този син , който така или иначе не знае какво иска и отказва да порасне в някои отношения!
Разбира се, че има други дребни неща, за които аз не съм писала. Но те не засягат друга жена, разправии, караници , скандали и т.н.

# 81
Не приемай нещата толкова лично;) Обикновено първите няколко мнения са по темата, а от там нататък само си чешем езиците.  Mr. Green

# 82
Според мен, обяснението не е в друга жена, а в нежеланието на мъжа да развие връзката ви. Баща му навярно се притеснява, че такова развитие няма, а ти просто си живееш у тях - без брак, без деца, без общо бъдеще и го е заявил. Синът пък надали има такива намерения - не иска да превръща нещата в по-сериозни и затова е готов да се изнесе временно, докато прекрати отношенията.

# 83
Не приемай нещата толкова лично;) Обикновено първите няколко мнения са по темата, а от там нататък само си чешем езиците.  Mr. Green

Не е така. В тази тема почти всички постове са по представената ситуация; има и няколко с тон, който не е най-подходящият, но всеки със стила си.

Аз темата си я написах с цел - може ли на голям човек родител да му повлияе.

Може. И други неща може, всички изписани по-горе. Понеже не сме на твое място, не знаем подробностите, оттам са всичките "посоки".

Разбира се, че има други дребни неща, за които аз не съм писала. Но те не засягат друга жена, разправии, караници , скандали и т.н.

Точно това имах предвид, когато написах, че изнасянето на подробности по форумите не помага. Липсата на информация е обратнопропорционална на полезността на мнението. Обичайният повик по темите "дай още подробности" също не помага, защото колкото и да изпишеш, ние не сме там, не ви познаваме, не знаем какво се случва нито в теб, нито в него. Това го знаете и оправяте само вие. Та и да пишеш, и да не пишеш - според мен - все едно. На твое място не бих писала, но и не бих се изненадала, че темата не ми помага по начина, по който съм очаквала. Няма как да стане, въпреки добрите намерения на писалите.

# 84
ШоШ, вижда се, че и ти нямаш желание да отговаряш на зададени въпроси с цел изясняване на ситуацията.
Та не виждам на кое точно се сърдиш и подскачаш.
Тук всеки може да се прави на много "голям", но в живота се показва точно обратното.
Естествено, че друг човек може да повлияе на възрастен индивид. Всеки ни влияе по един или друг начин, малко или много.
И не, не смятам, че за промяната на гаджето ти е виновен баща му.

# 85
ШоШ, вижда се, че и ти нямаш желание да отговаряш на зададени въпроси с цел изясняване на ситуацията.
Та не виждам на кое точно се сърдиш и подскачаш.
Тук всеки може да се прави на много "голям", но в живота се показва точно обратното.
Естествено, че друг човек може да повлияе на възрастен индивид. Всеки ни влияе по един или друг начин, малко или много.
И не, не смятам, че за промяната на гаджето ти е виновен баща му.

ШоШ-и иска да и поставим диагноза без да казва от какво е болна  Mr. Green

# 86
  • София
Така или иначе, до момента заа 4 години нещата във връзката са в застой - нито се разделят, нито се женят. Моля, привържениците на съжителството без брак да не ме погват, но на мен ми се струва нередно един мъж след три години връзка да заведе партньорката си в родния си дом, да живее тя там година и половина, и да няма предложение илли решение за женитба. За толкова много време деца се раждат. По мои събуктивни наблюдения, ако една връзка не се развие до третата година в посока сватба или раздяла, то раздялата е въпрос на време, и до сватба така и не се стига. Самоо като илюстрация искам да дам връзката на нашумелите Райна и Константин - влачиха се (то човек не можеше да цъкне канал без да изскочат като Джак-ин-дъ-бокс) се сума години, голяма любов, голямо чудо, и накрая за няколко месеца той се ожени за друга, че и дете се появи. Авторката да не се сърди по въпроса за предположението за друга жена, защото един мъж промени ли се по време на дълга връзка, или го е цапнало нещо по главата, или вече търси/има друга жена на хоризонта. Не зная кое е по-неприятно.

# 87
Интересно защо задаваш въпроси като не си готова да чуеш истината която боли? Ти вече си имаш своя отговор- баща му е виновен, наговорил го е нещо и сега добричкия, невинен ангел небесен е принуден да те зареже. Неее...той иначе много те обича, даже на село те е завел от обич, но уви...другите изроди такива се месят в личния ви живот и ти развалиха щастието. Laughing

А сама способна ли си да включиш малко сивото вещество и да помислиш, дали родител с един разговор е способеен да накара някого да престане да обича любимата си жена. Сигурно му е направил магия да ви раздели. Чаршафки не ви ли е подарявал дядото скоро?  Joy

Защо задаваш въпроси като не си готова да чуеш други мнения освен своето собствено?

Мила, не казвай на никого че е бил на бизнес-среща на връх Нова година ако не искаш да чуваш че  кръшка любимия ти заедно с подобаващите подигравки към свещенната ти наивност. Wink И продължавай да си живееш в заблудите за щастие, поне докато не ти го е казал още директно в очите. Ако продължиш да се правиш на приятно разсеяна и не щеш да си тръгнеш доброволно, много скоро и това ще стане.

# 88
  • София
Така или иначе, до момента заа 4 години нещата във връзката са в застой - нито се разделят, нито се женят. Моля, привържениците на съжителството без брак да не ме погват, но на мен ми се струва нередно един мъж след три години връзка да заведе партньорката си в родния си дом, да живее тя там година и половина, и да няма предложение илли решение за женитба. За толкова много време деца се раждат. По мои събуктивни наблюдения, ако една връзка не се развие до третата година в посока сватба или раздяла, то раздялата е въпрос на време, и до сватба така и не се стига. Самоо като илюстрация искам да дам връзката на нашумелите Райна и Константин - влачиха се (то човек не можеше да цъкне канал без да изскочат като Джак-ин-дъ-бокс) се сума години, голяма любов, голямо чудо, и накрая за няколко месеца той се ожени за друга, че и дете се появи. Авторката да не се сърди по въпроса за предположението за друга жена, защото един мъж промени ли се по време на дълга връзка, или го е цапнало нещо по главата, или вече търси/има друга жена на хоризонта. Не зная кое е по-неприятно.

Е това май си е самата истина  Flutter Flutter

# 89
Сигурна съм, че авторката може още много да ни каже по въпроса с техните отношения, но не желае, защото знае как ще реагираме.Проблема изобщо не е в разговора на бащата за нейната самота.Има още неща, но ги премълчава.

Общи условия

Активация на акаунт