Магията на изтока - 17

• 57 329
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти за това слънчице Шохей Hug. Като го гледам направо не мога да повярвам, че е по-голям от дъщеря ми Laughing. Дано преведат новия му сериал. Макар че не си падам много по такъв сюжет, заради него може да се жертвам Wink.

# 106
Оо, първи епизод на Saki е готов. Има вече превод на английски. До тук с два сериала, които излязоха са 100-процентови преводачите от японски. Дано продължи и все така добре. Само тайга-драмата не са я подхванали още, но и това е заради хардсъбнатата версия на китайски и японски. Дано качат и версия с отлично качество, макар че аз още в неделя след излъчването я имах вече, качена в японските сайтове, не зная защо от d-addicts не качват тези версии. С перфектно качество са и няма досадни субтитри.

# 107
Добре е, че вече има субтитри. Да се надяваме, че преводачите ще продължат така до края.

Днес съм Примадона  Flutter и съм на вълна FT Island  Listen

# 108
  • MJF
Мноого съм тематича, почнах Beautiful Rain, още само еп. 1 изгледан. Шошулчо знае Шохей  Laughing, няма за него ни еда загадка в състава.

Тайна ,  My Father 2007 заплют за гледане.

Аз на корейския текущ фронт съм с 1+1/2  заглавия а новите нека трупат епизоди през това време. "1/2" е  I Miss You , да похваля Park Yoo-Chun за играта . Това заглавие го преглеждам от любопитство към актьорите и да се сърдят на режисьор и сие. На последните определено им трябва един Антъни , за да ги строи и преброи  Mr. Green  и да не расте броя на епизодите като гъби след дъжд.

Mr. Green мнооого добре кръстена е дорамата тогава School 2013, тъкмо да не се бъркам, автоматичво се ориетирам че не съм й таргет.  Thinking училищна тематика/ съответни проблеми  гледам май само от европейци направена. Има и съм гледала много полезни.
Tuon, подозрително мълчиш за корейския ти сериал  Thinking Simple Smile

# 109
ШШшшшш,тихо   tiptoe На последните епизоди съм,но ако денонощието беше 32 часа щях да съм го изгледала.
Хареса ми,смея се с глас и пророних няколко сълзи.Няма безбол,няма досадни сегашни,мама не поставя ГГ в много сконфузни ситуации,главните не изпадат в крайности с държание и облекло.Само бившата ме дразни как се появи сякаш я е нямало 5 мин. и иска всичко да е както преди.
Отдавна не съм гледала толкова прекрасен корейски сериал.

# 110
А как само щеше да го пропуснеш заради единия бейзбол ppp.

# 111
  • София
ШШшшшш,тихо   tiptoe На последните епизоди съм,но ако денонощието беше 32 часа щях да съм го изгледала.
Хареса ми,смея се с глас и пророних няколко сълзи.Няма безбол,няма досадни сегашни,мама не поставя ГГ в много сконфузни ситуации,главните не изпадат в крайности с държание и облекло.Само бившата ме дразни как се появи сякаш я е нямало 5 мин. и иска всичко да е както преди.
За кой филм става дума?

# 112
За кой филм става дума?
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=622&st=0 - този Wink

# 113
А как само щеше да го пропуснеш заради единия бейзбол ppp.
Така е.Кой знае колко интересни неща съм пропуснала,защото не гледам това или онова.Радвам се,че и ти ми го предложи. Hug

Тайна,ако не си го гледала го преоръчвам.Много леко се гледа.

# 114
  • София
  Мерси Дидка, Tuon, не съм го гледала, каних му се няколко пъти, но спорта ме спира.Но щом казвате,че е хубав, ще опитам да го видя. Сега започнах  Operation Love и School 2013 .Току -що изгледах един китайски Изтока среща Запада, детска работа.Съвсем друго очаквах,съдейки по заглавието.

# 115
Тайна,спорт няма.Добре...съвсм малко,че дори не ти прави впечатление.Използват го на подходящи моменти и играе ролята на метафора за живота и любовта.

# 116
  • MJF
Три епизода анблок Beautiful Rain. Силен емоционале заряд и в 3-и и в 4-и епизод и направо се уморих. Здравословен рев. Сценариста умело ми вади душата.  Crazy се като видях колко заглавия е натрупала Mana Ashida. В първите 2 епизода има моменти когато играта й куцаше, както и тази на другия дребос Serai Takagi но вината е на сценариста/ преводача. 3 и 4-и епизод вече няма такива моменти.

Бейзбола е мираж щом не го помня в  9 End 2 Outs  Mr. Green. Tuon, обаче много ласкаво си го обрисувала. Помня че имаше една майка "прелест", доста крясъци и рев  но двамата главни герои бяха що годе нормални, живееха в 21 век  Laughing Така де, за баланс малко кусури да спомена  Mr. Green Wink Hug

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 19:09 от 6o6ul4o

# 117
Хванах се с Flower Boy Next Door и изгледах двата първи епизода с превод на английски. Ще го гледам, поне за сега, но признавам ви, че няма такъв отвратителен женски образ като този на Park Shin Hye! Тя, че героинята си е здраво психясала, едно на ръка, но във втори епизод дойде и поредния култов момент. Да го разясня.
Тя е един много как да го нарека... зелен гражданин на планетата Земя. Пести от вода, пести от електричество, но мисля, че думата дори не е точно пести... Нейните съвети ми бяха особено "полезни". Така, първо: ако загреете вода в чайник (на газов котлон) и я налеете в бутилка, завийте бутилката с хавлия, и я носете с вас из стаята, защото така ще сте дълго време затоплени (ГЕНИАЛНО! Как не се бях сетила до сега?). Второ: когато водата останала в чайника започне да изстива, в никакъв случай не я изхвърляте, а я използвайте за миене на зъби, за да си измиете лицето и най-важното - за пране на ръка! (Не, не, не, не!!!!) и това, което остане от водата, т.е след миенете на лицето, зъбите и прането, отново в никакъв случай не похабявайте, а използвайте, за WC-то! Винаги изключвайте всичко, което би могло да пилее електричество - например: няма нужда да гледате телевизор, нито да използвате електрическо одеало (при минус не знам колко градуса), след като можете най-лесно да режите проблема като си облечете едно върху друго няколко якета, да стоите така в стаята, която естествена е неотопляема, и да спите с тях. Сега естествено тъпите корейски сценаристи отново са пропуснали, че героинята в същото време използва компютър, но бял кахър. Това е една малка част от това, което видях във втори епизод... Поредната корейска малоумщина, в която този път са забъркали и любимото ми Amuse-момче, барабар с корейската ми любов.
Хванах се за главата... Мега "шедьовър", но този път с напълно психясала главна героиня. Актрисата тотално я зачеркнах.

2в1, Love & Marriage (2008) не е за мен. Бих му дузпата много бързо. Циркът беше пълен още в началото и ме отказа. Ще гледам за сега Kim Ji Hoon само в настоящата корейска психо-романтична-мелодрама Flower Boy Next Door.

Шоши-сан, прелест e Beautiful Rain. Истинска японска прелест, каквато само те могат да създадат от всички азиатци. Духовната, емоционална награда за нас, зрителите е огромна.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 19:24 от rossonera

# 118
  • MJF
 Joy ще залагаме ли колко време/ епизода  rossonera ще издържи туй "чудо"  ThinkingJoy Hug. А те чака и вятъра, който наближава. Хич не те  виждам да гледаш едовремено 2 броя корейски тв драми, пардон едното уж е комедия.
Е и аз зеленото обичам но
Второ: когато водата останала в чайника започне да изстива, в никакъв случай не я изхвърляте, а я използвайте за миене на зъби, за да си измиете лицето и най-важното - за пране на ръка!
  Thinking Joy  Mr. Green

# 119
Tuon, обаче много ласкаво си го обрисувала.
Mr. Green Днес съм в добро настроение.
Има майка,леко истерична,но е корейка с дъщеря на 30 без мъж и деца.Не я дават много и само в началото изпадав истерия. Кусури Shocked какви кусури newsm78 ами няма.

2в1,стана ми интересно за корейските ученици.Сподели повече,ако имаш желание.

Да тегля ли "The Fugitive: Plan B" или да не го тегля?

Аз съм в голяма ? относно водата от чайника Rolling EyesСамо за пране на ръка ли става или може за крачно пране. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт