Магията на изтока - 17

• 57 327
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Can we get married изгледан. Мнението ми е 50/50. Добро актьорско представяне, и млади и стари, но ужасно клиширани, дразнещи и досадни образи на всички майки. Редовното "Правя го за твое добро", с което оправдаваха откачените си действия, се набиваше през цялото време Tired. Добре, че имаше един разумен баща, който да балансира и една 50 годишна леля с новооткрита любов към моторите и към един определен рокер, които пък внасяха свежа нотка от време на време.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 09:07 от 2в1

# 91
От вчера търся едно клипче .Сигурно сте го гледали,но да е увековечено в темата.
Интересен пазар в Банкок

Попадна ми и  това - басейн в Токио

# 92
 newsm56

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 20:35 от 2в1

# 93
Добро утро Simple Smile. Я да видим дали тези момченца ще ви събудят  newsm08.

# 94
  • MJF
 Coffee
С каква рутина само действат продавачите на пазара с влака  Crazy. Все едно ще минава някакво си колело да речем  Joy. Изгледах и другия клип отстрани за влака през пазара  Joy  hahaha Joy. Стоплих се.  Hug

Jaejoong - One kiss ми звучи добре като музика.

# 95
За много години!

Сезона при японците започна, а в петък, събота и неделя съвсем ще набере скорост (нямам търпение за готвач Юта Лукчев и за Такеру в Tonbi). 2в1, препоръчвам ти Saki с Шохей Миура. Сигурно вече си прочела какво написах вчера в темата му, за това няма да обяснявам повече. Мисля, че ще ти хареса, а и зная, че сериал с Миура-сан не връщаш. По някое време може да ти се прииска да треснеш главната героиня с нещо по главата, но ще го преодолееш, а и имаш тренинг с корейските зли свекърви, търпелива си по отношение на подобни женски образи.

Шошулчо, метна ли Дайске-Шохей и в Beautiful Rain?
Значи Рурони Кеншин го разпозна отлично само от бентото, мм? Ех, този мой Шошулчо! Наистина е отлично направено, с майсторлък.

Друго интересно нямам. Ще ви пиша отново, когато стартират дорамите и ги поотсея. Да видим какъв ще е сезонът при японците.
Да, щях да забравя. Изгледах и първи епизод на корейския сериал Flower Boy Next Door. Потресаваща главна героиня. Гардеробът й е един път (от ма'алата пасти да ядат пред нея). Развлечена, невчесана, спи с якета, завита в чувал - култ. Ама направо как да й устои главния герой и да не се влюби в нея, мм?  Издържах само първи епизод и дори заради Yoon Shi Yoon и японското Amuse-участие в лицето на Коки Мизута, не мога да изтърпя преиграването на Park Shin Hye. Огромен дразнител.

# 96
Е как да няма,как Shocked rossonera Naughty
Годежа на Овечкин с Маша Кириленко малка новина ли е,а?Трябва да почерпиш. Mr. Green

Шош,това се нарича екстремно пазаруване  Mr. Greenпри това съобразено с пътната обстановка.

# 97
 Laughing Ейй, веднага ме засече за моята хокейна любов.  Joy

Да, новина си е. Той го сподели в Туитъра си и когато си отворих телефона след като получих съобщение, едва се удържах да не припадна. Не, шегата настрана, но аз много се радвам за него, а и от години съм фен на Машенка. Много я харесвам. Сашко си е дзвер (гениален хокеист!), трябваше му и красавица.  Laughing

По-голямата новина с Овечкин тези дни е, че вчера се върна във Вашингтон, защото най-после играчите и лигата се договориха и сезонът в NHL дори без половината от двубоите ще стартира на 17 януари, така че двойно съм щастлива! Лишиха ме от хокей 4 месеца, сега шоуто започва.

Радвам се, че веднага писа и го видях, за да ти отговоря.  Hug

# 98
  • MJF
 Misc Ghost  охо и rossonera се разписа в 2013! Даже и познатото   Рурони Кеншин  бенто виждам  Hug.
Ще, ще ще вида Шохей като почна, още  малко мотаене  Blush.
 Laughing хаха стилиста на споменатата героиня нищо чудно да е пазарувал от тоз пазар баш когато е надул свирката влака и се е получила гротеската.

# 99
Прочетох аз, всичко си прочетох. И за новата тайга-драма с участието на Шун се осведомих Wink. Сега остава и субтитрите да дочакаме. Дано тази година преводачите от японски са по сериозни и експедитивни и да не зарязват проектите по средата.

Още, когато за пръв път преди време гледах клипа с влака през пазара си помислих, че хората там трябва да имат железни стомаси, че да си позволяват да купуват храна от там. Мотрисата буквално си минава над храната. Хайде, плодовете и зеленчуците ще ги измиеш, но месото, рибата, готовата храна....  doh.

И малко снимки от другата корейска драма, която rossonera се е наканила да следи, че да пооправим впечатлението от Park Shin Hye. Поне съм сигурна, че Song Hye Gyo едва ли ще е с подобна визия. Мацката е страхотна навсякъде, където съм я гледала до сега (може и да съм леко пристрастна, но е една от любимите ми корейски актриси Blush)

Малко офф топик
Скрит текст:
Понеже в нашето семейство често гледаме и руски филми по желание на съпружето Mr. Green, да споделя за един, който гледахме по празниците - Духless. Не съм чела книгата и предполагам, че тя е по-добра, но филмът не беше лош. Животът на новите руски юпита - пари, секс, наркотици и мръсни номерца. Нищо ново под слънцето, но с руски привкус.

# 100
Вижте за какво говоря в Flower Boy Next Door. И това е само една малка част от "модната линия" на главната героиня. Логично го поставям в спойлер, за да не шокирам потребителите.

Скрит текст:

Шошулчо, сещам се сега за този твой пост, в който спомена, че ти звучи психо. Разбирам те (след като видях първи епизод), то си е направо психо, защото и самата героиня в повечето време мълчи, не излиза от дома си и гледа само с бинокъл през прозореца си как живеят други хора (дори следи един млад мъж, в който е влюбена). Култ! Корейски култ! Определен е като романтична комедия, ама това си е по-страшно и от филм на Хичкок.
2в1, за "Корейският вятър, който ще ме отвее през зимата" и аз имам усещането, че главната героиня ще ми допадне, да не дърпам обаче онзи черния за опашката, че... Но като видях как завърши корейския филм от 2006 г., който е също римейк на японската дорама, по която ще е и този корейски сериал, никакъв шанс няма да му оставят на героя на Чо Ин Сонг. Ще си го убият и няма да им мигне окото.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 14:37 от rossonera

# 101
  • София
  Да ви препоръчам един много тежък филм, по истински случай.

http://asia-tv.su/publ/filmy_po_godu/filmy_2007/moj_otec_2007_my … ather/55-1-0-3342

# 102
2в1, допитвам се до професионалното ти мнение за един корейски сериал. Тъй като изгледах първи епизод на Flower Boy Next Door и веднага го познах, макар да не помня името на актьора, но е същия, който много харесах в сериала Wish Upon a Star с дечицата (мисля, че така се казваше или май някакви звезди падаха от небето, както и да е, подробности).

Всъщност от този корейски сериал останах  до край с добри впечатления (преди две години, когато все още си бях будаленце относно корейските продукции и вярвах, че "интересни"). Та, същия актьор веднага го засякох в Flower Boy Next Door (за съжаление той вече е влюбен в героинята на Park Shin Hye, как става това не ми е ясно) и ще си отиде жив зян милия... Обаче вчера забелязах някаква тема от корейските сериали, която са размърдали и надникнах, защото забелязах, че е от 2008 г. и се казва Love & Marriagе. Какво да видя? Той е в главната мъжка роля. Същият актьор. Kim Ji Hoon. Хмм, вече ми е подозрително само в разстояние на два-три дни да го видя. Прочетох коментарите - имало много целувки, бреййй, ама това корейски сериал ли е? Стана ми любопитно.
Въпроса ми е... Да рискувам ли с Love & Marriage (2008) само заради него (а той наистина много ми харесва)? След като познаваш "корейските ми вкусове" мислиш ли, че става за мен, т.е главната героиня бих ли я издържала?

# 103
rossonera, тотално нямам спомен от този сериал. Главната изобщо не си я спомням как се е държала. Помня, че Park Ki Woong беше един очилатко, който се опитваше да става адвокат, мацката му помагаше през това време, а той после се влюби в някаква друга. Адвокатът (Kim Ji Hoon) пък беше разведен, но бившата май му играеше някакви номерца в последствие, когато той се залюби с главната. Честно казано не съм много сигурна дали не бъркам с друг сериал. Пробвай някой епизод он лайн и прецени дали ще изтърпиш Peace.

А за "Корейския ти вятър...." няма как да завърши по друг начин май, или поне с такова впечатление останах след като прочетох и погледнах от тук от там за историята. Надявам се обаче корейците да ни покажат добра игра, която ще си заслужава мазохизмът да изгледаме една тежка мелодрама.

Снощи погледнах School 2013. Ако това е действителността в корейските училища се радвам, че моите деца не са учили там. Само един епизод съм изгледала и не мога да дам някакво по-обстойно мнение, но ме сащиса отношението на ученик към учител. Моите деца завършиха не толкова отдавна, но такова неуважение и наглост от страна на учениците не са споменавали да се показва. Повечко мнение след като изгледам още няколко епизода.

Все още не е потвърдено със сигурност, но Yoo Ah In може да поеме главната мъжка роля в предстоящата драма Jang Ok Jeong, Live for Love. Преди това за тази роля се спрягаше T.O.P от Big Bang, но от агенцията му съобщиха, че заради натоварения график той няма да може да участва в този сериал. Главната женска роля е поверена на Kim Tae Hee.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 11:06 от 2в1

# 104
Аригато! Довечера, като се върна ще го погледна онлайн, наистина не ми се рискува и на мен.

Подарък... Свалих снощи новите сканирани броеве на японските списания, но напоследък изобщо не съм доволна от качеството. Линиите се виждат, а самите снимките са страхотни, но ми развалят удоволствието. Това е от Popolo (ако не бъркам, че ми станаха много...). Качиха и Рьо Йошизава, но и него са го "прецакали", а Кенто Ямазаки с много хубава фотосесия за Seda и как пък точно линията е минала през него, а не през Тори Мацузака...

Та ето го и този, който искам да ти подаря. Simple Smile

Скрит текст:

Шошулчо, го разпознава вече без проблем.

И май, май съм на "една ръка разстояние" от това да продължа да гледам Flower Boy Next Door. Едно от момичетата от групата на Amuse, с което си пишем, ми е пратила писмо днес, в което ми казва, че заради Коки Мизута и Yoon Shi Yoon си струва да изтърпим главната героиня. Сега като зная, че участва и Kim Ji Hoon... още малко ми трябва и май ще омекна. Мизута-сан си е душица, като му видях и усмивчицата в първи епизод... За корейската ми любов да не говоря.

Относно "Корейският ми вятър..." едно е ясно, ще го гледам най-вече заради Той и ще изтърпя мелодрамата заради Той.

Общи условия

Активация на акаунт