Магията на изтока - 17

• 57 323
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • BG
На мен A Little Princess Seira не ми хареса, много детски ми се стори и затова не го догледах. Tuon, на Тик много му отива така небрежно както е на предпоследната снимка с жълтата тениска, честно да ти кажа на нея за пръв път мога да кажа, че Тик ми хареса.
freedoms, не съм зарязала азиатското, просто си набелязах няколко американски сериала, които искам да изгледам и после пак връщам лентата, че съм стопирала онзи хубав японски сериал за немия художник и актрисата на 3 епизод.

# 76
  • София
2в1, благодаря, май ще гледам за Пепеляшка, нещо по-приказно и по-красиво ми се гледа. Стигат ми моите проблеми, така че втория сериал -  при по-подходящо настроение Wink

Tuon, всичко това , подправено с Тик, е много интересно! newsm10 На запад, особено в по-студените дни на зимата, много от западняците прекарват по някой и друг месец в Тайланд, много им харесва, но то си е и за харесване. Страшно красива страна е Тайланд.Искам  следващия си живот да го преживея някъде из този регион Laughing!

# 77
  • MJF
Мда, изчетох и аз за Тайланд. Имам само 1 проблем, набедили са ми любимия зелен цвят.  Thinking сигурно няма ден на зеления. Обаче това с цвят-ден има плюс. Така няма да се чудим какво да облечем  Laughing, снабдяваме се със съответната гама и следим календара. Един "проблем " по-малко. Grinning

freedoms , не съм гледала и двете заглавия.

# 78
freedoms Flutter Съвсем скромно ще кажа,че моите снимки са по-хубави от оригиналните в статията. И аз искам в Т-д,дори и в този живот.

6o6ul4o  Wine Glass зеленото е и моя любим цвят.Пък и да забравим за снега.

нощен гост само смей да се откажеш от азиатското  newsm66
Тук някой си беше признал, че е изгледал първия си азиатски филм ("Летящи кинжали" с Такешко),защото е бил споменаван много често точно в Ориндж Каунти.

# 79
.................................
Тук някой си беше признал, че е изгледал първия си азиатски филм ("Летящи кинжали" с Такешко),защото е бил споменаван много често точно в Ориндж Каунти.

Не беше първият ми азиатски, но определено го изгледах заради O.C. Mr. Green.

# 80
Поне на половина съм познала. Flutter

# 81
  • в мъжки прегръдки
2в1, гледам нещо от време на време, но си купих електронна читанка и съм се пристрастила към четенето.
А и нищо не може да ме грабне напоследък. Сваля някой сериал, гледам 4-5 серии и като не ме грабне го трия. Faith и Arang изгледах докрая. Гледа ми се нещо като БОФ или Тайната градина ама нямаа Cry.

Дането, това е едната причина да харесвам корейски сериали - каквото и да правят, го правят 16 -  20 серии.

# 82
  • BG
Tuon споко, само малко отклонение , вие през това време ще проучете текущите заглавия как са и после ще ги нападам и аз като получат субки. Иначе чакам Switch girl да свърши и да го преведат рускините целия и зарязвам всичко друго  LaughingСега гледам в Кино и тел. тук се е появила тема за един филм, в който участва Годфри Гао, чак се учудих като видях азиатец из между американците , The mortal instruments се казва.

# 83
  • MJF
Rurouni Kenshin
Най- точно е да кажа прегледан, защото към 20-тата минута стигнах предела си и попрехвърлих на едро до края. Защо?- заради 4+1 познати муцуни а аз и любопитна  Blush Laughing. Освен това мисля че ми беше от клоните  Simple Smile. Не знам дали Takeru Sato се появи първи по сценарий пред мен или след Yosuke Eguchi,  Naughtyноооо безпогрешно познах веднага муцуната от предишното ни бенто в подписа на rossonera  bowuu приликата 100%, майсторско бенто, направо по - добре от снимка, след като толкоз бързо реагирах  Wink. За филма и сценария съм пълен пас но видях Yosuke Eguchi, Yu Aoi,  Emi Takei и     Munetaka Aoki в тези роли. "+1" e Такеру , той следва в Tonbi.

The King of Dramas приключи с 16+2 епизода. За последите два няма да се  Thinking потретвам. Добър сериал. Анализа ми показва че причината е наличието само на 3 родителя в сценария, които дори пак ми докараха  smile3551 но ги държаха на късо въженце и липсата на тийн навлеци от музикалната индустрия.  Mr. Green
2в1,  Hug, всъщност ми спести изявите на "гадняра" в първите епизоди и аз на готово само весело- пародийната част , която ми хареса и се  Joy.
Актьорите чудесни. По-често да пишат такива раздвижени роли за да може да показват таланта си. Браво на Kim Myung-Min, Jung Ryeo-Won,  Choi Si-Won и Oh Ji-Eun.
Майтапа е че самия сериал The King of Dramas онагледи също негативите на начина им  на снимане, които бяха показани подробно в самия сценарий. Видях що за стока са дадените двама сценаристи, до тях се нарежда и целия снимачен екип, за който се изказах вече. Но тъй като това е стандарт за кор. сериал аз отдавна не ги забелязвам  Mr. Green.
Обобщено-добро заглавие, което ще го броя обаче за 2012  Laughing
Tuon , вече е ясно защо  Mr. Green ми е любима муцуна, зелена е  Mr. Green. Сн..а се правя че не го виждам   Nature Sunny

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 09:33 от 6o6ul4o

# 84
  • София
  Снощи изгледах Ghost Sweepers и South of the Border .Харесаха ми!

Днес мисля да гледам китайския First Time и корейския All about my wife .

# 85
Тайна, тъкмо ще изчакам коментара ти за All about my wife, че нещо все го заобикалям. Каста му ми харесва, но все изниква нещо друго за гледане и филма изостава на заден план.

Аз изгледах Dancing Queen по празниците, но все забравям да кажа. Филмчето не беше лошо. Не е нещо невиждано и нечувано, леко клиширано, леко идеализирано, но определено става за разпускане.

# 86
  • MJF
All About My Wife го помня с чудесна актьорска игра на тримата актьори и забоксуването на сценариста във втората половина на текста му. Ромнтика-комедия определено не е според мен. По- скоро трилър-драма-психо.

# 87
Шоши, за сега ми спестяваш гледането му тогава. Мислех си, че е точно ром-ком и се надявах на повечко смях. Не съм настроена за психо истерии Crossing Arms.

# 88
3 епизода от "9 End 2 Outs" са изгледани  Grinning и нямам търпение за следващите.
В първият момент героят на Lee Jung Jin ми се припокриваше с героя му  от "Pieta",но бързо се избавих от натрапчивите мисли. Mr. Green

# 89
  • София
  Изгледах All about my wife, не ме впечатли особено,но става за запълване на времето.От целият филм разбрах,че когато хората не споделят и не се изслушват, се стига до такива ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт