Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 844
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Сряда... Нобу...  smile3508 newsm03.

rossonera, гледаме, гледаме, зацепих всичко и се заредих отрано на лаптопа  Laughing.

Вчера и аз метнах първа серия на Osozaki no Himawari, не издържах да излязат никакви субтитри, както си бях наумила. Просто не можех повече да чакам да видя Кента, но историята и настроението, което носи, страшно ми харесаха, а дума за Киритани Кента изобщо няма и да отварям Heart Eyes Laughing.

Пробвах се и със сериала с Еми и Шохей, но там не ми се получиха много добре нещата и наистина ще изчакам руски субтитри, за да го гледам с по-голяма разбиране.

Ох, наш Мицу  Laughing. Вярно, Шоши, вярно и на мен ми замириса на лято като го видях .

Елеасара, честит имен ден на патерица!

# 706
Ммм, днес ще те разочаровам. Не беше толкова забавна, като че ли серията, но пък действие не липсваше.

Скрит текст:
Аран продължи битката си с Масахиро Усуи, но сцените ми бяха нелепи, защото е абсурдно човек с физиката на Усуи-сан да тръшне по този начин нашият Аран. Ta, Масахиро е в категория - петел, докато Аран е доста здрав.
Нобу отново не съблече потника ( Blush  Laughing), дори мога да кажа, че го даваха и в малко кадри, а на финал черната работа бе за него - да носи отново на гръб пребитият Аран. Добра душа е той.
Общо взето - имаше отново здраво налагане, а Аран се правеше отново на шут покрай неговата любима Харука, която така и все още не се съгласява да излезе на среща с него.

Рео Сано ми става все по-симпатичен. Харесва ми, че не се отказва, въпреки че не блести с физика, много борбено хлапе, а и е голям бонбон.

# 707
  • MJF
 Blush аз съм пропуснала да поздравя Елеасара а се почерпих вчера. Честит имен ден!  cheers

Laughing клипа с английския  в профила ти в Спирита точно вчера го изгледах. Но не смързах името с нищо. Днес ми се изясни кой е инглиш-спеца  Simple Smile. Старае се човека, спор няма. Същата карикатура съм аз като се напъна да кажа нещо на японски. Пусти различни езици.  Confused
Ммм, чудесно щом пак филмират нещо от писанията на Hashibe Atsuko
Ударих на камък с търсенето на The Unbroken / The Sun That Doesn't Set  за мен Crossing Arms

# 708
  • BG
Привет и от мен.
rossonera, радвам се, че си пак при нас.
Аз изгледах лакорна до 14 еп., защото рускините до там са го превели и затова ще го довърша като станат готови и останалите серии. И сега мисля да почна Hanzai Shinri Sousa  -детективска история вероятно  с романтичен елемент  с Fujiki Naohito в главната роля ( което ме и накара да се спра на сериала)Wink. Ще действам по най-удачния начин, изглеждам 1 еп он лайн и ако ми хареса - тегля Laughing
Ако някъде се качва китайската кукла, свиркайте, моля ви, че ми се иска да я гледам, но времето в което се излъчва не ми е удобно. Аз се надявах поне във В бокса да го качват, но за сега го няма.
rossonera, споменавай го ти, споменавай го Рен Кирияма Wink

# 709
  • Пловдив
Днес нямаше засечки и изгледах безпроблемно 5-та серия на Sugarless.

rossonera, точно на сцената с боя между Аран Ширахама и Масахиро Усуи, мен отново ме изби на смях. Масахиро Усуи дето е само кожа и косми, и през повечето време не си извади едната ръката от джоба, така мяташе Аран, че не му даде да се изправи от земята. Еее, ама стига вече де. То бива, бива, ама чак пък толкова.
Иначе от Нобу оплаквания нямам Laughing. Все така добре ми краси екрана.

# 710
нощен гост, аз никъде не съм бягала (бях повече заета, а и май не ми се драскаше нищо), но е много мило, когато прочета нещо подобно. Тук, говоря за тези, които се знаем вече втора година, си станахме близки, с тези, с които се запознах, когато и аз се появих в темата (дори и виртуално). Не бях писала и в Спирита два-три дни и получих и там съобщение от едно момиче, което не познавам, че се се зачудила, защо не съм писала, а и наш Шошулчо също се притесни за мен и ми писа. Аригато на всички! Ценя ви и аз. За това, въпреки че много хора злоупотребяват с това, което казвам и споделям тук и в Спирита за японците, продължавам да пиша.

Искаш да ти говоря повече за Рен Кирияма ли? Хехе. Рен е чуден, не ме карай да пиша за него, че ще отлепя наистина много. Oбещавам обачe, че ще ти го пускам на малки порции, тъкмо да ти е още по-приятно. Laughing Ето, забележи как е и dovede. Радва се на Нобу Сузуки веднъж седмично, но и на това е доволна, дори да е само в два-три кадъра. Laughing Какво да се прави - паднали сме в жертва на азиатските си страсти.

Ето ти подарък за днес от мен - Рен.

# 711
  • MJF
Затворих по погрешка 1 от тематичните ми табове и докато настройвах сайта отново,  забелязах инфо като за мен. Прочетох че на 2.11. 2012 ще излъчат филм продължение на едноименния сериал Second To Last Love 2012 Fall. Като го преведат съм на първия ред.
Гледам горната снимка и мога да кажа че това не е Шу Уатанабе  Wink Mr. Green

# 712
rossonera, rossonera......  no ..... какво ще правиш, мила моя, като на хоризонта за следващата година се задава още една корейска драма с твой любимец Joy.

Yoon Shi Yoon май ще е главното действащо лице в третата част от поредицата за Flower Boys на tvN, за която споменах преди няколко дни. За партньорка му готвят Park Shin Hye. Сериалът е предвиден за излъчване от 7 Януари 2013.

# 713
Ох! Верно ли, 2в1? Ще ме търпиш тогава, няма как.  Laughing Прекрасна новина! Изненада ме! Аригато! Hug Ще трябва да се стягам и за този сериал, а и както разбирам неговата дата е след два месеца, по-рано от драмата, която ме очаква с Jo In Sung. Мале, мале, наквасих се с два корейски сериала, които ще се засекат. Ще има да мрънкам, да ги "рисувам", не е истина. Пoне ще са ми утеха и Слънцето ми, дори и да е без характерните за него брашно и точилка, както и другата ми висока 187 см. корейска любов. Само и Ким Нам Гил да не се засили и той по това време в някой сериал, че ще блокирам. На него му е по-добре в киното, да стои там за сега.

Днес ми е много и странен и хубав ден. Главата ми едва смила всичко. Още сутринта и Шу публикува в блога си, репетират представленията на Satomi Hakkenden усилено, защото стартират след две седмици и на една от снимките, на които се вижда как похапват, освен останалите момчета зад Шу е и Хироши Язаки (Шошулчо, светна ли червената лампичка?). Аз го написах в темата му преди няколко месеца, но да кажа и за теб Шу в момента се подготвя за първото си участие на театрална сцена, с една красива история за 8 самураи, а единият от братята му е именно Хироши Язаки, за който тези дни ти говоря много, и който видя в подписа ми. Обърнах внимание, че Хироши е предимно театрален актьор, но пък Шу не е, това е първото му предизвикателство.
И, да, това не е Шу. Laughing Това е Рен Кирияма. Щом вече го разпознаваш, т.е поне различаваш, че това не е той - сме на правилен път.

П.П. Апропо, и "Веселият макарон" с Yoon Shi Yoon ще стартира през декември, но него ще го гледам във viki. Той ще е първото ми китайско предизвикателство, с корейско участие. Обаче като прочетох добре коя ще е негова партньорка в сериала, който предстои сега... Настръхнах. Това девойче изобщо не го харесвам. Помня я отлично от "Ангелите" и не бях възхитена от нея. Явно ще ми се наложи да я изтърпя някак.

Ама и какъв е хубав, бееее!!!! Ех, страхотни снимки си му пуснала (с китарата да не споменавам, че...  Laughing). Душицата той. Голяма слабост.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 14:32 от rossonera

# 714
  • MJF
Така, така, да се шлайфат младоците на театралната сцена.
Хм, и аз като гледам коя ще е партньорката на Yoon Shi Yoon в поредицата за Flower Boys на tvN ми е ясно какво ще е. Не че е лоша актриса, но знам какво мога да очаквам от нея. Като гледам резюмето нещо не мога да се ориентирам и за жанра, за да видя в рубриката "гледам" ли е. Леко психо ми прозвуча  Mr. Green прочетеното My Flower Boy Neighbor

# 715
Вече се появи The Thieves, остава и по-бързичко да го преведат Sunglasses. Да видим толкова ли е добър, колкото се говори.
А Masquerade обра почти всички награди на The 49th Grand Bell Film Awards.

# 716
  • BG
Tочно за него  се чудих и аз вчера като видях в спирита колко награди е обрал, чак пък ли толкова велик да е Thinking

# 717
Шошулчо, ти нали веднага се досети кой е Yoon Shi Yoon? Главният виновник за целувката от 6-ти епизод на Me Too, Flower. Това е целувката на целувките във всички корейски сериали, които аз лично съм гледала. Фаворит и абсолютен номер 1 и за отминалата 2011 г.

Наскоро дори си припомних момента.  Laughing Като ми домъчнее много за него и си пускам и този кадър.
Той си я нацелува както си му е ред нашата полицайка. Това си ми остана и корейският сериал за 2011 г., който помня само с добро, въпреки че и там след 8-9-ти епизод си започнаха с големите корейски локуми, но се търпяха.

Да припомним момента с целувката от Me Too, Flower (2011)

# 718
  • MJF
Мммоментално се сетих кой е Yoon Shi Yoon. Даже на снимките си прилича на него  Simple Smile.  Аз ролята му в "брашната" не я забелязах, защото не се погодих с  knit въпреки опита ми. Чак в Me Too, Flower го оцених и казах че ще го следя за напред  Simple Smile. Съгласна 100% за целувката като не забравяме нито за миг и Lee Ji Ah, която също има заслуга + режисьора  Mr. Green. Някой да е попадал на снимането на тази сцена? Имам предвид записи  Laughing.
След екранна партньорка като Lee Ji Ah точно за това мърморя за бъдещата. Но може да ме опровергае с по- раздвижена игра, щото такива като нея "застинали" кор. актриси има бол. Ама и тя тийн идол та и подбират такива роли. Мда, да видим. Все пак растат. 

# 719
  • Пловдив
rossonera, честит празник! Помня какво писахме тук миналата година и не мога да не те поздравя.

Подарък - бръмбазъкът от Sugarless Simple Smile.

Скрит текст:

Тук погледа го е докарал много добре.

И всеобщият любимец...  Wink
Скрит текст:

Ще извиняваш, малко ти е екзотичен подаръкът и няма никаква връзка с днешния български празник, но вярвам, ще те накара да се усмихнеш.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 19:11 от dovede

Общи условия

Активация на акаунт