Магията на изтока - 17

• 57 423
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • MJF
 Laughing
Тихо, че rossonera е с 2 корейски заглавия. Трябват й сили.

Изгледах  The Woman Next Door . Мога да го обобщя с три думи -корейски,  Mystery, romance. 100% го дефинират. От мен добавена и важната дума-драма. В първия момент се чудех, коя е таз позната муцуна и загрях че е от скорошните на Tuon  Wink, гледала съм го в 9 End 2 Outs.

# 181
Mда,бейзболистчето Mr. Green

# 182
В първия момент се чудех, коя е таз позната муцуна и загрях че е от скорошните на Tuon  Wink, гледала съм го в 9 End 2 Outs.
Това сладурче е единственото нещо, заради което догледах Mischievous Kiss навремето. Simple Smile
А аз от няколко дена си повтарям Secret garden и сладурчето Хьон Бин. Wink

# 183
Това сладурче е единственото нещо, заради което догледах Mischievous Kiss навремето. Simple Smile
Tам какво играе? Помня само Embarassed Той-хубав,умен и готви,а Тя-голяма бяла птица с букли.

# 184
Нещастно влюбеният в голямата бяла птица с букли Mr. Green.

# 185
  • BG
Tuon, ето го в Палавата целувка, любимият ми корейски сериал.
Скрит текст:

# 186
нощен гост, през зимния сезон реших да си създам големи главоболия (защото точно така гледам на корейските сериали) като следя цели два едновременно (ще си преизпълня годишния план още сега, през зимния сезон). Единият върви в момента, другия след месец. Както е казала и Шоши-сан - "ще са ми нужни сили".
Flower Boy Next Door не е нищо, което не си виждала вече и не ти е познато до болка от корейските сериали, обявени незнайно защо за романтични. Имаме ги двамата главни герои влюбени до уши в поредната героиня със странно държание, тук при нея здраво си удря на проблеми с психиката, облечена в невероятни парцали, като жителка на Максуда (който е от Варна като мен, ще ме разбере). Имаме си и типичния палачо, глупавия образ (то не, че главната геориня е много далеч от него), който си ръси простотиите, които би трябвало да са смешни, естествено имаме си и още едно симпатично момче (в тези романтични истории той също е задължителен), който е нито глупав, нито много умен, но пък е добросърдечен, мил, възпитан, винаги усмихнат и в случая е от Япония. Естествено имаме си и антигероинята - тук тя е издържана като една обикновена розова кифла, която са мой ужас върви в пакет с още цели три кифли, същите като нея. Та, кифлите станаха много, а аз не откривам един нормален женски образ, в случая са решили да го карат през просото и просто нормален женски образ да няма, като ще гарга да е рошава, а тук всичко е от рошаво по-рошаво.
Да се върнем обаче отново на главните герои. Двамата невероятни мъже в лицето на Yoon Shi Yoon и Kim Ji Hoon вече са влюбени в нея. Не, че тя е направила нещо, с което да ги привлече, но видиш ли то просто й се получи, защото героинята й е изтъкана само от добродетели - чиста, неопетнена, в случая няма и как след като си стои затворена само вкъщи, родена от момина сълза предполагам, нецелуната никога до сега от мъж (това е задължително за ангелския образ). С героя на Kim Ji Hoon беше потресаващо, защото при него си бе любов от пръв поглед, няма значение, че девойката не бе ударила един гребен в главата си, бе по терлички, с плетена жилетка, клинче, с невероятна поличка, по едни чехли тип "Бумеранг", да не споменавам и за цветовете... Та, те това е да те заслепи любовта, мъж който се влюби без да му мигне окото. При Yoon Shi Yoon това стана, така да се каже от "втори поглед", но и той вече тотално лапнал. И това само за 4 серии. Девойката си е същата както я знаете от другите два сериала с нейно участие. Същите мимики, жестове, учудени, опулени физиономии, така че ще имате през цялото време усещането, че просто гледате някакво продължение на тези два сериала, само че с други двама актьори в главните мъжки роли. За целувките.. какво да кажа. То се вижда. Може пък и актрисата да има специална клауза в договора си - да не участва в такива "развратни сцени", като екранните целувки.

Хмм, ето преразказах ви първите 4-и епизода. Историята ще продължи следващата седмица... Гледам само заради трите основни причини:

1. Yoon Shi Yoon

2. Kouki Mizuta

3. Kim Ji Hoon

И след всичко, коетo изписах за корейския манджорляк, който реших да следя тези два месеца, да си пусна и японецът, който след изгледан вчера втори епизод на Saki, усещам, че няма да му се разминат големите неприятности заради жената, с която се забърка.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 19:43 от rossonera

# 187
Ново....топло.... пари-пари Mr. Green ...... малко по-хард звучене от едното ми Жужи Sunglasses.

# 188
Много ми харесва Heart Eyes и клипът също все с вампирските зъби. Mr. Green
3.54 мин. точно звучене,което харесвам + лиричния край.
 smile3544

# 189
И на мен много ми хареса, по принцип си падам по по-хард звученето.  newsm10

# 190
  • Пловдив
Привет!

Много забавни коментари, добре ме развеселихте Laughing. Оказва се, че колкото и да сме подготвени за актьори, сценаристи и т.н. винаги могат да ни изненадат неприятно с нещо.

нощен гост, и какво, криви крака има партньорката на Гънито в Love Rain Laughing. Абе карай, важното е младите да се обичат Laughing.

rossonera, с постнатата снимка на тази оцъклена "целувка" и коментарът й за Flower Boy Next Door, и тя ме Laughing.

Мен музата ми за гледане и писане нещо ме е напуснала. Успях да видя Rurouni Kenshin. Даже го гледахме заедно с половинката на ТВ-то, заради ефектите. Със сериали не успях да го спечеля за каузата, но с добре подбрани филми, може и да успея Simple Smile. Голямата щерка засега се облъчва с анимета, като започна от Наруто.

Относно Rurouni Kenshin - хераса ми и то доста. Интересен, добре направен, страхотни Такеру Сато и Еми Такей.

Продължавам и с Jun to Ai, чието действие се запазва динамично, изпълнено с обрати и изпъстрено все така със забавни и драматични моменти.

И не на последно място - честито на именниците днес!

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 15:17 от dovede

# 191
  • MJF
Пфу, голяма мъка при японците с езиците  Laughing, нейсе "родиха" целия превод на Osozaki no Himawari

Тъй като днес е последен епизод на I Miss You, но хич няма да ми липсва. В коша за боклук е отдавна при мен, около 5 см под Nice Guy. Сериозно казано не помня да съм се хващала на хорото на толкоз слаб продукт. Иначе от младите актьори браво на тийновете и на Yoo Seung-Ho и Park Yoo-Chun. Yoon Eun-Hye нямаше в героя си много игра, рев и мотаене с червен нос  Simple Smile, но добре й се получава. Зрелите актьори си имат адмирациите ми перманентно, добре "тантуркаха"  младоците. Останалото е за оценка 0, ако мога въобще да дам такава  Thinking.
Повече не подхващам мелодрами текущо. Само предимно излъчени и силно препоръчани, след последните абсурди- Nice Guy и I Miss You, пък ако ще дори аз да участвам в тях  Mr. Green. Обещавам да не мрънкам повече  bowuu. По тези заглавия де, иначе ще си мрънкам, когато има повод  Blush

# 192
Шошулчо, забележи (в самото начало са кадрите, за това и публикувам линк), какво гледам аз от корейците този сезон (все още търпя, но май скоро ще му се види края...). Това е антигероинята, която си плаши повече от Баба Яга и Кашчей Безсмъртни взети заедно. И тъй като сценаристите са сметнали, че очевидно само тя не е достатъчна, има още три като нея, които са й приятелки. Картината е повече от плашеща, но има четирима принца, а, да, плюс братът на единия, т.е пет, които все още ми задържат вниманието. Изгледай кадрите до 0:27 мин. (т.е само първите 27 секунди), защото след това пък се появява главната героиня (добрата фея), а за нея и външния й вид говорих достатъчно.

dovede, да не би да ти се иска да гледаш повече от това в епизодите на Jun to Ai?

Shu - Hula-hula dance. Aloha!

# 193
  • Пловдив
rossonera, иска ми се, много ми се иска даже да гледам твоят Шу Шу в епизодите на Jun to Ai Laughing. Забавните моменти са свързани основно с него и винаги, когато се появи, ми докарва широка усмивка. Но ти добре го знаеш, защото ефектът при теб е същият, ако не и по-голям ppp Mr. Green Hug.

# 194
A Werewolf Boy най-после излезе newsm44. Сега остават буквичките, ама щом е за Song Joong Ki вярвам, че ще са доста бързи.

Шу добре се е уредил hahaha.

"Готиният съсед" Crazy още не съм го поглеждала. Май ще се действа с мишока там Thinking.

I Miss You чакам довечера и последния епизод, че да ги изгледам заедно последните два. Момчетата добре се справиха, Ън Хье обаче нещо ми се губи, а по принцип я харесвам. Не ми беше много убедителна в тази роля и този червен нос ми избоде очите. Студено е, повечето време плаче, но има гримьори, има козметики най-различни... да я бяха понапудрили повечко в случая. И другите снимат в същите условия, но при тях го нямаше този проблем. Като цяло обаче не мога да кажа, че не ми е харесал сериалът. Имаше къде-къде по-големи провали миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт