Магията на изтока - 17

• 57 416
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • MJF
Ех, Tuon, какво съмнение ми докара в зрението ми рано сутринта. Каква революционна мисъл прочетох
освен,че можеше да бъде повече епизоди,
, та ходих да проверя броя на епизодите. Ама те са идеалните корейски 16   Crazy.  Naughty
Не съм го гледала Twelve Men in a Year, но току го споменете а аз му се  Thinking. Вече го сложих за проба.
Абе от спонсора Samsung Galaxy отдавна ми е втръснало. Даже и цвета е почти винаги розов.
 Wink Hug

# 166
Шокирах ли те? hahaha
Можеше поне 20 епизода,за да покажат всички зодии,както и да ми спестят терзанията с козирога и повече моменти с писателя,но е корейска драма и някак не върви да е всичко на 6.Все пак очарованието им идва точно от това да не те изненадат с това, че винаги се придържат към своите си стериотипи и нашето удоволствие да мрънкаме от това. Mr. Green

# 167
2в1, благодаря за песничката.
Абе от спонсора Samsung Galaxy отдавна ми е втръснало. Даже и цвета е почти винаги розов.
 Wink Hug
Ааааа този път бяха на LG, Samsung никога не са ми харесвали - едни такива заоблени... Simple Smile Таня беше с LG Prada, а Ми Ру с телефон от L серията им. Simple Smile

# 168
Здравейте Дами, как сте!
Аз наминавам да се похваля, че ще се пробвам като преводач. Стискайте палци да се справя. Mr. Green
Иначе, тези дни бях на изложение и точно срещу нас имаше корейци, които по цял ден готвеха. Миризмата беше ужасна, комбинация от пържено и чесън. През повечето време бяхме така:  Sick ooooh!.

# 169
Аз наминавам да се похваля, че ще се пробвам като преводач. Стискайте палци да се справя. Mr. Green
Добре дошла! Не знам да те поздравявам ли, или да те съжалявам.  newsm78 Хубавото е, научаваш много нови неща (не говоря за езика, а за това че за някои неща от сюжета трябва пручване, което неминуемо ти вдига общата култура). Ако си много любопитна и любознателна ще ти е много интересно) Лошото е, че след всеки превод си казваш: "Край, този ще е последния!", докато не започнеш друг. Гооооляма  краста е.  Joy Предполагам, че са ти казали за програмките, а това е първият приятел на преводача (от английски) urbandictionary Simple Smile Ако се чудиш, че написанотто в субтитрите няма връзка - обикновено там е отговора. Обновява се постоянно, т.е. последните употребявани фрази в езика ги има. Много от преводачите, които превеждат на английски използват такива фрази. Ако имаш въпроси съм насреща. Успех!

# 170
 smile3508 Още един преводач. karamelia на какво си се спряла?
Ще стискам палци,обещавам.

Всички ли сте опитвали корейски специалитети?

# 171
Всички ли сте опитвали корейски специалитети?
Аз, да. Не говоря  само за сготвеното от мен по разни техни рецепти или от ресторант. Тук във Варна си имаме Сехи, която по случай откриването на българо-корейския център беше направила доста корейски специалитети. Кимчито беше побългарено, защото специално за нас не го била направила достатъчно люто. И не знам дали съм ви споменавала, но ако сте от по-голям град отидете в магазини "Берьозка", там продават 2 вида кимчи. Взела съм си една кофичка и съм се наканила да си готвя пържен ориз с кимчи. Честно, още ми е пред очите това ястие като го гледах в "Кафе принц", макар че са минали  толкова години оттогава.  Joy

# 172
Шоши-сан, още едно клонче и редом до мен. Английският му превод стартира за часове, а жанрът е наш любим. Чакам те.
Време ти е за екранно запознанство най-после и с Шунске Дайто, а и с Такуми Сайто, който и без това ще гледаш като най-големия брат в "Братя Карамазови" съвсем скоро. Ая Уето я познаваш.

# 173
  • MJF
 Thinking  Дали не събрах клони за цяло дърво?! Поне за храст имам.   Hug
 smile3516 шокира ме я. Аз битка водя с продуцентите за числото 16 а ти ..... предаваш фронта.
 Simple Smile за манджите. Аз нищо не съм пробвала. Чесънче ми мирише добре  Laughing.  karamelia , то добре са готвели но как реагираха пробващите?
Nobunaga no Chef епизод 1 изгледан. Ще проследявам какво готви Тамамори-Кен, че всеки ден различно ще трябва.  ooooh! големи крясъци, грухтене и бой падна, догледах го без звук. Грам покой няма, нон стоп някой ще убива друг  ooooh!. Аз по  eat само ще се съсредоточа  Laughing. Има шанс само като текущо това заглавие.

# 174
smile3508 Още един преводач. karamelia на какво си се спряла?

It started with a kiss-Тайван. Намърдах се при девойките и младежите от The stupid dreams и им казах: "моля ви, ползвайте ме, ваша съм."   Mr. Green
Относно храната на корейския щанд - народът дъвчеше яко, не видях някой да се мръщи Simple Smile, но наистина, миришеше умопомрачително. За обяд, как да е, но сутрин да те лъхне тази миризма, просто е убийствено.

# 175
2в1, това ще са целувките в Flower Boy Next Door. Нос в нос. Това бе първата, от днешната 4-та серия. Предвид главната актриса никак не е учудващо май, че целувките ще са "по така", и най-големия хубавец да й сложат - това е. Всичко ще е неестествено.

Скрит текст:

# 176
It started with a kiss-Тайван. Намърдах се при девойките и младежите от The stupid dreams и им казах: "моля ви, ползвайте ме, ваша съм."   Mr. Green
hahaha  Как се отказва на толкова примамливо предложение.
Когато финиширате да кажеш.

Шош,за дърво незнам,но скоро очаквам цяла гора Crazy
Само за този искам и Ghost,че Джи никога не ми е достатъчен.

# 177
karamelia, браво за начинанието smile3501.

rossonera, затова и изразих съмненията си. И тази актриса като Ю Ри-то... язък за готините партньори дето им се падат no.

Новата песен на "зайчетата" от B.A.P

И още една от новия албум на момчетата от Speed - Never Say Goodbye

# 178
Като няма никой Rolling Eyes да кажа,че не съм си забравила китайското приключение - Fox Volant of the Snowy Mountain и ми остават още 20 еп.

Началото го има някъде в предната тема,но то не е толкова важно,защото сюжета започва сега Flutter
Скрит текст:
Главният придоби този си вид в 9еп.Преди това се раздели с осиновителя си и започна да учи бойни изкуства в клана на Желязното цвете и се почна  ooooh!"трети братко","пети братко,еди-кое си число братко.Добре,че нямаше първи брат,че той е само един и от друг сериал и всички останали почват от  Нулев брат и минават направо на  Едно цяло и едно брат (край на интерпретациите за братята).И след като порасна,намалиха му алкохола и го научиха на това,което не знае,но ще му трябва го натириха да върви да научи истината за смъртта на баща си... Човекът какво друго да прави и  тръгна,а по пътя се почна една невиждана борба срещу несправедливостта  smile3540 и навличане на неприатности от страна на нашия човек.Освен всичко друго аха да се влюбва в грешната жена.
Правилната (за сега) се пови някъде 14-15-16 еп. Gillian Chung му помогна с една китка,която го предпази от черна магия (ето има фентъзи елемент Grinning) и сега той препада от благоданост.Поне се надявам да е Тя с главно Т.В началото си мислех,че Gillian Chung, че ще е в ролята на дъщерята на този,който главния трябва да мрази,но не е.  Blush
Та дъщерята е още тийн и се влачи с нашия човек по планини и гори в търсенето на лекарство за баща и.
Трябва да кажа,че той беше отровен от главното Зло и замалко да ослепее,но нали ГГ се зае със задачата и го спасиха.Бившата му (избяга със Зло и го озтави сам с дете и бавачка) и разбра каква грешка е направила като е избягала от семейството си и се самоуби.
Императорът,Зло и другите зли персонажи обаче не спят.Планът е да събрат всички майстори,учители и братя и да ги насъкат един срещу друг и така те самите  да се избият,а те да приберат каквото им трябва.
Това е.Със сигурност пропускам нещо,но доста неща се случват,които нямат връзка с основната линия,а и второстепенните герои се менят.Общо взето отмъщението,което главния иска,започва да се преосмисля.
Не е лош сериала,но след двайсетина епизоди просто се набива в очите,че епизодите са структурирани по един начин и малко се дразня.

# 179
  • BG
rossonera, с голям кеф очаквам коментарите ти за Flower boy next door hahaha
 Още като ви прочетох, че очаквате целувките ме обзе едно такова силно чувство на безпокойство, щото се сещам в You're bаeautiful какви замръзнали дървета бяха с Гън Сок и се чудех в него ли е причината или в нея. Ако сте забелязали зависи изцяло от актьорите, а не от сценаристите, има някои актриси, които никога няма да ни представят някаква нормална целувка или любовна сцена, а Го Ми Намката е точно от тях, другата за която се сещам е Ку Хьо ли... или и бъркам второто име, абе Джито от БОФ. Тъкмо сега ще го видя Гън Сок как ще се представи в Любовния дъжд с друга партньорка.
Гън Сок не е някой голям красaвец, обаче пак е извадил убийствен стайлинг в Любовен дъжд, за разлика от партньорката си, която има най-кривите крака мяркали се пред погледа ми.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 14:01 от нощен гост

Общи условия

Активация на акаунт