БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 197
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Възползвах се от линка, харесах си няколко дами, но в осинката не можах да ги изтегля. Аз сега шия Дамата в розова, но мисля и още няколко от тази серия да ушия в далечното бъедще  Laughing
Да, файла който дадох е доста пълен. Дори има в ПМ. Искам да попитам (понеже на някои схеми има само името на цвета, без номер), в ПМ показва ли кои са най-близките цветове? Надявам се разбираемо го написах. Компютъра ми плаче за преинстал и не смея да качвам още програми и в тази връзка не съм я разучила.

Не, посочени са точните цветове (в повечето случаи). Има една иконка "І" - информация, там са цветовете и символите  Peace

От сутринта нищо не може да се изтегли от "осинка", не работят никакви руски файлообменници  Tired

# 346
  • БЪЛГАРИЯ
       Ей, Бачийска, тъкмо щях да изпиша един куп (не)цензурни пожелания към харизматичната ти особа, когато прочетох, че за детенце иде реч... Та се въздържах де! Щото там боли повече! Мъка си е, но от сърце пожелавам бързо да скокне и да забрави!
       Азарея, пратих! Жду ответа, как соловей лето! Wink

# 347
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
       Ей, Бачийска, тъкмо щях да изпиша един куп (не)цензурни пожелания към харизматичната ти особа, когато прочетох, че за детенце иде реч... Та се въздържах де! Щото там боли повече! Мъка си е, но от сърце пожелавам бързо да скокне и да забрави!

Тъй като сега не съм в кондиция може ли /благо/пожеланията да ги отнесе бащата на детето - 120 кг българин с възможности за не една ... ракия? Иначе детето освен, че вече си лазим взаимно по нервите е добре Mr. Green

Малее, само спамим, утре ще снимам.  Crossing Arms

# 348
  • Димитровград
Да си покажа занимавките от последните дни.Твърде семплички са,но поради ограничени движения можех да шия само такива.Сега вече минах на по-сложни.Едни зебри,които като ги уших,вече не ми харесват-
Една великденска салфетка.Още не съм намерила дантела,която да зашия по края.
И една възглавничка,която още не е сглобена.

# 349
  • Юпитер- Сатурн
Азарея, пратих! Жду ответа, как соловей лето! Wink
А, пратих, пратих.

# 350
За да не е спам вчерашният ни "интелектуАлен" разговор с ФинЕти  и за да удовлетворя любопитството на Делфинче /стига само са я мъчили/  - изпран, изгладен

А това е начина ми на изправяне на гоблена

Скрит текст:

Започнах Този който е другарче на свършеният. Но много малко ми е напредъка по него.

А вие тук само ги размахвате тези воденици и ме дразните.  Crossing Arms

Вчера си поръчах Бонзай Сакура на Риолис - останал бил още на промоционална цена.

# 351
А висящ пискюл ще има ли- любопитно ми  как ще изглежда в рамка.

# 352
А висящ пискюл ще има ли- любопитно ми  как ще изглежда в рамка.

Сигурно, останаха доста конци от единият цвят - за пискюл са.

# 353
Към Добри - много се извинявам за нахлуването в тази тема , но дали бихте ми изпратили схемките на тези цветенца на e-mail - katiaKK@abv.bg.Прадварително ви благодаря

# 354
Момичета, може ли схемата на Молитвата и за мен?
До сега не съм шила кръстчета, само гобленов, но мисля и този да опитам.

# 355
ketti аз си уших Молитвата с гобленов бод   Peace

Иначе схемета си я свали от тук http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=6006

# 356
  • София
Бачийска супер се е получило ветрилото.   bouquet

Но и на мен, като на Роси, ми е много интересно как ще стане с пискюла  newsm78
Ако е под стъклото ще се сплеска, ако е над него - пак нещо не ми се връзва, освен да го оставиш без стъкло  newsm78. Изобщо в такъв размисъл ме вкара  ooooh!

Непременно да го покажеш оформен.  Hug

polinabg много са сполучливи и трите   bouquet  bouquet  bouquet

# 357
  • София
mibobo, дай да видя как изглежда с гобленов  Praynig

Аз в момента я шия с кръстчета, направих подобрения (писах в края на предишната темичка), защото в схемата има някои недоглеждания, а и някои неща ми изглеждат по-красиво, направени по друг начин  Peace Едно от недоглежданията е липсващо кръстче в буквата "м" в думата "дом". Трябва да се сложи, иначе се разминава с другите "м" в гоблена  Peace Основните ми подобрения са по Библията, ако искате - мога да пусна снимки пак  Simple Smile

Бачийска, много ми хареса как виси на плочките  Peace

# 358
-=Деси=- ще покажа довечера като се прибера у дома  Simple Smile, а иначе наистина има пропуск на буквите ако не се лъжа освен М имаше пропуск и на Л и на още някои, но те като се сравнят една с друга и се хваща проблема  Mr. Green .

# 359
mibobo    bouquet
Само да питам, цветовете вие ли си ги напасвате по картинката, защото знаците не отговарят на тези от схемата?

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 15:57 от ketti

Общи условия

Активация на акаунт