БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 178
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Димитровград
Бачийска,оправяй се бързо!Аз докато бях в болницата не можех да мърдам много и затова не можех да шия.Ако щете ми вярвайте,но това ми беше страшна мотивация да се раздвижвам.През цялото време си мислех как ще се прибера в къщи и ще си шия...И сега горе-долу само това правя по цял ден.Утре ще показвам.

# 331
Някой да е срещал схемата на тази ретро лейди на Вервако 1930's Lady In Blue Kit

Бачийска бързо възстановяване   Hug

# 332
Мибобо, Имам ги всичките май, обаче както вече стана ясно, нещо не мога да качвам схеми никъде ... Sad((

# 333
Мибобо, Имам ги всичките май, обаче както вече стана ясно, нещо не мога да качвам схеми никъде ... Sad((

Жалко  Rolling Eyes, благодаря ти все пак  Simple Smile Hug

# 334
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ух толкова много красоти сте показали, че докато всичко изчета и прегледам, изтървах записването за рожден ден  Embarassed

Заповядай тук. Има още време за записването
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696161.0

# 335
  • София
Някой да е срещал схемата на тази ретро лейди на Вервако 1930's Lady In Blue Kit

Ако не ти е спешно, ще потърся по-късно, нещо от сутринта не ми се отваря нито един руски файлообменник  newsm78 Ако успееш да ти зареди, провери дали в Думп.ру още се пази схемата от този линк
http://club.osinka.ru/topic-47955?p=8394356#8394356

Бачийска, бързо да се оправяш  Hug

# 336
Деси не ми е спешно, ще почакам Simple Smile. Пробвах на посочения линк, но не иска да се отвори схемата Rolling Eyes.

# 337
Мибобо, Азарея, ако искате си дайте скайповете на лични, там вече няма как да не стане ...

# 338
  • Плевен

Ето PeaceИмам ги всичките

Скрит текст:

# 339
Бачийска, в коя болница си бе душко? Ако е тукашна, да ти дойдем на свиждане и да те заредим с конци и схеми. Оздравявай бързо.

# 340
http://vyshivayu.ru/vyishivka-krestom-po-temam/vyshivka-krestom-devushki-1
Най долу където пипе ЗДЕСь можете да ги свалите. Аз ги пуснах да ги свалям но още не са се изтеглили и незнам какво им е качеството и какво точно има в архива  Mr. Green Mr. Green Ако искате почакайте и като ги сваля пак ще пиша.
Лично аз също си бях харесала няколко от тези дами Simple Smile

# 341
pepen много благодаря   bouquet

celuFka и на теб   bouquet

# 342
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска, в коя болница си бе душко? Ако е тукашна, да ти дойдем на свиждане и да те заредим с конци и схеми. Оздравявай бързо.

Споко, вече съм в къщи. Но не съм болна - бях придружител на дъщеря ми - операция апендецид.
Рутинна, но все пак операция. Но пък не е мозъчна интервенция все пак.  Mr. Green

Благодаря все пак за предложението, Деси. Аз така като наближих да свършвам единия - звъня на съпруга да ми донесе следващият Laughing Добре, че имам готов комплект запас, че ако трябваше да го карам да ми донесе аз да си ги сглабям трябваше да ми освободят отделението само за мен  ooooh!

# 343

Възползвах се от линка, харесах си няколко дами, но в осинката не можах да ги изтегля. Аз сега шия Дамата в розова, но мисля и още няколко от тази серия да ушия в далечното бъедще  Laughing

# 344

Възползвах се от линка, харесах си няколко дами, но в осинката не можах да ги изтегля. Аз сега шия Дамата в розова, но мисля и още няколко от тази серия да ушия в далечното бъедще  Laughing
Да, файла който дадох е доста пълен. Дори има в ПМ. Искам да попитам (понеже на някои схеми има само името на цвета, без номер), в ПМ показва ли кои са най-близките цветове? Надявам се разбираемо го написах. Компютъра ми плаче за преинстал и не смея да качвам още програми и в тази връзка не съм я разучила.

Общи условия

Активация на акаунт