БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 170
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кукуригууууу Simple Smile Simple Smile Simple Smile

аз напредвам бавничко със сватбения  Blush още на нищо не прилича, но до сега не съм била разочарована от вервако, надявам се и сега да е така.

пък и винаги мога да направя още една-две-три вариации с конците  Whistling вече имам тренинг  Mr. Green

# 316
  • пак там
Здравейте, момичета,

Невероятни красоти сте избродирали! Аз като един виден мързел след Северното сияние на Дим се офлянквам и се преструвам, че завършвам стари недовършени, ама досега нито един не съм довършила  Embarassed

Обаче този Лещен ме уби! Сигурно сте го коментирали в предишните теми, но чие производство е разработката?

# 317
Аууууу Деси в това се Флюбих да знаеш http://www.stitch.su/users/wishlist/big/7904_14.jpg . Аз обожавам да чета, за това и уших "Момичето с книгата", но това което си ушила е толкова нежно и свежо.......имаш ли схемата? Голямо ли е?
Рядко ме грабва така нещо.  Hug

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 09:32 от Реа

# 318
  • Юпитер- Сатурн
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=P6lJu44TasPGlJaQ1454922
Момичета, ще може ли да се пробвате да свалите от този линк водениците? Опитвам вече два дни да ги изпратя на Азарея, но не успявам нито с пощата, нито с Докс. Аз пробвах и стана. Тъкмо който ги няма и ги иска да си ги дръпне. В jpg са.
Довечера ще пробвам от друг компютър, изглежда проблема е в моя компютър.

# 319
  • София
Аууууу Деси в това се Флюбих да знаеш http://www.stitch.su/users/wishlist/big/7904_14.jpg . Аз обожавам да чета, за това и уших "Момичето с книгата", но това което си ушила е толкова нежно и свежо.......имаш ли схемата? Голямо ли е?
Рядко ме грабва така нещо.  Hug

Любимото ми "Ланарте"  Simple Smile Имам я някъде, сега ще потърся  Hug Не е голям, но е много пипкав, защото се шие на по-ситна панама с един и два ката конец. 

# 320
  • БЪЛГАРИЯ
Довечера ще пробвам от друг компютър, изглежда проблема е в моя компютър.

Не се мъчи, ами ми прати и- мейл на лични- имам и трите в ПМ! Party Ако имаш желание де, няма да се бием я! Wink Laughing

# 321
Финети, моите също са в ПМ, но тя няма програма. Опитвам да ги кача в докса - заедно, поотделно, но не става, зарежда до 100 процента, но не ми дава линк. В пощата не става също. Ако някой може да й ги изпрати, но не в ПМ.  Peace

# 322
  • БЪЛГАРИЯ
Финети, моите също са в ПМ, но тя няма програма. Опитвам да ги кача в докса - заедно, поотделно, но не става, зарежда до 100 процента, но не ми дава линк. В пощата не става също. Ако някой може да й ги изпрати, но не в ПМ.  Peace

Добре бе, душко! Laughing Мир да има- както каже, така ще ги пратя, само да ми даде пощата си! Hug

(По линка, който е по-горе, ми дава "несъществуваща страница": http://tranzit.dir.bg/load.php?id=P6lJu44TasPGlJaQ1454922 !!! Остава да ги преобразувам в ПДФ и така да ги пратя!)

# 323
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Обаче този Лещен ме уби! Сигурно сте го коментирали в предишните теми, но чие производство е разработката?

Лещен е разработка на Милена стил - има го в брой на сп.Галерия бродерия , но в момента ще излъжа ако кажа че знам кой точно брой.
Тогава казах и сега повтарям - по едно време във всеки брой имаше по един гоблен с изглед от България, което ме водеше до мисълта, че не всичко / а само 99 %/ от схемите в списанието е копиране. Но с тези бг изгледи лееееко ми се вдигнаха в очите. Аз много си падам по такива "зелени" пейзажи.

Аз определено стигнах до извода - шиенето му е майката. bowuu
За два дни престой в болница си свърших гоблена - скоро ще снимам и показвам.Дори се наложи да звъня на съпругът ми да ми донася нов, та вече почнах и нов.
Доктора като ме видя вика: Искам обаче един гоблен.  ooooh! Добре, че няма да правя за цялото отделение /ако изобщо направя/. Всяка сестра, застъпваща на смяна идваше да "проверява" какво правя.

# 324
Деси, ще чакам с нетърпение, но не бързам  Hug

# 325
Ух толкова много красоти сте показали, че докато всичко изчета и прегледам, изтървах записването за рожден ден  Embarassed
Аз продължавам с книгоразделителите:
слънчогледи
лъв и тигър
Не съдете строго за лъва и тигъра, не ми се получи пренабора много добре, но на мен ми харесват, а и получателите много си ги харесаха Simple Smile

Да ви попитам - от сайта liveinternet.ru как сваляте с хубаво качество? Моите все размазани излизат. То е ясно че не съм улучила чалъма... Има толкова красиви неща там, а не мога да си валя нормално  Embarassed Embarassed Embarassed

# 326
  • София
Деси, ще чакам с нетърпение, но не бързам  Hug

Ще ти я пратя на лични обаче, защото в Интернет върлува сгрешена схема, не можах да намеря правилната, нанесох някои поправки, но трябва да ги ти обясня, а тук ще стане много дълго  Peace

# 327

Бачийска , да оздравяваш ....

# 328
Бачийска, бързо възстановяване!  Hug

# 329
Бачийска, бързо оздравяване  Hug
Да ви попитам - от сайта liveinternet.ru как сваляте с хубаво качество? Моите все размазани излизат. То е ясно че не съм улучила чалъма... Има толкова красиви неща там, а не мога да си валя нормално  Embarassed Embarassed Embarassed

Не знам как става, но един път свалям хубава схема, а друг път размазана. Но наистина там има много хубави схеми, чак ме е яд когато някоя се размазва при приближаване.

П.С. Сега видях книгоразделителите, според мен лъвът и тигърът са се получили добре, харесват ми.

Общи условия

Активация на акаунт