БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 175
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • БЪЛГАРИЯ
      polinabg, ти щом с "ограничени движения" си изпраскала 3 бройки... Без коментар!
      Бачийска, либе ле, ти може да спамиш, ма не се срАмиш (като някои от списващите!)! А как искам и трите ти гобленчета, малиииииии...
      Инат, Полина е права между другото! Но, ако се уточнят цветовете и размерите, мисля, че ще можем да помогнем групово!
     Честит имен ден на Таня, Татяна и т.н. Да ви е живо името, с чест да го носите!

# 376
Ето го и моя сръчко, почти завършил кончето:

# 377
pisana306 понеже и аз ших "Пълнолуние"-то ще взема да се изкажа Mr. Green
Ший както ти е дадено по схема и спазвай точно легендата - броя нишки и вида бод, защото няма да се получат ефектите. Ето виж примерно най-горе вдясно този облак над луната. Шит е с еднакъв цвят конец, но с различен бод. Виж как изглежда все едно е с различни конци. Облака е с "различна плътност". Долу камъните са по същия начин.
http://didida74.snimka.bg/arts/ushiti-gobleni-ot-men.639522.26921352

nosferata много е съсредоточен Wink твоя сръчко/сладурчо Heart Eyes Hug

От мен едно ключодържателче от линка, който krk_kr даде преди няколко дни. Батко ме спешИ снощи, че днес е на рожден ден Grinning
http://didida74.snimka.bg/arts/ushiti-gobleni-ot-men.639522.29450634
http://didida74.snimka.bg/arts/ushiti-gobleni-ot-men.639522.29450633

ba4iiska ти с тези екзотични, пърхащи ветрила ли облада..... Flutter съзнанието на докторите Wink?

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 15:13 от didida

# 378
  • Троян
 nosferata  много е усърден,брашо на детенце Hug

# 379
Голям сладур  Hug Моят син така се съсредоточава, когато прави нещо Simple Smile Обаче, ако мъжът ми види да му давам да бродира, ще ме убие  Mr. Green Не, че той е изявил желание, де. Малката казва, че някой ден ще бродира като мен, но аз не и вярвам, защото тя е много нетърпелива, иска всичко да се случва сега и веднага Simple Smile

# 380
Дааа, много ми е старателен той! Не можах да го снимам как си прехапва езичето... Развиваме фина моторика на ръката, какво да се прави; сръчността е умение, което все повече липсва при децата и тийнейджърите.
Сега ме мародерства да пробва като моите бродерии- от схема, но все си мисля, че е още много малък, гоблените все пак изискват не само да можеш да работиш с игла. Ако много настоява, ще го пробвам, може пък да ме изненада...

# 381
nosferata,голям сладур е твоя сръчко.Представям си колко се  старае детето, докато бродира.

# 382
Някой може ли да ми каже коя панама има 6 квадратчета в 1 сантиметър?

# 383
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой може ли да ми каже коя панама има 6 квадратчета в 1 сантиметър?

14 каунт има 5,5 кръстчета на см  Hug

# 384
Да 14 е , по мойта линия са точно 6 Peace

# 385
nosferata,едно голямо браво на синчето. И моят като беше малък като вършеше нещо съсредоточено винаги си прехапваше езика. Относно желанието му да шие по схема. Не знам на колко години е но щом иска дай му да пробва. Децата по- лесно научават и се справят с нещата когато имат интерес към тях. Това е най удобния момент. Така че намерете двамата една по- малка и лесна схемичка и  му дай поле за опити. Simple Smile

# 386
nosferata , много е сладък твоят гобленар!  Hug

Тази сутрин отново получихме изненада от нашата баба. Абсолютно тайно и неочаквано за нас ни е ушила тези неща:

Казва, че много са подранили с доставката, според нейните изчисления.  Laughing

# 387
А над тези се трудих аз през изминалата седмица, че децата бяха доста спокойни:  Grinning

# 388
Еее, Бяло цвете, пак извади някакви изненади, зебрата е много сладка, също влюбените меченца. Пеперудите рамкира ли ги вече, много искам да ги видя.
За каунта ви благодаря, момичета, но аз съм правила нещо на тази панама /а 6 квадратчета на 1 см го пише на обложката на гоблена/ и ми изглежда по-ситна от 14. Ама не мога да ви кажа повече подробности, защото имам нещо предвид.

# 389
Целувка,

много ми харесват книгоразделителите  Peace - може ли схемичките?

Ух толкова много красоти сте показали, че докато всичко изчета и прегледам, изтървах записването за рожден ден  Embarassed
Аз продължавам с книгоразделителите:
слънчогледи
лъв и тигър
Не съдете строго за лъва и тигъра, не ми се получи пренабора много добре, но на мен ми харесват, а и получателите много си ги харесаха Simple Smile

Да ви попитам - от сайта liveinternet.ru как сваляте с хубаво качество? Моите все размазани излизат. То е ясно че не съм улучила чалъма... Има толкова красиви неща там, а не мога да си валя нормално  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт