Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 291
  • 732
  •   1
Отговори
# 330

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 07:56 от Goni

# 331

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 07:57 от Goni

# 332
# 333
  • Пловдив

Добро утро - кафе с Мустафа Булут или чай...Да имаме спокоен и релаксиращ петък.

# 334
Добро утро и ведър ден и от мен! Hug Hug

# 335
Добро утро и от мен-тц,тц,тц-колко сме елегантни и джиджани-пу,пу!Тук с брадичката и дългата коса ми харесва!

# 336
Добро утро!  wavey wavey

Гони, хубава снимка, откога е?

# 337
  • Пловдив

Керим....Добре....И едни погледи - както само Енгин може да ни покаже.

# 338
  • София
Здравейте,  wavey момичета! Началото на деня е чудесно, защото има слънце!   Laughing Laughing Laughing

Вале,  Hug Гони,   Hug за снимките и клипчетата на Лиана.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 09:44 от Dilemi

# 339
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=2839&pid=1

Линк със снимки от снощният коктейл...Берен и .....От 1 до 15.

# 340
# 341
  • София

Линк със снимки от снощният коктейл...Берен и .....

Оффф, видях и други снимки от коктейла и се питам защо все чая е на преден план newsm78 newsm78 newsm78 Четох и част от интервюто на Берен с Hakan Gence за Hurriyet - чая я бил съветвал при вземането на решенията за Интикама, заедно гледали заснетите кадри... ooooh!  Дори и да е така, защо ни го тика непрекъснато в очите?  newsm78 Нормално е двойка творци да споделят помежду си, да се интересуват от мнението на партньора си, да се съветват.  Crossing Arms Ама при тях е толкова показно и натрапващо се, че чак ме дразни и ме кара да си мисля разни неща Thinking Уффф...  #Crazy

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 10:27 от Dilemi

# 342
  • Пловдив

Линк със снимки от снощният коктейл...Берен и .....

Оффф, видях и други снимки от коктейла и се питам защо все чая е на преден план newsm78 newsm78 newsm78 Четох и част от интервюто на Берен с Hakan Gence за Hurriyet - чая я бил съветвал при вземането на решенията за Интикама, заедно гледали заснетите кадри... ooooh!  Дори и да е така, защо ни го тика непрекъснато в очите?  newsm78 Нормално е двойка творци да споделят помежду си, да се интересуват от мнението на партньора си, да се съветват.  Crossing Arms Ама при тях е толкова показно и натрапващо се, че чак ме дразни и ме кара да си мисля разни неща Thinking Уффф...  #Crazy

Поддържат си вероятно ПР-а взаимно. Наистина дразнещо. Тази лична показност може да и изиграе лоша шега и вероятно ще. Личният и живот не е личен, а публичен. Искаме и Енгин да видим - ако го снимат някъде случайно го приемам. Но да си на откриването на филм с гаджето си и снимки все едно и той е част от него - ми е грозно. Писах и за финалната вечер на КВФ - само тя ли има гадже и той да присъства....Аз ли съм куку или ме правят на такава. Не ме интересува с кого си ляга днес. Ами утре - жълто, жълто....и жалко.

# 343

Привет момичета !

Дори и колаж - снимката много ми харесва.  Поддържана брада - ще му свикнем и с тази визия.

Все повече започвам да харесвам мълчанието му - някои като "говорят" ,че ... какво от това.

# 344
Добър ден и от мен. Simple Smile

Валенце, благодаря за образователната сесия. Simple Smile  bouquet Само последния клип бях гледала и много го харесах - другите неща някак съм ги прескочила. Гони, благодаря и на теб!   bouquet Сега поне няма да ме е страх от Лиана. Щото вчера майтап, ама наистина се притесних по едно време... Simple Smile)))

Ох, Ксенияяяя... може и да съм ви го показвала вече, ама тук гледа по "оня начин" Wink), дето аз си го харесвам и...

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 10:59 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт