Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 293
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Привет-мривет,  Laughing
Марица, не може да обикаляш света и да останеш незабелязана, нормално е. Интересно е да имаш контакти, разбира се, когато попадаш на интересни хора. Покрай теб и ние намазваме, с удоволствие приемам информацията и впечатленията, които ни споделяш.  Hug

Марта, аз пък не се сетих, че е колаж, зачудих се нова ли е тая снимка. newsm78

Аз не следя светските изяви на Берен, но от вас чувам, че са твърде показни. Това обаче не значи, че трябва да се възхищаваме от мълчанието на Енгин, най-малко, защото не знаем на какво се дължи. Истината е някъде по средата, в балансирането.

# 346
Привет-мривет,  Laughing
Марица, не може да обикаляш света и да останеш незабелязана, нормално е. Интересно е да имаш контакти, разбира се, когато попадаш на интересни хора. Покрай теб и ние намазваме, с удоволствие приемам информацията и впечатленията, които ни споделяш.  Hug

Марта, аз пък не се сетих, че е колаж, зачудих се нова ли е тая снимка. newsm78

Аз не следя светските изяви на Берен, но от вас чувам, че са твърде показни. Това обаче не значи, че трябва да се възхищаваме от мълчанието на Енгин, най-малко, защото не знаем на какво се дължи. Истината е някъде по средата, в балансирането.

Хе хе... а колко щеше да е хубаво да съм джин гиби. Simple Smile)) Ама, уви, дори виртуала препраща към реала... а там духчетата са безсилни... Инак щях да го открия аз този наш потайник и да субщавам надлежно сички новини. Simple Smile))

# 347
Марианка, както и очаквах, сръбкините са харесали твоята Кашма и вече е на стената им. Simple Smile))

# 348
Извън темата, ама и в нея... една колежка го е споделила на стената си...

Скрит текст:

# 349
Момичета,разгледах снимките от премиерата-еми направо е отблъскващо това държание на Кенан-аз и така и така си го недолюбвам,но на премиерата на любовницата си да бъдеш изтъпанен пред нея-еми егати простащината.Колко дискретен беше съпругът на Туба на премиерата,все едно го нямаше там и въпреки всичко от малкото снимки се виждаше с какво обожание и любов гледа жена си.Това е класата между хората.

# 350
  • София

Аз не следя светските изяви на Берен, но от вас чувам, че са твърде показни.

И аз не го следя преднамерено, дори не ме интересува  Naughty Но следейки публичните  изяви на Берен, интервюта и разни други , свързани с професията й, непрекъснато ми натрапват студения чай Кенан Thinking Така че при нея, поне за сега, почти няма разлика между едното и другото.  Crossing Arms  Това малко ме дразни.    #Crazy #Crazy #Crazy

# 351
Момичета,разгледах снимките от премиерата-еми направо е отблъскващо това държание на Кенан-аз и така и така си го недолюбвам,но на премиерата на любовницата си да бъдеш изтъпанен пред нея-еми егати простащината.Колко дискретен беше съпругът на Туба на премиерата,все едно го нямаше там и въпреки всичко от малкото снимки се виждаше с какво обожание и любов гледа жена си.Това е класата между хората.

Как звучи само - единият на премиерата на новият сериал на съпругата си / стил ! / а другият на любовницата си - / без коментар /.

Има неща от личният живот които в колкото и демократично настроено общество да живееш - трябва да умееш, да знаеш, да можеш да покажеш на хората.
Не искам да влизам в ролята на "моралистка" , но има ценности които са извечни и една от тях е семейството.

Спирам за днес  до  тук, че може пак да подразня с мненията си и въобще с присъствието си.

# 352
  • София

Не искам да влизам в ролята на "моралистка" , но има ценности които са извечни и една от тях е семейството.

Спирам за днес  до  тук, че може пак да подразня с мненията си и въобще с присъствието си.[/b][/color]

Няма такава опасност!  Hug От това, което са споделяли момичетата по въпроса за чая, май всички сме на едно и също мнение - твърде, твърде голяма и неестествена показност! Naughty

Скрит текст:

# 353

Как звучи само - единият на премиерата на новият сериал на съпругата си / стил ! / а другият на любовницата си - / без коментар /.

Има неща от личният живот които в колкото и демократично настроено общество да живееш - трябва да умееш, да знаеш, да можеш да покажеш на хората.

Спирам за днес  до  тук, че може пак да подразня с мненията си и въобще с присъствието си.

:-Р Па дразни ни, мене ми харесва. Simple Smile)) Но чая нали е дал годежен пръстен на Беренчето? Това малко го легализира... Simple Smile)

# 354

:-Р Па дразни ни, мене ми харесва. Simple Smile)) Но чая нали е дал годежен пръстен на Беренчето? Това малко го легализира... Simple Smile)

Ако имаше такъв момент - пръстен - той / пръстенът / щеше да е толкова голям и бляскав,че да ти трябват Керимовските очила за заваряване, за не те заслепи. А и досега поне сто снимки / разбира се случайни / щеше да има.
Ама, тц.  Лично мнение.

# 355
Въпросът не е дори в това,че му е любовница в момента(не сме моралистки,въобще)-въпросът е кой има премиера.Човек трябва да си знае мястото.Дали е дал годежен пръстен или не-това си е тяхна работа.Но и факт е(че след "общо обмисляне между двамата" Берен се хвърли в меко казано съмнителен проект.

# 356

Момичета, извинете, коментирали сме тази снимка, но съм позабравила. Нали не е майка му? Моля, припомнете коя е жената до Енгин.

# 357

Ако имаше такъв момент - пръстен - той / пръстенът / щеше да е толкова голям и бляскав,че да ти трябват Керимовските очила за заваряване, за не те заслепи. А и досега поне сто снимки / разбира се случайни / щеше да има.
Ама, тц.  Лично мнение.

Е, нали на снимките в Ел имаше демонстративна такава с пръстена?

# 358
# 359
Валя,някаква баба-леля беше

Общи условия

Активация на акаунт