Море Шкорпиловци 2013/2014

• 84 034
  • 464
  •   2
Отговори
# 300
  • София
По повод централния плаж - какво е положението с цените там..?
Колко е чадъра на ден, може ли човек до него да си опъне втори или сенник за плаж за децата..?
И до колко става лудница и там в разгара на сезона..?

Аз съм с 3 деца и се опитвам да се ориентирам в коя част на плажа (охраняема или не) ще ми е по-удобно и по-рентабилно..?

Моля за всякакви мнения и впечатления около ''плажния въпрос" Mr. Green

# 301
Може изобщо да не си наемаш чадър, има достатъчно свободно място да си опънеш и сенник и чадър.
Лудница става само събота и неделя, когато идват хората, които живеят наоколо, но не е непоносимо, ако отидеш по-рано и си заемеш хубаво място.
Съветвам те да сте на охраняема част.

# 302
  • София
Може изобщо да не си наемаш чадър, има достатъчно свободно място да си опънеш и сенник и чадър.

Grinning  Grinning
Стига да има кой да ги носи, че ''магарето'' ще има да носи чанта, кофички, пояси и тн...
и за това проверявам дали може да отпадне носенето и забиването на чадъра  Peace

# 303
Кофичките и лопатките, поясите в ранички на гърбовете на децата, те не тежат. Ти си носиш плажната чанта с хавлиите и чадъра. Simple Smile))

# 304
  • Mediterraneo
Аз резервирах ТУК от 25.07 до 31.07, ако има някой друг през този период ще се радвам да се запознаем Hug!

Там сме! Не в същата база, но датите съвпадат( ние сме от 25 до 29 юли). Резервирахме тук- http://pochivka.bg/o-21509-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B0%D0%BC%D0%B0 С големи претенции сме, понеже сме две семейства, с четири деца. Искаме да сме заедно в бунгало/ къща, да не ни е супер тясно, да има разтегателен диван, където да спят двете големи деца, да има кухня и задължително достатъчно голяма веранда. Тук сякаш ни допада по описанието на собственика и по снимките. Не видях никакви коментари и впечатления за това място, но се надявам да не сме сбъркали.

В Шкорпиловци последно бяхме през 2008 и си изкарахме чудесно. Но дори не знам къде бяхме  Blush Много набързо осъществихме всичко тогава и други се занимаваха с организацията.

# 305
  • Русе
И ние, и ние сме там(27 юли до 3 август), ето тук:
Скрит текст:
Миналата година бяхме там и се влюбих в Шкорпиловци, бунгалата не са кой знае какъв лукс, но спокойствието и пълния релакс .............
Прекрасно място, и да искаш не можеш да си изхарчиш парите Joy

# 306
Здравейте , и ние се насочихме към Шкорпиловци, въпреки че сме от Бургас. Търсим си спокойно място с хубав плаж , неохраняем, където можем да ходим с кучето, и да не е пренаселено. Доколкото разбрах , в Шкорпиловци е добър вариант.
Малко сме трудни обаче и в избора за спане и ще съм много благодарна на съвети. Искаме да не е много тясно, да сме точно до плажа, за да не се налага да вървим или да палим колата,с малко дете сме , на 1,7г., държим и да имаме климатик. Също да приемат и кучета.
Отчаях се малко вече че ще намерим.. Cry

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 00:37 от mamam1

# 307
  • Sofia
И ние сме в Шкорпиловци от 25 юли ,явно тази година е топ дата  Laughing
Резервирала съм в селото, квартира.Миналата година бяхме в хотел Черноморец ,много ни хареса , но тази искаме да сме без храна.Дано не съжаляваме.

# 308
Здравейте , и ние се насочихме към Шкорпиловци, въпреки че сме от Бургас. Търсим си спокойно място с хубав плаж , неохраняем, където можем да ходим с кучето, и да не е пренаселено. Доколкото разбрах , в Шкорпиловци е добър вариант.
Малко сме трудни обаче и в избора за спане и ще съм много благодарна на съвети. Искаме да не е много тясно, да сме точно до плажа, за да не се налага да вървим или да палим колата,с малко дете сме , на 1,7г., държим и да имаме климатик. Също да приемат и кучета.
дано не те подведа, но мисля, че в Боар приемаха любимци и има бунгала с климатик  Thinking

# 309
  • Русе

Попитай в Джордаш. Бунгалата им са с климатик имат и вили. Приемат и домашни любимци. Намира се точно над плажа(дюните) и поне на времето плажа му беше на границата между охраняемата и неохраняемата зона.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 16:33 от danich04

# 310
Здравейте,
Моля, за някакви отзиви за условията в бунгала Белопал!
За съжаление се оказа, че тази година ще можем да почиваме в началото на август, а не септември, и естествено бунгалата, на които се бях спряла са заети (Боар, Станеви, Мадара).
Звънях няколко пъти и на парк-хотел Москва, но хората, отговарящи за бунгалата постоянно не са си на работното място.
Ще помоля, ако някой се сеща за други бунгала подобни като условия на горните, да пише. Интересуват ме такива за двама/трима, до 35лв и задължително да са на сянка.

# 311
Преди няколко години бяхме на Белопал- НЕ ги препоръчвам. Тясни, стари, мухъл, дупки на пода и нещо което всички дни скрибуцаше нощем. Накрая след като децата видяха змия на детската площадка си тръгнахме 2 дена по- рано. А и не можеше да си ползваш парти грилчето защото  е на ток. Ако са ги оправили, в което се съмнявам е с прекрасна гледка. Виж Ахинора, макар, че жената която ги държи в момента ги разбишка.

# 312
Elysana, благодаря!
За Ахинора четох лоши коментари.

А, дали има някакъв шанс на място да намерим свободни места в частни квартири? Става въпрос за периода 1-8 август.

# 313
Ами, не знам, напоследък имам чувството че стана пренаселено.

# 314
  • На погрешната планета
дано не те подведа, но мисля, че в Боар приемаха любимци и има бунгала с климатик  Thinking

В Боар приемат с кучета, но няма климатици Peace. Бяхме там мин. год. и тази сме там от 25.07.

Общи условия

Активация на акаунт