Априлки 2013 - тема 15

• 34 340
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
И аз не съм мн просветлена ,но мисля че е това http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-krevatcheta- … sti-100-pamuk-sin ,Аз мисля да  си взема 1-2 комплекта на първо време.По принцип може и да ошият по поръчка ,но може и готови се продават

# 76
G-Baby,обиколниците не вършат ли работа,Аз дори не знам защо точно  се слагат  newsm78,ама леглото изглежда по красиво

# 77
ние само откъм решетката сме слагали, от другите страни нямаше нужда, затова и не сме купували, а пригодих една олекотена завивка Simple Smile и си я свалях ниско долу, когато исках.

# 78
  • София
Ами служат за омекотяване, да не се удря в стените на леглото или да се запречва в решетките... но то като почне да се върти бебето, току се пъхне някъде отдолу или ги размести и то няма много полза. А после мойто почна и да се катери нагоре да излиза, стъпвайки върху обиколника  Laughing Иначе да, леглото изглежда красиво, но пък ако е дебел обиколник, отнема и от ширината вътре.
Това си е мое мнение, де, някой пък може да е доволен  Peace

# 79
Момичета ,Аз да ви кажа от няколко седмици насам ,мн се смея, Joy,п принцип съм мн весел човек ,ама вече като почна по 15 мин не мога да спра да се смея ,с един налудничев смях, въздух немога да си поема на мъжа ми съм му мн смешна ,а и от др. страна през деня съм през 15 мин до тоалетната ,нощем през 1 ч,направо мира няма  Joy JoyПри вас как е

# 80
Аз от 53 сега вече вървя към 63.
И аз съм като теб,тръгнах от 57кг,а сега съм 67.Стряскащо е,но какво да се прави,само бебоците ни да са добре yes

# 81
Ами служат за омекотяване, да не се удря в стените на леглото или да се запречва в решетките... но то като почне да се върти бебето, току се пъхне някъде отдолу или ги размести и то няма много полза. А после мойто почна и да се катери нагоре да излиза, стъпвайки върху обиколника  Laughing Иначе да, леглото изглежда красиво, но пък ако е дебел обиколник, отнема и от ширината вътре.
Това си е мое мнение, де, някой пък може да е доволен  Peace
Joy hahaha и нашата започна като се изправя да се дърпа по обиколника и да се катери нагоре и го махнахме тогава, не е имало проблеми с удари и запречване, ако е спала и си е промушвала ръчичката, съм я премествала леко, така или иначе и ставах да я кърмя Wink
при дървените табли не виждах смисъл да слагам нещо, от страната на главата имаше възглавничка, пък и леглото е широко, и да се опре в дървото, и да се чукне леко, не е проблем.
а с обиколниците мястото се свива. за малко бебе не е проблем, но то и не се върти много, като го сложиш наляво, наляво спи, като го сложиш после надясно, стои така Wink и тн.

Eli, смехът е здраве Simple Smile
вчера и ние така се смяхме тримата с малката, че по едно време им казах да не ме разсмиват толкова, че започна да ме боли коремът.

ако сме се отнесли към 22-23 часа, будя се в 1 и до 3 се чудя какво да правя, пускам хляб, гледам тв, понякога чета книжка, почти всяка нощ, мъжа ми ме усети, че ходя по някое време да се гушна в него посреднощ-сутрин, ама не ми се чуди, свикнал ми е с предишната бременност. налагам си воля да ходя да спя, че сутрин ставаме рано, градина, работа ...

# 82
На Калина на леглото и до днес си има обиколник. Тя постоянно се върти и си блъска главата в дървената табла. ) Така че за бебето съм взела 2обиколника до сега, дали не станаха и 3. )
На мен са ми полезни и си ги ползвам.

# 83
Момичетааз сега се прибрах с моя приятел.Ама на вън си е бая студеничко и какъв вятър само.
За килограми да не говорим Mr. GreenАз от 53 сега вече вървя към 63.Ама какво да се направи WhistlingВикам на таткото,да се огранича с храната,(ама аз не прекалявам)а той ми вика НЕ няма да държиш принцесата гладна,нищо ти няма Mr. GreenАма аз като винаги съм била слабичка и сега ми се виждат бая тези килца Crazy
Записах си час за ФМ на 15,та тогава ще се видим с беболинка Party
Има ли момичета,където мислят да раждат във 2 Градска?
Аз си мисля за там,макар и още да не съм взела окончателно решение,но 90% съм за там....Чудя се кога ли е нормално да се обадя да питам как стои въпросът точно..... newsm78

# 84
  • София
За насочилите се към Втора Градска само да кажа, че в момента там текат едни реорганизации и много от персонала отива в Тина Киркова. Няма да се закрива родилното отделение иначе, въпреки че имаше такива слухове. Аз лично го препоръчвам  Peace
Мечо и Мира, защо не отидете на Деня на отворените врати, хем да видите условията на място, хем да разпитате? Ето тук са датите: http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

# 85
  • Пловдив
Аз имам 3 обиколника (бяха 4, но единия комплект го подарих) - за мен това си бяха пари хвърлени на вятъра Whistling

аз да питам пловдивчанки - от февруари в Селена стартира новия курс в училището за родители... Някой има ли желаещ да се запише, че си търся компания Whistling Mr. Green

# 86
За насочилите се към Втора Градска само да кажа, че в момента там текат едни реорганизации и много от персонала отива в Тина Киркова. Няма да се закрива родилното отделение иначе, въпреки че имаше такива слухове. Аз лично го препоръчвам  Peace
Мечо и Мира, защо не отидете на Деня на отворените врати, хем да видите условията на място, хем да разпитате? Ето тук са датите: http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3
  мерси G-baby, ще се възползвам май за 16 ти ,ако някой има интерес за там ,може да се организираме да отидем заедно  Wink

# 87
Добре де, защо да са пари хвърлени на вятъра тези дадени за обиколници?
Дъщеря ми както написах се върти много и до сега. Без обиколник щеше поне по 10пъти на нощ да си блъска главата а в решетките, а в таблата.
То си зависи и от детето все пак.

# 88
  • София
Аз изобщо не мога да си представя дъщеря ти как спи в това легло, с обиколници, и не й е тясно. Колкото и да се върти... сравнявам с мойта, де  Peace Не знам, махнах обиколника по гореизброените причини, удряла се е няколко пъти, но в един момент явно просто се научи да не се удря.

# 89
Аз изобщо не мога да си представя дъщеря ти как спи в това легло, с обиколници, и не й е тясно. Колкото и да се върти... сравнявам с мойта, де  Peace Не знам, махнах обиколника по гореизброените причини, удряла се е няколко пъти, но в един момент явно просто се научи да не се удря.

Леглото е 140х70см. Обиколника е 1см дебел. ) Как точно да и е тясно?
Той сега е само на страната на таблата, решетката отдавна е махната.

Общи условия

Активация на акаунт